Demetrio είσαι ο γνωστός... ? με το μπόξερ ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..
Με ποιές ράσπες δουλεύουν δηλαδή?
Φιλε Χρήσο εγω ξέρω οτι μεχρι ενα σημείο τα εργαλεία κανουν τον μάστορα..και επειδή την εχω πατήσει προτιμώ να παίρνω εργαλεία καλά! Τουλαχιστον μένουν.. 
Οι υπόλοιποι τι ροκάνια,ράσπες χρησιμοποιείται?
δεν υπάρχει "πασπαρτού" απάντηση, πρέπει να δοκιμάσεις και να αποφασίσεις μόνος σου, ανάλογα με την δουλειά και το τι "θα κάτσει" στο χέρι σου....
εγώ π.χ. στην διαμόρφωση του μάνικου χρησιμοποιώ δυο τρεις ράσπες, ανάμεσά τους κι αυτήν "για γυψοσανίδες"...
γενικά καλά κάνεις και θέλεις εργαλεία καλής ποιότητας, από ράσπες θα πρότεινα κάτι σαν nicholson (από τις λίγες που ξέρω): είναι μεν πιο ακριβές αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζουν (βρήκα πρόσφατα στην γειτονιά λίμα με 10ε έναντι 3 της φτηνής κινέζας (?) ανταγωνίστριας, αλλά είναι πολύ-πολύ καλύτερη).
Επίσης θα επαιρνα δυο "νούμερα" ράσπες, ένα για τα χοντρά και ένα πιο "ντελικάτο" για την επεξεργασία πριν το γιαλόχαρτο... δυστυχώς δεν ξέρω νούμερα να σου γράψω, μάλλον πρέπει να τα δεις και να τα νοιώσεις στο χέρι σου... και μάλλον βολεύει η διατομή που είναι από την μια καμπύλη κι από την άλλη ίσια...
ροκάνι έχω ένα της stanley μικρό κι εγώ ("χούφτας"), αυτό:
http://www.tool-market.gr/tool.php?lang=gr&id=611αν "σε παίρνει" οικονομικά, πάρε ένα με περισσότερες δυνατότητες ρύθμισης της θέσης της λάμας, το συγκεκριμένο είναι λίγο στρυφνό (να καταλάβεις, στις οδηγίες περιγράφεται εξαγωγή της λάμας χτυπώντας το ροκάνι στον πάγκο)
μέχρι στιγμής γίνονται οι δουλειές μ' αυτό, συμφωνώ όμως με τον Χρήστο ότι κι εκεί χρειάζεται (και) μεγαλύτερο...
το ροκάνι παίρνει την "ευθεία" του από το πίσω μέρος, μετά το μαχαίρι (εκεί που πιέζει η χούφτα στο "χούφτας"

)... όσο μεγαλύτερο τόσο πιο ίσια επιφάνεια φτιάχνεις, αρκεί να έχει κάπου να πατήσει βέβαια για να πάρει περασιά