Αποστολέας Θέμα: Κρητικό Λαουτο από Ανθρακόνημα (carbon)  (Αναγνώστηκε 27938 φορές)

Metallikas

• Hero Member
Απ: Κρητικό Λαουτο από Ανθρακόνημα (carbon)
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 02:46:48 μμ »
εγώ μίλησα για άσχετους που το παίζουν παντογνώστες....δεν μίλησα για οργανοποιούς που σου λένε ακόμα και Κυριακή πρωί να τους παρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις την μαλακία σου...αλλά γτ αρπάζεσαι τώρα τελευταία?

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ.......ΤΟΝ ΨΑΡΩΣΑ

με έχετε βρει μικρό και με πειράζεται και εσύ και ο φίλος μου ο Παύλος...

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 03:01:08 μμ »
Βαλε μας ηχο να το ακουσουμε...
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

songless_bird

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ειναι τρέλα η Cedrela
  • Αριθμός κατασκευών: Μια καλή και μια κουτσή κιθάρα
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 03:04:31 μμ »

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ...ΑΜΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΤΙΝΗ ΘΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ? ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ....ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
Φτιαξε την και απο πολυεστερα. Αν ακουγεται οπως πρεπει και εχει σωστη γεωμετρία, βαψε την και ροζ και δωσε μου να παιξω. Αλλα μπορεις; Δεν μιλαω για ηλεκτρικα οργανα. Εκει φτιαχνουν και σωματα απο Plexiglass.

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 03:39:56 μμ »
Αν εμενα μου δωσουν μια κλασσικη κιθαρα και μου πουνε οτι μεσα εχει βιδες, ανθρακονηματα και εξωτικα μεταλλα, θα μου φανει καπως, αλλα αν ο ηχος ειναι οπως πρεπει , δεν εχω κανενα προβλημα.

Ποια κλασικη κιθαρα, με ανθρακονηματα και οτι αλλο, πλησιαζει στο μισο τα ηχοχρωματα π.χ. μιας τορες;

τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

songless_bird

• Hero Member
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 03:53:31 μμ »
Δεν εχω ακουσει torres. Εχω ακουσει ομως Smallman που δενουν το lattice bracing με ανθρακονηματα. Αυτος ο ηχος ειμαι σιγουρος οπως τον εχω ακουσει απο τον J.Williams οτι μου αρεσει.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 04:58:54 μμ »

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΑ...ΑΜΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΤΙΝΗ ΘΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΑΜΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ? ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ....ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
Φτιαξε την και απο πολυεστερα. Αν ακουγεται οπως πρεπει και εχει σωστη γεωμετρία, βαψε την και ροζ και δωσε μου να παιξω. Αλλα μπορεις; Δεν μιλαω για ηλεκτρικα οργανα. Εκει φτιαχνουν και σωματα απο Plexiglass.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.......ΚΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ 25 ΕΤΩΝ. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΖΑΡΚ.......
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

songless_bird

• Hero Member
Απ: Απ: Κρητικό Λαουτο από Ανθρακόνημα (carbon)
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 05:04:52 μμ »

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.......ΚΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ 25 ΕΤΩΝ. ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΖΑΡΚ.......
33 είμαι και θα αμφισβητώ μέχρι τα βαθιά γεράματα :P δεν είχα σκοπό να προκαλέσω αλλά αν πιστεύεις ότι μπορείς να φτιάξεις μια κλασσική κιθάρα από σερβιέτες που αν παίξω με κλειστά μάτια και δεν καταλάβω τη διαφορά θα σου βγάλω το καπέλο :P

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 05:19:24 μμ »
Το παραπονο μου ειναι οτι εδω μεσα βλεπω πολυ ομορφα οργανα, αλλα ελαχιστα τα εχω ακουσει...
Συγνώμη αλλά είσαι λάθος και μάλλον δεν έχεις διαβάσει-ψάξει το forum καλά, ειδικά οι πιο παλαιές καραβάνες το έχουν κανει, εχουν βάλει και ήχο
...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 05:22:14 μμ »
songless bird ο Κώστας πλάκα κάνει,εσύ από ότι βλέπω είσαι καινούργιος,σεβασμός λοιπόν στούς παλιούς και γενικά σε όλους.
Φιλικά Νίκος.
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 05:28:57 μμ »
Νίκο με παρεξήγησες δεν θέλω να έρθω επ' ουδενί σε καμιά κόντρα με το φίλο μας, απλός είπα πραγματικά αυτο που ισχυεί
...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 05:44:16 μμ »
Αδερφέ Κώστα Γίγαντα και εμένα με παρεξήγησες,ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,απλά ήθελα να πω πως ο Κώστας είναι και πολύ ωραίος μάγγας και δυστυχώς ο καινούργιος φίλος μας ο songless bird,δεν το ξέρει,αλλά θα το μάθει,θα διαβάσει και θα κρίνει.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ(εκτός από κάποιους που μας γενοκτωνούν)αυτά.

Popeye

• Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 05:50:51 μμ »
songless_bird
πολύ ωραίο όνομα σε συγχαίρω μιάς και αγαπώ τα καναρίνια και όλα τα πτηνά της φύσης που καλαηδούνε.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 06:26:44 μμ »
33 είμαι και θα αμφισβητώ μέχρι τα βαθιά γεράματα :P δεν είχα σκοπό να προκαλέσω αλλά αν πιστεύεις ότι μπορείς να φτιάξεις μια κλασσική κιθάρα από σερβιέτες που αν παίξω με κλειστά μάτια και δεν καταλάβω τη διαφορά θα σου βγάλω το καπέλο :P

33 Ε? ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟΤΕ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΧΩ ΒΑΡΥ ΠΑΛΜΑΡΕ..........ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΗΧΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ.........
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΟΥΠΙ ΧΥΤΕΥΣΗΣ. ΜΕ ΚΑΛΟΥΠΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΔΟΥΓΙΕΣ ΕΠΑΝΩ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΥΓΙΣΜΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΡΠΕΛΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΙΑΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ. ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΛΕΜΠΕΚΙ, ΣΤΟΝ ΚΕΔΡΟ. ΞΥΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.....ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ. Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ, Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΔΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΝ. ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ, ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΑΡΕΣ, ΤΑΛΕΝΤΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΑΝ.
ΔΕ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ  ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

mixalhs1987

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: μουρια
  • Αριθμός κατασκευών: καμια
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 06:50:34 μμ »

33 Ε? ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟΤΕ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΕΧΩ ΒΑΡΥ ΠΑΛΜΑΡΕ..........ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΗΧΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ.........
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ.
ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΟΥΠΙ ΧΥΤΕΥΣΗΣ. ΜΕ ΚΑΛΟΥΠΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΔΟΥΓΙΕΣ ΕΠΑΝΩ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΥΓΙΣΜΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΡΠΕΛΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΙΑΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ. ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΛΕΜΠΕΚΙ, ΣΤΟΝ ΚΕΔΡΟ. ΞΥΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.....ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ. Η ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ, Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΡΔΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΝ. ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ, ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΑΡΕΣ, ΤΑΛΕΝΤΑΡΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΗΛΘΑΝ.
ΔΕ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ  ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.    ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Α ρε Κωστα ποσο δικιο εχεις!!!
Μπραβο στον φιλο που δοκιμαζει νεα πραγματα, Αλλα το ξυλο εχει αλλη χαρη!
θα το πιασεις θα το δουλεψεις, θα λερωθεις, θα το μυρισεις, θα δωσεις φωνη σε ενα κουτσουρο!!!

georgei

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρβουνο
  • Αριθμός κατασκευών: 3.14159265359
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 13, 2014, 07:35:01 μμ »
Εγω παντως ειμαι υπερ οποιασδηποτε καινοτομιας, δοκιμων με διαφορα υλικα και τεστ διαφορων πραγματων - ασχετα αν μου αρεσουν η οχι και αν ειναι καλα η οχι.

Και θα εξηγησω το γιατι:

Σκεφτειται πως φτιαχτηκε το πρωτο μπουζουκι: Καποιος ``καφρος και ξεφτιλας`` της εποχης εκεινης, πηρε ενα παραδοσιακο τουρκικο οργανο και του αλλαξε το φωτα - το αποτελεσμα: το μπουζουκι. Φανταζομαι τι θα λεγανε η της εποχης του - στην πυρα, στην πυρα.

Tags: