απο τον καβαλαρη μεχρι πισω την χορδιερα ποσο ειναι σε μηκοςδεν με αρεσε καθολου
Driver τα καταφερες!!!Γεια στα χερια σου,μια χαρα ακουγεστε και συ και το οργανο!Αντε αντε βαλε μπρος για τριχορδο τωρα!
ΟΟΟΟ ρε μαστρο driver για γαμώ τούς ήχους μπράβο σου έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό (και δεν έχω και φαϊ να φάω) είσαι και ο πρώτος συγχαρητήρια.... οτι και να πω ειναι λίγο....ΓΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ
Φίλε μου,ἄν καὶ άπὸ ὑπολογιστὴ δὲν μπορεῖς νὰ πολυκαταλάβεις τὸν πραγματικό ἦχο ἑνός ὀργάνου, αὐτὸ ποὺ μπορῶ νὰ πῶ εἶναι ὅτι τὸ παίξιμό σου σκίζει!!!!!Συγχαρητήρια!!!!
ΤΗΕ SAME............................................
Πολύ ωραίος ο ''οδηγός'' !Ισορροπημένος ήχος και καλό παίξιμο , τέλειος συνδυασμός
Αυτά τα αποτελέσματα σε ήχο και εμφάνιση βλέπω και άντε μετά να παρουσιάσω όργανο...
Παράθεση από: Metallikas στις Νοεμβρίου 03, 2014, 11:24:55 μμΑυτά τα αποτελέσματα σε ήχο και εμφάνιση βλέπω και άντε μετά να παρουσιάσω όργανο...ΡΕ ΣΥ ΑΧΙΛΕΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣΟΥ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΩΜΩΣ ΕΧΩ