Αποστολέας Θέμα: Διδασκαλία/Εκμάθηση  (Αναγνώστηκε 4772 φορές)

mkaloupis

• Jr. Member
  • **
Διδασκαλία/Εκμάθηση
« στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 07:47:57 μμ »
Γεια σου καλή παρέα.
Δεν έχω πού αλλού να απευθυνθώ γι'αυτό και ελπίζω κάποιος να το κοιτάξει και να μπει στον κόπο να απαντήσει.Βλέπω εδώ και καιρό βίντεο στο youtube και κατασκευές από το σάιτ.Κι έχω καημό να μάθω την τέχνη.Το'χω όνειρο.Διαβάζω και ξαναδιαβάζω,αλλά είμαι σίγουρος ότι αν δεν σε μαθητεύσει κάποιος,έστω να δεις με τα μάτια σου 1-2 κατασκευές δε θα τα καταφέρεις και θα ταλαιπωρηθείς πολύ.Μουσική ξέρω πολύ,παίζω ότι όργανο πέσει στα χέρια μου,αλλά η οργανοποιία τον τελευταίο καιρό με τραβάει περισσότερο. Είμαι φοιτητής στο Βόλο.Αν υπάρχει οποιοσδήποτε που θα ήθελε να με αφήσει να παρακολουθήσω μια κατασκευή ή να μου πει 5 πράγματα,θα έκανα και ταξίδι για να δω και να μάθω..Ελπίζω να μπει κάποιος στον κόπο..Την καλησπέρα μου.

email : mkaloupis@gmail.com

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: Διδασκαλία/Εκμάθηση
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 08:25:39 μμ »
ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ 10-15 ΜΕΡΕΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 08:32:16 μμ »
αυτο το μηνυμα ηθελα να γραψω πριν απο 20 ακριβως χρονια και εγω.... Φοιτητης στο βολο ημουνα αλλα δεν υπηρχε φορουμ για να το γραψω... τι σπουδαζεις; πες μου  μηχανολογος.... να βαλω τα κλαματα....

Δεν νομιζω πως είμαι ο καταλληλος φυσικα για να σε βοηθησει καθως δουλευω παρα πολυ αργα και δεν εχω και την εμπειρια. Ασε που ειμαι 8 ωρες μακρυά .... Αν δε βρεθεί αλλος ομως οτι μπορω.... ευχαριστως....

Παντως αυτο που καταλαβα είναι οτι πρεπει να τολμησεις και να ξεκινησεις και μονος σου. εγω δεν το εκανα τοσα χρόνια και το μετανιωσα....

edit. Απαντησε ο κωστας όταν εγραφα. Δαγκωτο Κωστας....  ;D είναι και διπλα...
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

mkaloupis

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 08:40:35 μμ »
Δάσκαλος σπουδάζω,παράλληλα κάνω και μουσική,αλλά οργανοποιό να θέλει να με μάθει δεν βρίσκω..Και παραγιός θα πήγαινα άμα ήταν να μάθω!Το φοβάμαι από μόνος μου,όχι πως δε θα το κάνω κάποια στιγμή,αλλά για να σώσω χρόνο θα ήθελα να δω για να μάθω..Αυτό μόνο..

Σταύρος Κοντοκώστας

• Full Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 08:42:37 μμ »
Φίλε Βόλο σπούδαζα κι εγω μεχρι πριν τρία χρόνια.... Καποτε λειτουργησε σχολη οργανοποιίας στο κτίριο Σπίρερ(τερμα ερμού) αλλα κρίμα που τη κλείσανε. Ερχομαι συχνα Βόλο και μπορούμε να τα πούμε για ενα καφε...Κι εγω μόνος μου ξεκίνησα με πολύ μελέτη και ψαξιμο. Ξεκίνα!
Όταν το όρμα δεν πάρει δράση, μένει απλα ένα όνειρο.....

Μήτσος

• Sr. Member
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 05, 2014, 08:53:53 μμ »
μέλλοντα συνάδελφε θα σου πρότεινα και εγώ να μη φοβάσαι κ' να ξεκινήσεις μόνος σου......δε θα χάσεις χρόνο, αντιθέτως θα διδαχθείς από τα λάθη σου κ' θα αρχίσεις να σωρεύεις εμπειρία .......
πάντως η πρόσκληση που δέχτηκες είναι από τις καλύτερες....

Σταύρος Κοντοκώστας

• Full Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 06, 2014, 03:49:46 μμ »
Kάποτε είχα πιασει τυχαία συζήτηση σε ενα καφενείο με τον μεγαλο οργανοποιό Βάρλα. Αυτο που μου χε πεί και μου μεινε είναι πως "ο καλύτερος δάσκαλος και  η καλύτερη μάθηση είναι η πολύ προσωπική δουλειά και εξάσκηση πάνω στον πάγκο".
Όταν το όρμα δεν πάρει δράση, μένει απλα ένα όνειρο.....

mkaloupis

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 06, 2014, 06:18:07 μμ »
Συμφωνώ φίλε Σταύρο.Αν δεν πιάσουν τα χέρια σου και δεν κάνεις λάθη,δε θα μάθεις.Αλλά και πριν μπεις στ'αμάξι,είναι καλό να σου πούνε "αυτό είναι το χειρόφρενο,εδώ το γκάζι και το αμπραγιάζ" ;)
Μία βάση ζήτησα.Αν έχει κανείς υπόψην του στη Θεσσαλία κάποιον οργανοποιό που ίσως ενδιαφερόταν να με βοηθήσει,θα ήμουν ευγνώμων..Αν πάλι όχι,θα ξεκινήσω μοναχος κι ότι έβγει!

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 06, 2014, 06:28:03 μμ »
Καλησπερα. Πηγαινε μια επισκεψη στον ζαρκαδα. Να σου πει δυο πραγματα. Μετα σε καθε εργασια θα ζητας οδηγιες και θα προχωρας.
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

mkaloupis

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 06, 2014, 07:43:10 μμ »
Μίλησα με τον Κώστα ήδη,νέος μπαμπάς όμως δε θέλω να τον φορτώσω!Κάποια στιγμή όταν μπει λίγο ρευστό στην άκρη θα τον επισκευτώ όμως!Κι εκτός αυτού απ'ότι μου είπε ασχολείται κυρίως με τρίχορδα.Ήθελα και πίστευα ότι κιθάρα για αρχή θα ήταν πιο εύκολο,να μην έμπλεκα με σύνθετα καλούπια και ντούγιες..Τι πιστεύετε;

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 06, 2014, 09:42:04 μμ »
Μαστρο καλούπι καλησπέρα, από Βόλο... αν κατάλαβα καλα, λοιπόν πατρίδα ξεκινά και θα σε οδηγήση το ένστικτο και η ψυχή μην μασάς δεν ειναι και η εφορία να σου πάρει και το σπίτι, και σιγά σιγά είμαστε και μεις εδώ, και προπάντων να ξέρεις κανείς δεν τα ήξερε όλα, όλοι σιγά σιγά έμαθαν, αυτά και μην μασάς
...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

mixalhs1987

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: μουρια
  • Αριθμός κατασκευών: καμια
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 10:53:17 πμ »
Καλημερα, καλως ηρθες, και καλη αρχη!!
Με το τι θα ξεκινησεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα,
κιθαρα δεν εχω φτιαξει ακομα αν και θα ηθελα πολυ! το βασικο ομως ειναι οτι εισαι σε ενα φορουμ
που υπαρχουν πολυ ανθρωποι που γνωριζουν και θα σε βοηθισουν ουσιαστικα, ειτε απο κοντα ειτε μεσω
του φορουμ ειτε μεσω τηλεφωνου.
Το κλημα που επικρατει και την γνωση του φορουμ αυτου δυσκολα θα την βρεις σε αλλο!
Εγω στην θεση σου θα ξεκινουσα!
Συγνωμη αν σε κουρασα!
Μιχαλης

mkaloupis

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #12 στις: Νοεμβρίου 07, 2014, 09:31:02 μμ »
Μα ναι,έχω παρατηρήσει το κλίμα στο φόρουμ,αφού παρακολουθώ απλά για ευχαρίστηση καιρό τώρα,χωρίς να έχω ξεκινήσει κάποια κατασκευή..Με τον καιρό θα πάρω τον δρόμο μου και θα είμαστε ελπίζω σε επαφή..Να'στε καλά παιδιά!

Tags: