Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες και Βίντεο από Εργαστήρια: Σεπτέμβριος 2014  (Αναγνώστηκε 49935 φορές)

Λευτερης Κυρ.

• Full Member
Απ: Φωτογραφίες και Βίντεο από Εργαστήρια: Σεπτέμβριος 2014
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2014, 04:50:45 μμ »
Παιδες, ευχαριστω πολυ για τα ενθαρυντικα σας λογια! Το σημαντικοτερο λαθος, ηταν πισω στην κεφαλη, που λογω σχεδιου αρχικα, και λογω δικης μου μ@@@κιας αργοτερα (ηρθε κι εδεσε  ;D ) το καραολο πισω χωραει τα κλειδια τσιμα τσιμα με αποτελεσμα το κουρδισμα να ειναι καπως δυσκολο, γι αυτο αλωστε οπως φαινεται στις φωτογραφιες, δεν το εχω τελειωσει αφου ειναι να το αλλαξω... τα υπολοιπα φτιαχνουν σχετικα ευκολα... Θα ανεβασω φωτογραφιες με τη σχετικη προοδο μεσα στις επομενες μερες και ενα βιντεακι με τον ηχο της (αν τα καταφερω αποψε).....

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2014, 05:03:00 μμ »
ΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗΔΕΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ( ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟ , ΚΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΓΓΕΝΗΣΕΙ) ΕΦΤΙΑΞΑ 3 ΣΚΑΦΑΚΙΑ ΤΖΟΥΡΑ.
ΣΚΑΦΟΣ 1 ......ΚΑΡΥΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΡΦΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ( ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΛΑΚΙΩΝΗΣ)
ΣΚΑΦΟΣ 2.....ΜΟΥΡΙΑ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑ ( ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ)
ΣΚΑΦΟΣ 3...... ΜΟΥΡΙΑ ΜΕ ΠΟΥΠΙΝΓΚΑ ( ΧΟΡΗΓΟΣ Ο ΣΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ)

ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΣΩ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΖΟΥΡΑ. ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΑ, ( ΝΟΜΙΖΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....................................
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Axilleass

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 7 (και συνεχίζουμε ! :) )
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2014, 05:23:20 μμ »
"ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΓΕ Ο ΠΛΑΚΙΩΝΗΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ ΚΙΟΛΑΣ....... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ."

---ΞΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!----   

Τώρα τα ως άνω ειναι υπερβολές..!! Δυο πενιές έριξε το παιδί... ετσι για να δει αν γλυστραει το μανικο....  ;)

Axilleass

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2014, 05:47:23 μμ »
Πολυ ομορφα και τα τρία Κωστή...! Η  Μουρια με την μπουμπίνγα πολύ καλος συνδιασμος. (ειπα και εγω μονο μπάνια έγιναν το καλοκαιρι.. ?? )

Λευτέρη μια χαρά τα βλέπω και εγω... μπράβο. Οπως λεει και ο Κωστας πολυ σωστά τα λάθη --που ειναι καθ'ολα παραδεκτά και αναμενόμενα, για να μην αναφέρω λαθάρες και προχειροδουλειες που ολοι μας πιστευω έχουμε δει από επώνυμους και εμπειρότατους επαγγελματιες-- καλό ειναι να λέγονται προς γνωση και συμμόρφωση των υπολοιπων.

Το βράδυ θα ανεβάσω φωτο από μια π@π@ρι@ ολκής που έγινε (βλ.έκανα) στο ηλεκτρικό... Το μονο που θα πω οτι αυριο καταφθάνει απο Σοφιανό νεο κομμάτι για το σώμα, καπου το 1/3 θα αλλαχθεί... (η Τάνια που το ειδε χθες μου είπε οτι αν το παθαινε εκέινη θα ειχα βάλει τα κλάματα..!! --Εγω παλι της ειπα οτι οσο και αν κλαψω δεν πρόκειται να διορθωθει μονο του !! :) .... οποτε επελέχθει αλλη οδος...   :-[  )

Λευτερης Κυρ.

• Full Member
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2014, 07:47:57 μμ »
Εδω ειναι και ο ηχος της λυρας. Λεω να επεμβω (και στο καπακι)  και να την μπασσαρω γιατι βγηκε πολυ πριμα....
https://www.youtube.com/watch?v=SRSxz7l7gLo&feature=youtu.be

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2014, 07:52:45 μμ »
εκτος απο το οτι πονεσε ο λαιμος μου.... αλλο κακο δεν ειδα. Κατα την αποψη μου μην το πειραξεις το καπακι, δεν μου ακουγεται πολυ πριμα. Τουλαχιστον απο το βιντεο, να την φερεις να την ακουσουμε και απο κοντα.

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2014, 09:18:05 μμ »
Λευτέρη άμα σου κάνω δώρο τα ξύλα για καινούργια υπόσχεσαι να μην την χαλάσεις αυτή? κράτα την έτσι να θυμάσαι από που ξεκίνησες ...

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2014, 10:12:35 μμ »
Καλα αχιλεα, ο μουστακαλης συνονοματος, ειναι πολυ φατσονι!
(εχεις καλο βοηθο ...)
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

moytro

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: rosewood
  • Αριθμός κατασκευών: 7
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2014, 10:44:18 μμ »
Παράθεση
ΣΟΡΥ ΡΕ ΣΥ ΜΟΥΤΡΟ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΜΑΡΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΖΟΥΡΑ.

Κώστα η μουριά θα γίνει μπαγλαμάς και το 2ο σημάδεμα είναι τα όρια του καβαλάρη! απο που μέχρι πού θα κινηθεί,min-max.
Ωραία τα σκαφάκια οι σταγόνες!!  κ παρεπιπτόντως η πορφυρή καρδιά τι είναι, τι παίζει??

Παράθεση
Λευτερης Κυρ.  Εδω ειναι και ο ηχος της λυρας. Λεω να επεμβω (και στο καπακι)  και να την μπασσαρω γιατι βγηκε πολυ πριμα....
μπράβο Λευτέρη μια χαρά μου ακούγεται κι'εμένα!

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2014, 11:29:12 μμ »
Παράθεση
ΣΟΡΥ ΡΕ ΣΥ ΜΟΥΤΡΟ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΜΑΡΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΖΟΥΡΑ.

Κώστα η μουριά θα γίνει μπαγλαμάς και το 2ο σημάδεμα είναι τα όρια του καβαλάρη! απο που μέχρι πού θα κινηθεί,min-max.
Ωραία τα σκαφάκια οι σταγόνες!!  κ παρεπιπτόντως η πορφυρή καρδιά τι είναι, τι παίζει??

Παράθεση
Λευτερης Κυρ.  Εδω ειναι και ο ηχος της λυρας. Λεω να επεμβω (και στο καπακι)  και να την μπασσαρω γιατι βγηκε πολυ πριμα....

μπράβο Λευτέρη μια χαρά μου ακούγεται κι'εμένα!

Η ΠΟΡΦΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ PURPLE-HEART...................http://www.woodworkerssource.com/Purple_Heart.html
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

ΡΕΜΠΕΤΗΣ

• Hero Member
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2014, 11:38:42 μμ »
Έχετε φουλάρει όλοι.
Αχιλλέα ο μπαγλαμάς είναι πανέμορφος, δεν μοιάζει για πρώτη κατασκευή. Δώσε συγχαρητήρια.

Λευτέρη εμένα η λύρα μια χαρά μου φαίνεται.

Κώστα οι σταγόνες για ακόμα μια φορά κλέβουν την παράσταση. Αυτή που μου αρέσει περισσότερο είναι η μουριά-πουπίγκα.

Axilleass

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 10:19:21 πμ »
Ρεμπέτη ευχαριστουμε !! Θα τα μεταφέρω..!!!

Λευτερη χωρις να κάνω σε καμια περίπτωση τον ειδικό στις λύρες, εμένα ο ηχος μου άρεσε πολύ τουλαχιστον ετσι οπως ακουστηκε στο βίντεο. Γλυκός, ισοροπημένος και ευχάριστος. Και το παιξιμο σου άριστο. Ευγε !

Δεν ξερω τι κάνουν οι λύρες, αλλά κρινοντας απο τα μπουζούκια και τις κιθάρες,  πιστευω οτι ισχύει για όλα τα έγχορδα, προσεχώς μάλλον θα μπασάρει περισσότερο και θα γεμίσει και άλλο ο ήχος της.

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 02:40:58 μμ »
Λευτερη γερα παμε για το δευτερο Αxilleass super

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 03:32:32 μμ »
συνεχεια

[ Invalid Attachment ]

KOSTAS7