Αυτο σου κανει ? https://www.youtube.com/watch?v=ekU4ARueztw
Γιατι θα πρεπει να μου κανει η να μην μου κανει κατι?
Κατα καιρους εμφανιζονται καποιοι φιλοι που εχουν ασχοληθει με την κατασκευη οργανου απο ανθρακονηματα. Δυστυχως δεν κανουν τον κοπο να παρουσιασουν ολοκληρωμενα την κατασκευη τους, με τα σταδια κατασκευης, παρα αρκουνται σε μια φωτογραφια μονο. Θα μπορουσα να σεβαστω την προσπαθεια τους οπως γινεται με οσους μας παρουσιαζουν τον τροπο κατασκευης ενος μπαγλαμα απο ενα ντενεκεδακι η μια καρυδα η ενα φλασκι, που δεν μου ταιριαζουν σαν υλικα, αλλα αφου μας παρουσιαζουν την διαδικασια και την προσπαθεια τους απο την αρχη μεχρι το τελος, ειναι οκ για μενα και εχω και κατι να τους σχολιασω. Αντι αυτου οι ανθρακοφτιαχτες περιμενουν οτι επειδη δειξαν ενα οργανο ετοιμο, θα πρεπει ολοι να πουν μπραβο, τι οργαναρα ειναι αυτη, και θα αντεξει και χιλια χρονια. Καθως πιο πανω το αναγαγατε και σε οικοδομικο υλικο με σουπερ αντοχες!
Οσοι ασχολουνται με αυτο το υλικο εχουν κανει καραμελα οτι η τεχνολογια προχωραει και θα πρεπει να το καταλαβουμε. Και γιατι χρησιμοποιουμε ρουτερ κτλπ. Θυμιζω οτι για οργανα μιλαμε και για παραγωγη μουσικης, που κανενας δεν το ανεφερε. Τωρα θα μου πεις οτι πηδηξαμε μεχρι και το ηχοχρωμα που αναφερθηκε παραπανω! Μην νομιζεται λοιπον οτι το ανθρακονημα ειναι η τελευταια λεξη της τεχνολογιας. Για δειτε παρακατω
http://applenews.gr/ios/ios-appstore/grdev-apps/greekbaglama-pexe-baglama-apo-ti-syskevi-souΓια πες μου βρε φιλαρακι NEXT που δεν κανεις τον κοπο να μας πεις το ονομα σου, να σε φωναζουμε καπως μητσο κωστα κατι τελος παντων, βγαινεις εξω με το παρεακι σου και πατε σε ενα ταβερνακι. Εκει που τσιμπατε κανενα μεζε και πινετε το κρασακι σας, ανεβαινει στο παλκο ενας τυπος με ριγε σακακι διπλοσταυροκουμπωτο σκαρπινακι μαυρο και δυο στρεματα μουστακι με την απαραιτητη ντουγκλα. Και εκει που περιμενεις να τον ακουσεις, κανει μια ετσι, βγαζει το ipad και αρχιζει και παιζει ενας μαγκας στο βοτανικο. Τα παρατας και φευγεις οπως ειναι η δεν τα παρατας?
Ελα τωρα! Και οχι τιποτα αλλο θελω να εχεις και κανενα γκατζετακια στην παρεα και να σου λεει, ε μην εισαι οπισθοδρομικος, η τεχνολογια προχωραει!
Tι θα λεγατε για μια σοβαρη αξιολογηση ξυλινου λαουτου με ενα carbon ? και εννοειται σε ολα τα επιπεδα οπως τονικοτητα απο αναλυση κυμματομορφης απο ενταση σε db απο αποκριση συχνοτητων σε hertz απο κατασκευη σε σχεση αντοχης απο θερμοκρασιες απο σκεβρωματα απο θεμα υγρασιας και απο διαρκεια ζωης ?
προτεινα κατι πολυ δικαιο σε προυγουμενο μηνυμα, ο ιδιος κατασκευαστης, την ιδια χρονικη περιοδο, να φτιαξει δυο οργανα με την δικια του τεχνικη. Η περιοδος εχει να κανει με τις γνωσεις, αλλα ηξερα πριν 5 χρονια, αλλα τωρα, και αλλα σε 5 χρονια απο τωρα. Ωστε να μπορουμε να συγκρινουμε μεχρι ενα βαθμο τις δυνατοτητες των υλικων και τιποτα παραπανω.
μου δημοσιευεις ενα βιντεο οπου ο κατασκευαστης του καρμπον αναφερει στα σχολια
mezzofortegermany [/color]Πριν από 4 εβδομάδες+Steven Crawley Steven, thats not correct. Although I am familiar with the wooden one since 40 years, I still have to concentrate very much while playing it. The carbon fiber plays much easier which might look as if I am not connected with it. But be sure - I am. I play the carbon fiber violin in all chamber music rehearsals and concerts for more than two years now, and have received nothing but positive feedback from my fellow musicians.
ποτε το εφτιαξε? στα πεντε του?
Ανεβαζεις ενα βιντεο οπου τα μισα σχολια και παραπανω ειναι αρνητικα, και στα θετικα τα περισσοτερα ειναι i like carbon. Και μενα μου αρεσει, αλλα για προφυλακτηρες.
Γραφεις παραπανω οτι δεν γινεται να κοιταξουμε διαφορετικες χορδες καβαλαρηδες κλπ Οταν στο ιδιο βιντεο που ΕΣΥ ανεβασες τον κραζουν για αυτο
[/color]Απάντηση[/size] ·
[/color]
Mark Chen [/size]
[/color]Πριν από 1 μήναThis is not fair... The carbon fibre violin has Evah pirazzi strings... 125$
[/color]Απάντηση[/size] ·
[/color]2
Πολλοι μα Παρα πολλοι του κανουν ακριβως τα ιδια σχολια που σου εκανα και εγω για τον ηχο του, μην κατσω τωρα να σου κανω copy paste ολη την συνομιλια.
Σου θυμιζω οτι ο τυπος πουλαει καρμπον βιολια και οχι ξυλινα αρα εχει καθε οφελος να το αναδειξει και παλι δεν. Για να καταληξει στο
[/color]
mezzofortegermany [/size]
[/color]Πριν από 1 χρόνοWell those are interesting suggestions indeed. However I would not lilke to "fool" the community which is interested in our videos or seeking informations on carbon fiber instruments. This video shows what intends to show: The carbon fiber violin can at least match the sound of a much more expensive wooden instrument. This video, together with many others, will at least give potential customers an idea and help to decrease prejudices.
Στο ξαναγραφω μηπως δεν το ειδες
The carbon fiber violin can at least match the sound of a much more expensive wooden instrument
Διαλεξες ενα βιντεο που ειναι πραγματικα δυσφημιση για αυτο που θες να αναδειξεις. Προφανως δεν εκανες τον κοπο να διαβασεις......
Ακου κατι, η οργανοποιια θελει πολυ διαβασμα, μα παρα πολυ. Η οργανοποιια ειναι απεραντη ατελειωτη και οποιος νομιζει οτι την κατεχει πληρως, ειναι μεγαλος λεβιες! Γιατι εχουν εμφανηστει και κατι τετοιοι! Ακομα και απο τα ανουσια σχολια σε ενα ανουσιο βιντεο, εγω βρηκα πραγματακια χρησιμα για δικους μου λογους, παντου μπορει να κρυβεται αυτο το κατι. Γιαυτο θα σε συμβουλευα πρωτα απο ολα να κατσεις να διαβασεις τα σχολια απο το εν λογο βιντεο, και δευτερον να μην σταματησεις μερα να διαβαζεις πραγματα γυρω απο την κατασκευη. Τα καλυτερα ειναι κρυμενα εκει που δεν το περιμενεις!
Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης, Ισα ισα θα χαρω αν καποια στιγμη μαθω οτι διαβασες ενα πραγματακι ακομα. Περιμενω βεβαια να δω και να σχολιασω και καποια δικια σου κατασκευη, κανονικη η απ τσι αλλες!