και τα jigs... γιατί αφενός τα γουστάρω (σχολιάστηκε παραπάνω η αναγκαιότητα χρήσης τους, μπορεί όντως να μην είναι αναγκαία, αλλά προσωπικά μου αρέσουν και μάλιστα περισσότερο στο στάδιο του σχεδιασμού, απλά μετά η χρήση είναι εύκολη)
και κυρίως γιατί ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ (σώπαααα....

)
... το οποίο είχα καιρό αλλά δεν χρησιμοποιούσα. Τελικά "τα έβαλα κάτω" και έκανα αρχικά μια κατασκευούλα για διαμόρφωση καράολα αλλά και διάφορες άλλες δουλειές στο μπράτσο (και κιθάρας, πχ truss rod - ή μπαγλαμά, που θα μπαίνει ολόκληρος μέσα)
η κατασκευή στην φωτό είναι πρόχειρη, μπήκε όμως ήδη στο τμήμα R&D (Research & Development

) για βελτιώσεις... όταν τελειώσει θα κάνω σχετικό ποστ στις "πατέντες"
επίσης ταυτόχρονα γίνεται και η κατασκευή για την διαμόρφωση χελιδονοουράς σε κιθάρα, βασισμένη σε αυτήν του O'Brien
αυτή έχει προχωρήσει αρκετά αλλά δεν έχω φωτο, ορίστε το σχέδιο - είναι προσαρμοσμένη για τον δικό μου (μ)πάγκο και βολή
[ Invalid Attachment ]
επι τη ευκαιρία να ευχαριστήσω δημοσίως τον ΚαΠα που μοιράστηκε τα σχέδια των templates - τα οποία τελικά δεν χρησιμοποίησα γιατί βρήκα ένα σχέδιο (της χελιδονοουράς, όχι τα ίδια τα templates - αλλά προέκυψαν κατά προσέγγιση) από μια Gibson L-00 από τον Grellier που μου "ταίριαξαν" περισσότερο