Αποστολέας Θέμα: Τα φώτα της Ελληνικής φυλής  (Αναγνώστηκε 1776 φορές)

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
Τα φώτα της Ελληνικής φυλής
« στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 08:32:52 πμ »
Σήμερα των Φωτών,εύχομαι να αντιληφθούμαι ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΟΛΙΠΟΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΟΗΣ,ότι είμασται όλοι Έλλοινες και κινδυνεύουμαι να αφανιστούμαι τα επόμενα 20-40-60=(τέλος) χρόνια,από τους χιλιοαιωνόβιους οχτρούς μας τους ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ,
Να μάθουμαι όλοι τα λόγια που είπε ο Καραισκάκης στους Τούρκους,ναι ήταν βάρβαρα λόγια, γιατί όμως, γιατί απευθυνόταν σε μωχαμέτηδες που πέρναν (ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΧΑΡΑΤΣΙ) κεφάλια,όπως κάνουν και τώρα οι συνεχιστές τους οι τζιχαντιστές,
Μην μηλήσουμαι και πως φέρονται στας γυναίκας με τις μπούρκες,τι να γράψω της βιάζουνε τους πετάνε όξυ και νε ρε ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΡΟΣΕΞΟΥΑΛ ΜΕ ΤΟ I PHONE ΤΙΣ ΛΙΘΟΒΟΛΟΎΝ ΕΝ ΈΤΙ ΜΕΤΆ ΧΡΙΣΤΌΝ 2015.
Προετοιμαστείτε και σκεφτήτε όλοι σοβαρά απο εδώ και πέρα,ΚΑΛΗΝ ΔΥΝΑΜΗΝ.
https://www.youtube.com/watch?v=KzkGnb8eyU0
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

Πίκινος

• Jr. Member
  • **
    • Το ιστολόγιό μου
  • Αγαπημένο ξύλο: μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: Όταν βγω στη σύνταξη, βλέπουμε...
Απ: Τα φώτα της Ελληνικής φυλής
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 09:16:09 πμ »
ότι είμασται όλοι Έλλοινες και κινδυνεύουμαι να αφανιστούμαι τα επόμενα 20-40-60=(τέλος) χρόνια,από τους χιλιοαιωνόβιους οχτρούς μας τους ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ

::)

https://www.youtube.com/watch?v=0noCD9aVsnc
Το μουσικό κανάλι μου στο Σωληνάριο:

http://www.youtube.com/user/Pikinos

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 10:18:53 πμ »
ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗ ΓΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΩ.
ΑΣ ΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΜΑΧΟΙ, ΚΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΟΝ.
Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ, ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ, ΜΟΝΟΧΝΟΤΟΣ, ΑΠΟΜΟΝΟΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΕ Η ΦΗΜΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
ΟΙ 6-7 ΠΟΝΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΙ Ο ΠΟΙΟ ΑΔΑΗΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΓΩΙΣΤΑΡΑΣ, ΞΕΡΟΛΑΣ, ΚΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.
ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΦΑΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΟΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ.
ΣΟΡΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ν ΑΚΟΥΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΣΟΡΥ ΠΟΥ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ. 
ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΥΓ. ΦΙΛΕ ΠΙΚΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 11:31:13 πμ »
Για σου Κώστα και Πίκινε,είμαι μαζί σας τα λέτε μια χαρά,πάλι άρχισα να μπερδεύομαι ???κάπου εκεί στο τέλος του βίντεο με τον Στελάρα λέει ο ίδιος ότι δήνουν αφιόνια στους νέους εεε εγώ πήρα πολλά αφιόνια για αυτό δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύω και εσάς,μονάχος μου καίγομαι,μονάχος μου μπερδεύομαι για αυτό δεν σακολεύουμαι  :-X
Σημείωση; δεν άκουγα ποτέ τον ΜΕΓΑ ΣΤΕΛΑΡΑ παρά άκουγα και ακούω προπολεμικούς γνωστούς- αγνώστους ρεμπέτες
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

takis1962

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: 2
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 06, 2015, 08:14:50 μμ »
Η αλήθεια πρέπει πάντα να λέγεται και ας αφορά και "μύθους"Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν τεράστιος τραγουδιστής αλλά δυστυχώς διαμετρικά αντίθετος ήταν ο χαρακτήρας του.Σήμερα πια με την τεράστια πληροφόρηση που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία έχουν μαθευτεί πράγματα που τα αγνοούσαμε.Γι αυτό ας κρίνουμε τους καλλιτέχνες πιο πολύ απο την προσφορά τους στη τέχνη και λιγότερο απο τις λέξεις και τις πράξεις τους.Και προπαντός να μη θεοποιούμε κανέναν.

Blekos Kerkyra

• Hero Member
  • Ουτε καν ερασιτεχνης...
    • Youtube
  • Αγαπημένο ξύλο: Τιμιο ξυλο
  • Αριθμός κατασκευών: Κατασκευές...επισκευές...!
  • Περιοχή: Κέρκυρα
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 20, 2015, 03:24:45 μμ »
    Nikos.....λιγο πιο χαλαρα γιατι καραδοκουν εγκεφαλλικα επεισοδια....που χτυπουν τους Ελληνες τελευταια ;D
Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

https://www.youtube.com/c/blekoskerkyra

Tags: