Αποστολέας Θέμα: ΚΑΛΟΥΠΙ ΓΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ΣΤΑΓΟΝΑ  (Αναγνώστηκε 7432 φορές)

Vagges2010

• Hero Member
ΚΑΛΟΥΠΙ ΓΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ΣΤΑΓΟΝΑ
« στις: Ιουνίου 27, 2014, 11:40:38 μμ »
Γράφοντας το τελευταίο μου πόστ στο φόρουμ, σήμερα ανεβάζω σχέδια για κατασκευή καλουπιού για τζουρά σταγόνα.  Το καλούπι είναι της μορφής που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Vagges2010

• Hero Member
Απ: ΚΑΛΟΥΠΙ ΓΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ΣΤΑΓΟΝΑ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 27, 2014, 11:53:24 μμ »
Το πρώτο αρχείο το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από την παρακάτω διεύθυνση
http://www.2shared.com/file/BbEsMq9i/STAGONA_6_3.html  είναι το τρισδιάστατο αρχείο του RHINO, το οποίο όποιος θέλει και γνωρίζει μπορεί να το επεξεργαστεί.
Το δεύτερο αρχείο το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από την παρακάτω διεύθυνση
http://www.2shared.com/photo/i8V5ffNq/STAGONA_6_1.html είναι αρχείο του ACAD στο οποίο θα βρείτε σχέδια των διατομών για την κατασκευή του καλουπιού. Η εκτύπωση γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έχω περιγράψει σε άλλα μου ποστς για καλούπια.
Το τρίτο αρχείο το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από την παρακάτω διεύθυνση
http://www.2shared.com/photo/5aMdMM5O/STAGONA_6_2.html είναι επίσης αρχείο ACAD στο οποίο θα βρείτε σχέδια των αναπτυγμάτων του δουγιών, τα οποία μπορείτε να τα αξιοποιήσετε για την διευκόλυνση της κατασκευής.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 27, 2014, 11:57:54 μμ »
Το παραπάνω ποστ είναι η τελευταία μου προσφορά στην αγαπητή μου κοινότητα του luthier.gr και ανακοινώνω και επίσημα την αποχώρησή μου. Επίσης αναφέρω ότι τα παραπάνω είναι καθαρά δική μου εργασία και όχι στηριγμένη σε οδηγίες και κατευθύνσεις κάποιου άλλου, όπως ήταν τα μέχρι σήμερα καλούπια που έχω ανεβάσει, τα οποία στηρίζονταν στις γνώσεις και οδηγίες του αγαπητού φίλου κ. Βασιλειάδη, όπως ευθαρσώς είχα αναφέρει στα αντίστοιχα πόστς.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 28, 2014, 12:02:13 πμ »
γεια σου ρε Βαγγελη! Αυτο ακριβως ειχα γραψει και εγω στο αρχικο μου μηνυμα, απλα αλλοι τα βαφτησαν! Εσυ σοβαρος και ποτε δεν θα εκανες κατι τετοιο! Μην κοιτας τωρα που ειναι κουτσουρεμενο το μηνυμα και οπως εγραψα βγαζει εντελως αλλο νοημα!

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 28, 2014, 12:06:14 πμ »
Είχα πει στον Γιάννη (yiannis), ότι αν η ατμόσφαιρα στο φόρουμ άλλαζε θα επέστρεφα ενεργά στο φόρουμ. Από ότι βλέπω όμως η αήθης συμπεριφορά, η αγνωμοσύνη και η αμετροέπεια από κάποιον συνεχίζονται και θεριεύουν. Επομένως δεν υπάρχει λόγος για καμμία ενασχόληση. Κατά τα αλλά ισχύουν τα όσα ήδη έχω γράψει σε άλλο πόστ στα "ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ"
Μετά απο τα παραπάνω κρίνω ότι κι εγώ αξίζω της διαγραφής και επειδή δεν μπορώ να βρώ την διαδικασία της αυτοδιαγραφής, παρακαλώ τους διαχειριστές και τον admin, για την διαγραφή μου.
Σας χαιρετώ και ελπίζω να τα λέμε σε άλλους χώρους.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 28, 2014, 12:08:07 πμ »
γεια σου ρε Βαγγελη! Αυτο ακριβως ειχα γραψει και εγω στο αρχικο μου μηνυμα, απλα αλλοι τα βαφτησαν! Εσυ σοβαρος και ποτε δεν θα εκανες κατι τετοιο! Μην κοιτας τωρα που ειναι κουτσουρεμενο το μηνυμα και οπως εγραψα βγαζει εντελως αλλο νοημα!
Τυγχάνει να γνωρίζω το πλήρες μήνυμα. Αξίζεις της απαξίας μου.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 28, 2014, 12:11:02 πμ »
ακομα δεν σας καταλαβαινω, και εγω το γνωριζω μιας και το εγραψα.  Γιατι καπιοι δεν το αφησαν να το διαβασουν και οι υπολοιποι και να βγαλουν τα συμπερασματα τους? Θα ηταν πολυ δημοκρατικο!

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 28, 2014, 12:18:58 πμ »
Το μελος john2004 έχει διαγραφεί απο την κοινότητα του φόρουμ γιατί δεν τηρούσε τους κανόνες αυτού

παυλος

• Hero Member
    • http://trixordo.webnode.gr/
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Αριθμός κατασκευών: 0,1
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 28, 2014, 07:52:19 πμ »
Το μελος john2004 έχει διαγραφεί απο την κοινότητα του φόρουμ γιατί δεν τηρούσε τους κανόνες αυτού
διαγραψε και μενα ρε γιαννη καντο σαν χατηρι και οχι σαν κανονας.
σβησε οτι εχω παρουσιασει ολλα >:(
οπως το οτι δεν λεμε κτηνοι ολοκληρους λαους.

Εγω και ο Ζοζέφ.

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 28, 2014, 05:21:07 μμ »
πρεπει να αναρτηθούν οι κανονες του φορουμ και να εμφανίζονται οταν καποιος κάνει εγγραφή και αν συμφωνει μονο τοτε να ολοκληρώνετε η διαδικασία της εγγραφής, νομίζω είναι το πιο δίκαιο, επίσης ο Γιαννης ο αντμιν δεν είναι μπαμπουλας να παίρνει θεση και να υποστιρίζει ή να καταδικάζει ατομα, μεγάλοι ανθρωποι ειμαστε κ δεν χρειάζομαστε διαιτητή, ετσι οπως παει η κατάσταση θα τα παρατήσει ο ανθρωπος και μετά αντε να βρεις αλλο τετοιο χωρο σαν αυτό. τελικά τι έγινε κ διαγράφηκε ο Γιάννης; επίσης ζητώ συγνώμι απ το Βαγγελη που του κάνουμε το θεμα τσίρκο, αλλα επιδί εδω το είδα εδω γράφω, μαλλον θα μεταφερθεί οπότε σορυ ρε Γιάννη κ σε σενα για την ταλεπωρία.

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 28, 2014, 05:55:43 μμ »
 Μα Χρήστο μου έτσι συμβαίνει όταν γίνεται μια εγγραφή,αλλά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει τους κανόνες πριν πατήσει το κουμπί εγγραφή.
 Όπως και να έχει δεν χρειάζεται να διαβάσεις τους κανόνες για να διατηρείται μια κόσμια συμπεριφορά.Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με κάποιο μέλος το αγνοείς και δεν ασχολείσαι μαζί του.Ο δυναμιτισμός του κλίματος είναι άσχημο πράγμα.Πρώτος εγώ νοιώθω άσχημα για την διαγραφή του Γιάννη που οι περισσότεροι ξέρουν τις σχέσεις μας.
 Παρακάτω παραθέτω τους κανόνες του φόρουμ για όποιον θέλει να τους διαβάσει.

Παράθεση
Με την εγγραφή σας στο φόρουμ, συμφωνείτε ότι δε θα χρησιμοποιήσετε υλικό ή κείμενο στις δημοσιεύσεις σας το οποίο είναι αναληθές, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, ανακριβές, υβριστικό, αγενές, που να προκαλεί μίσος, πρόστυχο, βλάσφημο, που να απειλεί ή να παραβιάζει την ιδιωτική σφαίρα ενός άλλου μέλους, ή να έρχεται σε αντίθεση με κάποιον ελληνικό η διεθνή νόμο. Επίσης, συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε υλικό το οποίο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία κάποιου τρίτου χωρίς να έχετε την έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη του υλικού αυτού. Επιπλέον, απαγορεύονται σε αυτό το φόρουμ τα ανεπιθύμητα εμπορικοδιαφημιστικά μηνύματα (spam), η αποστολή τεράστιων όγκων πληροφοριών (flooding), κάθε είδους διαφημίσεις, οι αλυσιδωτές επιστολές (chain letters), το πυραμιδικό μάρκετινγκ και κάθε είδους παρενοχλήσεις προς άλλα μέλη.Απαγορευονται επίσης οι λεκτικές επιθέσεις μεταξύ των μελών,τα ειρωνικά και κάθε είδους αρνητικά σχόλια που απευθύνονται σε κάποιο μέλος με κακκεντρεχή τρόπο και όχι στα έργα και τις παρουσιάσεις αυτού.

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι ιδιοκτήτες αυτού του φόρουμ δεν μπορούν να επαληθεύσουν την εγκυρότητα της κάθε δημοσίευσης. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι δημοσιεύσεις  δεν παρακολουθούνται συνεχώς, επομένως οι ιδιοκτήτες του φόρουμ δεν είναι υπεύθυνοι για το όποιο περιεχόμενο τους και δεν εγγυώνται την ακρίβεια, πληρότητα ή τη χρησιμότητα των παρατιθέμενων πληροφοριών. Οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις του μέλους που τις συνέγραψε και όχι απαραίτητα τις απόψεις του συγκεκριμένου φόρουμ, των διαχειριστών και των συντονιστών του ή του ιδιοκτήτη του. Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι ανάρμοστο, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως ένα διαχειριστή ή συντονιστή του φόρουμ. Το προσωπικό και ο ιδιοκτήτης του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν το ανάρμοστο περιεχόμενο, μέσα σε εύλογο χρονικό πλαίσιο, αν κρίνουν ότι είναι απαραίτητη η διαγραφή του. Επειδή αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη, παρακαλούμε καταλάβετε ότι δεν είναι εφικτό να διαγραφούν ή να διορθωθούν οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις άμεσα.Η ίδια τακτική ισχύει και για τις πληροφορίες που υπάρχουν στα προφίλ των μελών.Απαγορεύεται ρητως η δημοσιευση αγγελιών πώλησης στον πίνακα άμεσων συζητήσεων (chat).

Έχετε υπόψη ότι παραμένετε αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων σας. Επιπλέον, συμφωνείτε να προστατεύετε και να απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη τους ιδιοκτήτες του φόρουμ, τους διαχειριστές και τους συντονιστές, καθώς και τους ιστότοπους που σχετίζονται με το παρόν φόρουμ. Επίσης, οι ιδιοκτήτες διατηρούν το δικαίωμα να αποκαλύψουν την ταυτότητα σας (ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετική με εσάς η οποία έχει αποθηκευτεί στην παρούσα υπηρεσία) σε περίπτωση επίσημης καταγγελίας ή δικαστικής αγωγής που έχει προκύψει σχετικά με τη χρήση του φόρουμ από εσάς.

Έχετε τη δυνατότητα με την εγγραφή σας να επιλέξετε το ψευδώνυμό σας. Παρακαλείστε να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο που να αρμόζει με τους παραπάνω κανόνες του φόρουμ. Με τον λογαριασμό που πρόκειται να ενεργοποιήσετε, συμφωνείτε να μην ανακοινώνετε ποτέ τον κωδικό σας σε κάποιο άλλο μέλος, εκτός από τον διαχειριστή, για την προστασία του λογαριασμού σας και για λόγους εγκυρότητας. Επίσης, συμφωνείτε να μη χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ τον λογαριασμό κάποιου άλλου μέλους για οποιονδήποτε λόγο. Επιπλέον, συνιστούμε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ να χρησιμοποιήσετε έναν περίπλοκο και μοναδικό κωδικό για τον λογαριασμό σας, για να αποτρέψετε πιθανή παραβίαση του λογαριασμού σας.

Μετά την εγγραφή σας, κι όταν συνδεθείτε στο φόρουμ, θα μπορείτε να συμπληρώσετε ένα λεπτομερές προφίλ. Είναι δική σας ευθύνη να συμπεριλάβετε ευπρεπείς και ακριβείς πληροφορίες. Οποιαδήποτε πληροφορία κρίνει ο ιδιοκτήτης του φόρουμ ή το προσωπικό του ότι είναι ανακριβής ή ανάρμοστη, θα διαγράφεται, με ή χωρίς προειδοποίηση. Μπορούν να επιβληθούν οι ανάλογες κυρώσεις.

Πρέπει να λάβετε επίσης υπόψη ότι με κάθε δημοσίευση καταγράφεται και η διεύθυνση IP σας, σε περίπτωση που χρειαστεί να αποκλειστείτε από το φόρουμ ή να επικοινωνήσουμε με τον Παροχέα σας Υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP). Αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση σοβαρής παραβίασης της παρούσας συμφωνίας.

Τέλος, λάβετε υπόψη σας ότι το λογισμικό του φόρουμ καταχωρεί ένα cookie, ένα αρχείο κειμένου δηλαδή που περιέχει μικρά κομμάτια πληροφοριών (όπως το όνομα και ο κωδικός σας), στην προσωρινή μνήμη (cache) του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Το cookie χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ για να παραμένετε συνδεδεμένος στο φόρουμ ή να αποσυνδέεστε από αυτό. Το παρόν λογισμικό δεν συλλέγει ούτε στέλνει κανένα άλλο είδος πληροφοριών στον υπολογιστή σας.

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 28, 2014, 06:19:23 μμ »
Πολυ ασχημη η κατασταση που εχει βρεθει το φορουμ. Κριμα γιατι γνωριζω και προσωπικα τα ατομα που εμπλεκονται και στεναχωριεμαι. Ελπιζω στην εκθεση μιας και θα βρεθουν οι περισσοτεροι να λυθει η παρεξηγηση. Θεωρω οτι απο κοντα ειναι διαφορετικα. Κριμα να ειναι εκτος και ο βαγγελης και ο γιαννης και οποιος αλλος δεν αισθανεται ανετα πλεον...
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 28, 2014, 06:24:14 μμ »
Κατ αρχην να ευχαριστησω το φιλο Βαγγέλη. που μεχρι και την τελευταια στιγμη συνεχιζει να προσφερει και να εκφρασω για μια ακομη φορα την λυπη μου για την αποχωρηση του λαμβανοντας υπ οψη το σεμνο και ακεραιο του χαρακτηρα του με ενδεχόμενο. να εχω κατανοησει τους λογους.Επειδη δεν εχω κατανοησει τους λογους διαγραφης  του John2004 παρακαλω τον Γιαννη να ενημερωσει την κοινοτητα η εμενα
 προσωπικα. ευχαριστώ. θερμα Κωνσταντινος Ευφραιμιδης

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 28, 2014, 08:56:10 μμ »
Πολυ ασχημη η κατασταση που εχει βρεθει το φορουμ. Κριμα γιατι γνωριζω και προσωπικα τα ατομα που εμπλεκονται και στεναχωριεμαι. Ελπιζω στην εκθεση μιας και θα βρεθουν οι περισσοτεροι να λυθει η παρεξηγηση. Θεωρω οτι απο κοντα ειναι διαφορετικα. Κριμα να ειναι εκτος και ο βαγγελης και ο γιαννης και οποιος αλλος δεν αισθανεται ανετα πλεον...

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ( ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ) ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ, ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΖΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ...................ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΗΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΗΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ. ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΕΜΑΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ...ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ. ΗΡΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ, ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ, ΤΑ ΛΕΜΕ, ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ( ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)  ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΡΩΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

georgei

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρβουνο
  • Αριθμός κατασκευών: 3.14159265359
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 28, 2014, 09:28:57 μμ »
Παιδια εγω θα απλα θα βαλω το δικο μου  Εθνικο υμνο.

Νομιζω οτι τα λογια τα λενε ολα.

Nikos Papazoglou - Ax Ellada (@"Exei gousto", 5/12/2008)

Ναστε ολοι καλα.

Tags: