Αποστολέας Θέμα: πως σκουρενουμε σκαφος κρητικης λυρας  (Αναγνώστηκε 3399 φορές)

tzekos

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κεδρος
  • Αριθμός κατασκευών: δυο
πως σκουρενουμε σκαφος κρητικης λυρας
« στις: Ιουνίου 28, 2014, 04:21:45 μμ »
ανοιγω εδω νεω θεμα σχετικα με τον χρωματισμο σκαφους.με τι θα καταφερω να σκουρινω λοιπον το σκαφος σε μια κρητικη λυρα?την εχω περασει γομαλακα ,οχι σκουρα,την μεσαια,αλα δεν μου αρεσει σαν αποτελεσμα,η σηγκεκριμενη ειναι απο καρυδια.ευχαριστω, φιλικα Ζαχαριας

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
Απ: πως σκουρενουμε σκαφος κρητικης λυρας
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 28, 2014, 05:09:08 μμ »
φιλε Ζαχαρια προφανός θέλεις να φαινοντε τα νερα απλα να είναι σκούρος ο τόνος, εγω το κανω πριν τα λουστρα με κασια, αν την αραιωσεις πολυ κανει ενα απαλο καφε, δεν ξερω αλλο τρόπο γιατι εγω περναω διαφανα λουστρα με σπρεϊ.

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 28, 2014, 09:10:41 μμ »
Φιλε τζεκο επειδη εχεις περαασει ηδη την γομαλακα, εγω θα σου προτεινα να βαζεις στα επομενα χερια στην μπαλα και 1-2 σταγονες απο την σκουρα καθε φορα που την γεμιζεις...
καλη επιτυχια σε οτι κανεις!
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

tzekos

• Full Member
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 28, 2014, 10:46:40 μμ »
ευχαριστω τους φιλους.οκ ετσι θα το κανω.θα φτιαξω και ενα μπουκαλι σκουρο χρωμα και αφου περασω ενα απαλο με θρι-κατ χαρτι θα το δουλεψω με την μπαλα,

tzekos

• Full Member
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 30, 2014, 06:54:02 μμ »
σημερα πηρα απο τον φραγκο μια χρωστικη αλκανετ και δεν ξερω πως την  δουλευουνε και αν τελικα μου κανει.ο φραγκος δεν μου εδωσε οδηγιες.εφαγα την αγορα να βρω κασια....κασια δεν βρηκα.με βλεπω αυριο να πηγαινω στην κλου στον κολονο.εκει σιγουρα θα βρω υδατοχρωμα για το σκαφος της λυρας μου,περιμενω γνωμες.ευχαριστω.φιλικα Ζαχαριας :'(

snowthanos

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρύδια
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 01, 2014, 01:21:52 πμ »
 Σε ενα οποιοδήποτε χρωματοπολιο θα έχει και αν δεν.... θα μπορούν να σου φέρουν!!!
Είμαι κουλός αλλά δεν το βάζω κάτω.

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 01, 2014, 10:42:59 πμ »
Ζαχαρία εκει στην Αθηνας που πηγες, στο φραγκο κοντα έχει ενα στενάκι που λέγετε βισης, ενα μικρο είναι, αμα ρωτήσεις που ειναι θα σου πουν γιατι το ξερουν ολοι, εκει στο τελος του στενου είναι ενα μαγαζι με χρώματα, εχει κασια αν θυμαμαι καλα 4 ευρω το κιλό, πέρνα μια βολτα πάλι.

tzekos

• Full Member
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 01, 2014, 03:19:59 μμ »
το κεντρο στην αθηνα,ειναι ο παραδεισος για οσους ψαχνουν να βρουν κατι.δυστηχος στην γειτονεια μου στο ιλιον,και μαλιστα δευτεριατικα απογευμα,τι να βρω?? με κοιτουσαν σαν εξωγηινο.πηγα σημερα λοιπον σωκρατους κ αθηνας γωνια και πηρα βαζακια για τα λουστρα μου.μεγαλη γκαμα.μετα πηγα βισης στον κλεων ζαδε.ετσι τον λενε.μου πηρε 10 μερες για να καταλαβω τι ακριβως εγραφε ο φιλος μας ο παστραγγουλος.το ελεγε ΖΑΝΤΕ σε καποια αναρτηση περι γομαλακας,που ειχε κανει.τον βρηκα λοιπον τον φιλο μας,και αγορασα ανελινες.περασα και μια βολτα απο την γκλου στον κολονο και πηρα υδατοχρωμα.για να κανω δουλεια μου βρε παιδια.φιλικα Ζαχαριας Ζαχαριουδακης :-*

Tags: