Καλημέρα.Αφού πέρασα 3 χέρια γομαλάκα στην αρχή,έξυσα-στόκαρα όσο μπορούσα με πούδρα ελαφρόπετρας,που βρήκα σε μαγαζί με υλικά οδοντοτεχνείας και οινόπνευμα άλλες 2 φορές.Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και με εντυποσίασε.Και ερχόμαστε τώρα στο μετά.Είμαι στο τρίτο χέρι γομαλάκας και ενώ θα έπρεπε να κολλάει η μπάλα αυτό δεν γίναιτε.Δεν επειμένω δεύτερη φορά στο ίδιο σημείο,παρά μόνο εάν περάσουν 2-3 λεπτά.Βέβαια ο μπαγλαμάς έχει μικρή επιφάνεια.Λάδι δεν χρειάστηκε να βάλω καθόλου.Η γομαλάκα δυαλίθεικε πολύ γρήγορα τελείος και η αναλογία της με το οινόπνευμα πλέον είναι 200ml οινόπνευμα και 5 κουταλιές της σούπας γομαλάκα.Έχει γυαλίσει μεν ακετά το όργανο αλλά δέν έχει πιάσει την κρούστα την παχιά που είναι σαν να το έχεις περάσει λούστρο.Όχι ότι με χαλάει αυτό αλλά δεν ξέρω άν είναι σωστό.Περνάω 1 χέρι την ημέρα.Και κάτι άλλο.Το καπάκι που δεν το στόκαρα με ελαφρόπετρα,ενώ έχει γυαλίσει λίγο,όχι όμως όπως το υπόλοιπο όργανο.Μου φαίνετε στην αφή λίγο άγριο,σε σχέση πάντα με το υπόλοιπο όργανο.Να βάλω περισότερη γομαλάκα,και να επειμήνω με περισότερο δούλεμα,κύκλους-οχτάρια;Και κανα δυό φώτο μπας και καταλάβετε κάτι.