Γι αρχη θα πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τα καλα σας λογια...κι ενα ακομη στο φορουμ που υπαρχει κι απλοχερα μεσα απ τα μελη του, χωρις κομπλεξ προσφερουν γνωση απλοχερα...αυτα...
...κι επειδη ειμαι ανθρωπος της πατεντας και κυριως των πειραματισμων, ειπα να μοιραστω την τελευταια μου "παλαβομαρα"...
ετσι οπως εβλεπα λοιπον να εξελισσεται τ οργανο ξινομουνα για να του δωσω ενα κατι τις παραπανω...les paul ειναι αλλωστε...

...σκεφτομουν λοιπον για ενα burst βαψιμο "χερατο", γιατι δεν υπαρχουν αλλα μεσα...αφου ειδα καμια κατοστη βιντεακια στο youtube ειπα οτι το χω...καλλιτεχνης κατ επαγγελμα (και ψυχη) δεν θεωρησα οτι ειναι κατι τρελο για τα δεδομενα μου...(δεν την ψωνισα παιδια, αλλα πραγματικα εχω εμπειρια οσον αφορα το χρωμα...

)
αλλα απο την αλλη δεν υπαρχουν φραγκα για εξοδα, οποτε επρεπε να αυτοσχεδιασω...και το εκανα...
...εχω μια κουτα απο Εκολινες σε οτι χρωματικο συνδιασμο μπορεις να φανταστεις, και μιας και εχω χρονια να τις χρησημοποιησω ειπα να κανω καμια δοκιμη να δω πως αντιδρουν...οι εκολινες ειναι υδροχρωματα διαφανη αλλα με μεγαλη ενταση, οποτε θελουν προσοχη. Στη ζωγρφικη αντιμετοπιζονται σαν ακουαρελες...την εκανα λοιπον και το αποτελεσμα πραγματικα μ εφτιαξε τρελα...οποιος ασχολειται και θελει μπορει να το δοκιμασει αφοβα στα οργανα...
επελεξα λοιπον ενα Bourbon Burst για την Drifter και ειδου τ αποτελεσματα...