Παράθεση από: DRIVER στις Νοεμβρίου 04, 2014, 11:19:49 μμΠαράθεση από: Metallikas στις Νοεμβρίου 03, 2014, 11:24:55 μμΑυτά τα αποτελέσματα σε ήχο και εμφάνιση βλέπω και άντε μετά να παρουσιάσω όργανο...ΡΕ ΣΥ ΑΧΙΛΕΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣΟΥ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΩΜΩΣ ΕΧΩΕσύ γιατί μάστορα μου...? Μόνο για τις Σουηδέζες τα καλοκαίρια θα το δεχτώ
Παράθεση από: Metallikas στις Νοεμβρίου 03, 2014, 11:24:55 μμΑυτά τα αποτελέσματα σε ήχο και εμφάνιση βλέπω και άντε μετά να παρουσιάσω όργανο...ΡΕ ΣΥ ΑΧΙΛΕΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣΟΥ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ. ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΓΩ ΩΜΩΣ ΕΧΩ
Αυτά τα αποτελέσματα σε ήχο και εμφάνιση βλέπω και άντε μετά να παρουσιάσω όργανο...
Παράθεση από: ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ στις Νοεμβρίου 03, 2014, 09:08:30 μμΤΗΕ SAME............................................ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΩ ΤΑ ΕΓΚΛΕΖΙΚΑΥΓ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ
ΤΗΕ SAME............................................
DRIVER,είσαι μάγγας και τα κατάφερες,όλα όμορφα,μπράβο,και μιάς και είααι και οδηγός σου αφιερώνω και ένα τραγουδάκι.Χ.Νικολόπουλος-Με τα φώτα νυσταγμένα(Οι νταλίκες)
ΑΨΟΓΟΣ !! Παρα πολυ μου αρεσε ο ηχος του, γεια στα χέρια σου...! Και το παιξιμο σου πολυ καλο.Καλοριζικο λοιπον το οργανο -φτιαγμενο απο εσένα , και αυτο εχει οπως ολοι εδω ξερουμε τεραστια σημασια- παντα τετοια !!