Αποστολέας Θέμα: ποια ειδος ψαροκολας ειναι καλυτερο??  (Αναγνώστηκε 8745 φορές)

tzekos

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κεδρος
  • Αριθμός κατασκευών: δυο
ποια ειδος ψαροκολας ειναι καλυτερο??
« στις: Ιουνίου 23, 2014, 06:25:33 μμ »
σημερα βρηκα ψαροκολα απο λεπια.και πριν λιγες μερες αγορασα απο τοκ κωσταντελο σε μορφη μικρον κοκον.σαν μικρες μικρες μπαλιτσες.ποιο ειναι ποιο καλο ειδος??θα κολησω καπακι κρητικης λυρας.ευχαριστω

giorikas

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 50
Απ: ποια ειδος ψαροκολας ειναι καλυτερο??
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 23, 2014, 07:01:31 μμ »
Απο  οτι  ξερω  η  κολλα  σε  λεπια  ειναι  για  καποια  μηχανη  που  κανει  κολησης  αλλα  νομιζω  οτι  δεν  την  λενε  ψαροκολλα  αλλα  καπως  αλλιως  παντος  αν  ειναι  φυσικη  κολλα  και  οχι  τεχνικη  ειναι  καλη

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 24, 2014, 12:07:44 πμ »
ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ........... ΓΙΑ ΨΑΡΟΚΟΛΛΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΛΕΠΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 24, 2014, 01:35:48 πμ »
Για σας.εδώ κύριοι υπάρχουν 4 διαφορετικά έιδη ζωικής κόλλας ,με την καλύτερη να είναι από οτι λέει ο << φίλος>> μας ο γερμανός η rabbit skin(κουνελόκολα)και περιέχει ιδιότητες από τις άλλες κόλες (bone glue)κόλλα από κόκκαλα και (hide glue) κόλλα από δέρματα.Η κουνελόκολλα λοιπόν είναι λέει και ισχυρή και ελαστική,και καλύτερη από τις άλλες δυο που προανέφερα όχι βέβαια ότι οι άλλες δυό δεν είναι καλές και δεν μας κάνουν,επίσης η τέταρτη και πανάκριβη κόλλα που έχει(issinglass glue)προέρχεται λέει από κύστες οξύρυγχου και είναι για ειδικές περιπτώσειςhttp://www.mehr-als-werkzeug.de/category/Heissleime-und-Fugenleimpapier-3758_3762.htm
Κουνελόκλλα έχει εδω στο ELLADA.και το http://www.abio.gr/index.asp?action=list&cid=529&mid=2,68,529
Και από ότι βλέπω έχει και άλλες ζωικές κόλες αντίστιχες με τον dick(πέος).
http://www.abio.gr/index.asp
Ζωικές κόλλες έχει και σε μια κάθετη στην Αθηνάς δεν θυμάμαι που αλλά θα τα βρείτε,επίσης εκεί τριγύρω,μπωρείτε να βρήτε και γομαλάκα,και χρυσόχαρτα και απλά χαρτιά(για εσωτερικό δέσιμο σκάφους)σε φύλλα,επίσης σε είδη υποδηματοποιήας θα βρείτε τα πιο ψηλλά ακέφαλα καρφάκια ή βελλονάκια για συγκράτηση των δουγών έπειτα από κόλληση μπουζουκοειδών.και επίσης πάλι εκεί τριγύρω σε είδη ραπτικής θα βρείτε καρφίτσες,λωρίδα extra-for(από εδώ το έμαθα το extra-for)και ότι άλλο έχει να κάνει με την οργανοποιοία όπως(εργαλεία χειρός και ρεύματος,αναλώσιμα(γυαλόχαρτα,χαρτοταινίες,πεινέλα,βαφές,πριονάκια χρυσοχοοίας,κ.α.).
Στήν πλατεία αβυσινίας (μοναστηράκι)πιο παλία πουλάγαν κάποιοι λαδάκονα κρήτης(από πληροφορία Δασκάλου)είχα πάει και ρωτόντας βρήκα τώρα δεν γνωρίζω αν έχουν ακόμα.
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 24, 2014, 02:18:00 πμ »
.Η κουνελόκολλα λοιπόν είναι λέει και ισχυρή και ελαστική,και καλύτερη από τις άλλες δυο που προανέφερα όχι βέβαια ότι οι άλλες δυό δεν είναι καλές και δεν μας κάνουν

Νικο μαςςςςςς δεν την θελουμε ελαστικη, για αυτό μπαινει ψαροκολλα που κρυσταλωνει. Μην ακους τι λενε οι γερμανοι, να μας παραπλανησουν θελουν!

Η οδος είναι η Βυσσης.

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 24, 2014, 02:42:52 μμ »
Το μήνυμα διαγράφηκε από τον διαχειριστή

Παιδιά σας παρακαλώ όχι χαρακτηρισμούς για ολόκληρους λαούς...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2014, 08:55:30 μμ από yiannis »

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 24, 2014, 04:08:00 μμ »
ΝΑΙ ΟΚ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΨΑΡΟΚΚΟΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ.........ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΤΟ 7 ΤΟΙΣ 100 ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

konstantinos77

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Kελεμπεκι
  • Αριθμός κατασκευών: 1, αντε το πολυ πολυ 2
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 24, 2014, 06:59:25 μμ »
Το μήνυμα διαγράφηκε από τον διαχειριστή

Νικο δεν ξέρω τι πρόβλημα εχεις με τους Γερμανούς,  αλλα εγω που ζω εδω
μέχρι τώρα δεν εχω γνωρίσει ούτε εναν κτηνοβατη Γερμανό.

Οι Γερμανοί (άνθρωποι εκ φύσεως και αυτοί) φιλοξενούν 250.000 ελληνες, χωρια αυτους που εχουν έρθει τα τελευταία 2-3 χρονια, προσφερουν σε όλους αυτους δουλειά , ταμείο ανεργιας σε οσους δεν εχουν ,κατι που η χώρα μας απαξιεί να κάνει.
Δινει τις ίδιες ευκαιρίες επαγγελματικα και σε μορφωτικο επιπεδο ,στα ελληνόπουλα οσο και στα γερμανοπουλα χωρις να χρειαστείς να βάλεις βισμα
προσφέρει στα ελληνόπουλα δωρεαν πολυ καλή ιατρική περίθαλψη χωρις να σου ζητάει φακελάκια
στο δημόσιο τομέα η άνθρωποι αυτοί ειναι εξυπηρετικοτατοι και σε αναφωνουν κυριε
(και οχι τι θέλεις ρε, οχι δεν γινεται περνα αύριο τον μήνα που δεν έχει Σάββατο)

τωρα εσύ τι δεν μπορείς να ξεχασεις δεν μπορω να καταλάβω
αναφέρεσαι σε ενα γεγονός που έγινε πριν 70 χρόνια,  ποσο χρονών είσαι αλήθεια και μπορεις να το θυμάσαι ακομα;
Αν το παμε ετσι και οι Τρώες δεν μπορούν να ξεχάσουν τι τους έκαναν οι Έλληνες.

Μην γενικεύεις λοιπον γιατί  οι λαοί δεν αντιπροσωπευουν τις κολοκυβερνησεις που τους εξουσιαζουν
Και ας μην τρωμε τις προπαγανδες που μας ταΐζουν.
Δεν κλεψανε όλοι οι Έλληνες,  δεν ειναι όλοι μας οι γιατροι ασυνειδητοι , δεν πληρωνουν όλοι οι αστυνομικοί μας
για να δουν πως βιάζονται παιδια. (Εχθές το διαβασα και μου ήρθε  α κανω εμετό)
Σε ολα τα κράτη υπάρχουν καλοί και κακοί,  ισως εχουμε διαφορετικα χουγια αλλα αν βγεις  λίγο απο την Ελλάδα θα δεις
οτι όλοι το ίδιο είμαστε

Δεν το λεω αυτά για να σε προσβάλλω αλλα για να σου δώσω ενα ερέθισμα να σκεφτείς οτι ίσως να είναι έτσι οπως τα
λέω.
Ενα μεγάλο συγγνώμη σε όλους τους συμφοριτες ξερω οτι δεν ειναι χώρος που ανταλλάζουμε ιδεολογικα πιστεύω
αλλα απεχθάνομαι τον ρατσισμό και τις γενικεύσεις ιδίως οταν γίνονται λόγου πληρως άγνοιας.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 24, 2014, 08:57:04 μμ από yiannis »

Popeye

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 25, 2014, 01:51:32 πμ »
Για σας Κύριοι, Κώστα και Κωνσταντίνε,πάλι την έκανα την χαζομάρα έτσι,μάλλον έχετε δίκιο.τσουβάλιασα έναν ολόκληρο λαό,λοιπόν,δεν έχω βγεί εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ,άρα η γνώμη μου είναι χωρίς βάση,απο ηλικία κοντεύω τα χρόνια του ιησού χριστού 32,είμαι όπως και εσείς,ένας άνθρωπος, που ζεί και ΔΕΝ δουλεύει(εργάζεται)στην ΕΛΛΑΔΑ,εχω υπηρετήσει στο Π.Ν. 19 μήνες.επίσης έχω υπηρετήσει αρκετά αφεντικά(χαζός εργάτης απόφοιτος τέχνικής σχολής)από 17 χρόνων.
Κώστα Ζαρκάδα,δεν έχω ψηφίσει χ.α. ούτε τούς άλλους,πάντως κάτι μικρό ψήφισα,Κωνσταντίνε,παύση(αυτή την στιγμή ακούω φωνές μάλλον μπήκε γκόλ άρα σωθήκαμε,σώθηκε το ΕθΝΟΣ ΖΗΗΗΗΗΤΤΩΩΩΩΩΩ)) συνεχίζω, Κωνσταντίνε λοιπόν ή δικιά μου πραγτματικότητα ίσως να είναι ψεύτικη,η γιαγιά μου είναι 88 και δεν ξεχνά,άρα έχεις δίκιο, πώς εσύ ρε λάκη λες δεν ξεχνώ,αφού δεν το βίωσες το ΔΙΣΤΟΜΟ,και τσουβάλιασες έναν ολόκληρο λαο που βγάζει και τις καλύτερες τσόντ-εεεπππ συγχνώμη μπότες,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΊΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΙΛΑΩ)και λέω για τους κυβερνώντες γιατί Κωνσταντίνε έγραψες ότι όλα πάνε καλά στον Βορρά,το κράτος λοιπόν των γερμανών δίνει και χαρτί και στέγη και μόρφωση ακόμα και σε αυτούς που βιοχημικοεγκεφαλικά ή αναπηρικά, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και φροντίζει για το ΟΛΛΟΝ ακόμα και για τα αδέσποτα θα φροντίζει σίγουρα.
Το πρόβλημα λοιπόν το έχουν οι κυβερνήσεις και ή δικιά τους και πάνω απο Όλα η δικιά μας, και λέω η δικιά μας γιατί από πάντα μας μπερδεύανε και μας χωρίζανε και ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΟΝΏΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΜΙΣΙΩΜΑΣΤΑΝ ναι όπως και τώρα ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΗΡΘΑΝΕ(αυτό το καλοκαίρι,φοβάμαι,ΑΚΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ(δέν λέει τίποτα αυτό φιλαράκια είναι)ΑΚΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ -ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ- α και Η ΕΜΕΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ(άντε να δούμαι τι θα γίνει,πάντως εγώ προσεύχομαι στον γιαχβέ-βουδα-αλαχ-ζευς, να μας βοηθήσει)ΖΗΤΩ ΆΠΕΙΡΑ ΣΥΓΧΝΏΜΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ,προχωρώ,σκέφτομαι ότι τίποτα δεν είναι, ήταν και δεν ξέρω εάν στην ΓΑΙΑ θα υπάρξει ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ (ΜΥΡΤΩ -ΠΑΡΟΣ).
Κώστα Ζαρκάδα κάτι συννέλληνες πολοί μεγαλύτεροι ηλικιακά από εμένα,έχουνε στην κατοχή τους βιντεοταινίες με κατάλαβες τι  έτσι,(αγορασμένες την δεκαετία του 1980 απο την ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
Ναι βρε άνθρωποι, τα πάντα υπάρχουν και ηπύρχαν,η επιλογή είναι προσωπική, πάντως,εγώ είμαι απόγονος του αυνάν, σχετικά φυσιολογικός και φυσιοδίφης και πριμιτηβηστής,πάντως όχι αλεξιπτοτιστής,ούτε καν βάτραχος ούτε boxer oύτε και ξέρω γω τι.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΑΙ,νίκο μην παραφέρεσαι(μου είπε ο άλλος μου ευατός)και πρωχωρώ(και δεν οπλωφορώ).Κάθομαι σε μια οθόνη και γράφω και απευθύνομαι σε όλο το δίκτυο(αποχετευτικό ή πανανθρώπινο και ΑΞΙΟ)πάλι η επιλογή είναι δικιά μου,για το τι γράφω,τι διαβάζω,τι Γλέπω(Παγιουμτζής),πάντα από φύση ή παραφύση σιχαινόμουνα τα κινητά,την υποκρισία,τα διαδίκτυα,τις μόδες,την βλακεία,την ζήλια,την τεμπελιά,το ψευτονταηλίκι(κοίτα να δείς φίλε ξέρω kick boxing-zioy zitsoy)ναι και εγώ έχω aircontition futsizoy,Συνεχίζω, ναι τα σιχαίνομαι όλα αυτά αλλά πολλές από αυτές τις καταστάσεις συμβαίνουν στους περισότερους από έμας,είτε συνηδητά είτε ασυνήδητα(να σε χέσω ρε φροιντ α ρεε ΕΠΙΚΤΗΤΕ,ΕΠΙΚΟΥΡΕ Κ.Α.)για παράδειγμα από πολύ μικρή ηλικία εθίστικα στο sega master system(τώρα που το έγραψα βλέπω ότι έχει περίεργη ονομασία,ώρα για το φάρμακο λοιπόν.) μετά έγινα ΜΕΤΑΛΟ,ΧΟΥΛΙΓΚΆΝΙ,ΧΡΗΣΤΗΣ(ΠΟΤΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ)έπητα τιν είδα ΡΕΜΠΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΗΣ(ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ)έπητα στο ΚΑΤ(η Κηφησιά κάποτε ήταν φοβερό και τρομερό Δασος)και μέχρι αυτήν την ώρα το παλεύω και θα (ΟΤΙ ΕΊΠΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ)..........
ΚΑΙ Συνεχίζω.ΚΑΠΟΤΕ με λέγαν βλάκα,τώρα με λένε έξυπνο (από πίσω δεν ξέρω τι λένε και στους όρχεις μου για ότι λένε) Παρατηρώ τον ευατό μου αυτή την στιγμή και τι καταλαβαίνω ΕΘΙΣΜΟΣ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ,τι κάθομαι και γράφω τέτοια ώρα (δεν ξέρω νενικήκαμεν ή όχ,ι πάντως ακόυω κόρνες)ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ-ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ-ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,
ΣΥΜΠΑΘΩ ΌΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΞΑΝΘΑ,   ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ,ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ,ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ,μιλάω για την ιδεολογία του σολομώντα,τι να κάνω αυτά επιλέγω να διαβάζω,κάποιοι λέει ΑΡΧΑΙΟΙ έμποροι με περίεργη μύτη,εκεί στην μέση Ανατολή και παγκόσμια(οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΌΧΙ Ο ΛΑΟΣ και αυτό το λέω γιατί δεν έχω πάει στο ISRAEL ) κάνουν ότι θέλουν και είναι ΑΡΙΣΤΟΙ χειριστές και τεχνίτες την τέχνης της μαριονέτας.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΦΉΣΤΕ ΤΟ ΜΎΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΣΒΗΣΤΕΤΟ.

ΠΡΩΣ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΗΔΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΙΔΑ.

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 25, 2014, 02:10:12 πμ »
τι παίχτηκε εδω ρε παιδιά, εγω είδα ψαροκολλα και μπηκα ;D φίλε Νίκο μ έκαψες, τέτοια ωρα υπολειτουργώ, ρίξε υπότιτλους γιατί δυσκολεύομαι.

Popeye

• Hero Member
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 25, 2014, 02:27:19 πμ »
Για σου Χρήστο, και εσύ δεν κοιμάσαι,έχεις δίκιο το μύνημα μου είναι μάλλον ακράιο,αυτό που συνέβη είναι ότι έγραψα στο σβησμένο μύνημα κάτι ακραίο από ακραίους ανθρώπους που συνέβη στην Πατρίδα μας παλιά.και είναι -πραγματικότητα-και επίσης έγραψα για μια ιδιότητα του ιδίου λαού που αφορά ακραία σεξουαλική δραστηριότητα.Αλλα έκανα για μια φορά ακόμα λάθος,διότι έχω πλήρης άγνοια. μήπως όμως δεν έχω κατά καιρούς διαβάζω στο διαδίκτυο για κόμμα της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ οτι αποτελείτο από κτηνοβάτες,αλλά μάλλον είναι παραμύθι το ΔΙΣΤΟΜΟ όμως είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΥΠΗΡΞΕ,
Συγχνώμη Χρήστο αυτά κάνει το γαμημένο το διαδίκτυο και το καμμένο κεφάλι μου.

Popeye

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 25, 2014, 02:35:19 πμ »
Χρήστο γράφω πάλι 2-30,αν γράφεις τώρα δεν ξέρω,
Σίγουρα το ποσοστό των κτηνοβατών παγκοσμίως είναι ελαχιστικότατο σε σχέση με τους παιδεραστές και βιαστές,αυτό το γράφω σύμφωνα με τους Εγκληματολόγους και ψυχιάτρους.

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 25, 2014, 02:52:08 πμ »
Νίκο αυτό με το κόμμα το έχω δει κάπου και εγώ, αλλά έχω σταματήσει να δίνω σημασία σ αυτά που λένε στο νετ, γιατί το 95% είναι μαλακίες το κάνουν γιατί πληρώνονται από τις διαφημίσεις, βάζουν ένα θέμα πιασάρικο και βγάζουν λεφτά απ τα κλικ, τώρα μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και όχι.

Popeye

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 25, 2014, 03:25:54 πμ »
Σε ευχαριστώ που απάντησες Χρήστο,έχεις δίκο αυτό που έγραψες δεν μπορεί σίγουρα ισχύει μας παίζουν και εδώ στην χώρα μας και παγκοσμίως με ψευδής πληροφορίες,και εγώ ο ήλήθιος την πάτησα,από την άλλη υπάρχουν και πολύ καλές και χρήσιμες πληροφορίες,πάντα η επιλόγή είναι δικιά μου,δικιά σου,δικιά του,δικιά της,και ΔΥΣΤΥΧΏΣ δικιά του(μικρές ηλικίες χωρίς επίβλεψη).
Προ την έλευση του διαδικτύου,ήταν η τηλεόραση,και ειδικά η ιδιωτική τηλεώραση,εε λοιπόν ανεβάζαν και κατεβάζαν κυβερνήσεις,δημιουργούσαν πολέμους(new world order)Ιρακ 1991-ΙΡΑΚ-2002 Ή 3,ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΡΟΜΑΛΑΓΝΈΙΑ ΔΙΔΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ
Πλήρης διάλυση της Γιουγκοσλαβίας,Ισοπέδοση του Λιβανου από ισραηλήτικα ΑΕΡΟΣΚΆΦΗ,στην Αφρική τα χειρότερα.
Μέρα παρά μέρα αναγγελία παραβίασης εθνικών συνόρων από απέναντι.
Ξέρετε κάτι ακόμα και σύμερα η πληροφόρηση πολλών συνανθρώπων μας γίνεται από την τηλεόραση ειδικά των μεγαλυτέρων,
ακούω ζητωκραυγές μαλλον νικήσαμε.εκεί στήν Βραζιλία σκοτώνονται καθημερινά για να επιβιώσουν,και όλος ο ΟΠΙΟΠΛΑΝΗΤΗΣ τι ΄κάνει -ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ-
ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ-ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΟ ΘΗΡΙΟ.

tzekos

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κεδρος
  • Αριθμός κατασκευών: δυο
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 25, 2014, 04:16:14 μμ »
τελικα δεν βλεπω να κολαω την λυρα μου,,,,,,,μαλον θα βαλω προκες....

Tags: