Για σας Κύριοι, Κώστα και Κωνσταντίνε,πάλι την έκανα την χαζομάρα έτσι,μάλλον έχετε δίκιο.τσουβάλιασα έναν ολόκληρο λαό,λοιπόν,δεν έχω βγεί εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ,άρα η γνώμη μου είναι χωρίς βάση,απο ηλικία κοντεύω τα χρόνια του ιησού χριστού 32,είμαι όπως και εσείς,ένας άνθρωπος, που ζεί και ΔΕΝ δουλεύει(εργάζεται)στην ΕΛΛΑΔΑ,εχω υπηρετήσει στο Π.Ν. 19 μήνες.επίσης έχω υπηρετήσει αρκετά αφεντικά(χαζός εργάτης απόφοιτος τέχνικής σχολής)από 17 χρόνων.
Κώστα Ζαρκάδα,δεν έχω ψηφίσει χ.α. ούτε τούς άλλους,πάντως κάτι μικρό ψήφισα,Κωνσταντίνε,παύση(αυτή την στιγμή ακούω φωνές μάλλον μπήκε γκόλ άρα σωθήκαμε,σώθηκε το ΕθΝΟΣ ΖΗΗΗΗΗΤΤΩΩΩΩΩΩ)) συνεχίζω, Κωνσταντίνε λοιπόν ή δικιά μου πραγτματικότητα ίσως να είναι ψεύτικη,η γιαγιά μου είναι 88 και δεν ξεχνά,άρα έχεις δίκιο, πώς εσύ ρε λάκη λες δεν ξεχνώ,αφού δεν το βίωσες το ΔΙΣΤΟΜΟ,και τσουβάλιασες έναν ολόκληρο λαο που βγάζει και τις καλύτερες τσόντ-εεεπππ συγχνώμη μπότες,ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΊΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΙΛΑΩ)και λέω για τους κυβερνώντες γιατί Κωνσταντίνε έγραψες ότι όλα πάνε καλά στον Βορρά,το κράτος λοιπόν των γερμανών δίνει και χαρτί και στέγη και μόρφωση ακόμα και σε αυτούς που βιοχημικοεγκεφαλικά ή αναπηρικά, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και φροντίζει για το ΟΛΛΟΝ ακόμα και για τα αδέσποτα θα φροντίζει σίγουρα.
Το πρόβλημα λοιπόν το έχουν οι κυβερνήσεις και ή δικιά τους και πάνω απο Όλα η δικιά μας, και λέω η δικιά μας γιατί από πάντα μας μπερδεύανε και μας χωρίζανε και ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΟΝΏΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΜΙΣΙΩΜΑΣΤΑΝ ναι όπως και τώρα ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΚΡΑ ΗΡΘΑΝΕ(αυτό το καλοκαίρι,φοβάμαι,ΑΚΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ(δέν λέει τίποτα αυτό φιλαράκια είναι)ΑΚΡΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ -ΟΥΕ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ- α και Η ΕΜΕΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ(άντε να δούμαι τι θα γίνει,πάντως εγώ προσεύχομαι στον γιαχβέ-βουδα-αλαχ-ζευς, να μας βοηθήσει)ΖΗΤΩ ΆΠΕΙΡΑ ΣΥΓΧΝΏΜΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ,προχωρώ,σκέφτομαι ότι τίποτα δεν είναι, ήταν και δεν ξέρω εάν στην ΓΑΙΑ θα υπάρξει ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗΣ (ΜΥΡΤΩ -ΠΑΡΟΣ).
Κώστα Ζαρκάδα κάτι συννέλληνες πολοί μεγαλύτεροι ηλικιακά από εμένα,έχουνε στην κατοχή τους βιντεοταινίες με κατάλαβες τι έτσι,(αγορασμένες την δεκαετία του 1980 απο την ΓΕΡΜΑΝΙΑ)
Ναι βρε άνθρωποι, τα πάντα υπάρχουν και ηπύρχαν,η επιλογή είναι προσωπική, πάντως,εγώ είμαι απόγονος του αυνάν, σχετικά φυσιολογικός και φυσιοδίφης και πριμιτηβηστής,πάντως όχι αλεξιπτοτιστής,ούτε καν βάτραχος ούτε boxer oύτε και ξέρω γω τι.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΑΙ,νίκο μην παραφέρεσαι(μου είπε ο άλλος μου ευατός)και πρωχωρώ(και δεν οπλωφορώ).Κάθομαι σε μια οθόνη και γράφω και απευθύνομαι σε όλο το δίκτυο(αποχετευτικό ή πανανθρώπινο και ΑΞΙΟ)πάλι η επιλογή είναι δικιά μου,για το τι γράφω,τι διαβάζω,τι Γλέπω(Παγιουμτζής),πάντα από φύση ή παραφύση σιχαινόμουνα τα κινητά,την υποκρισία,τα διαδίκτυα,τις μόδες,την βλακεία,την ζήλια,την τεμπελιά,το ψευτονταηλίκι(κοίτα να δείς φίλε ξέρω kick boxing-zioy zitsoy)ναι και εγώ έχω aircontition futsizoy,Συνεχίζω, ναι τα σιχαίνομαι όλα αυτά αλλά πολλές από αυτές τις καταστάσεις συμβαίνουν στους περισότερους από έμας,είτε συνηδητά είτε ασυνήδητα(να σε χέσω ρε φροιντ α ρεε ΕΠΙΚΤΗΤΕ,ΕΠΙΚΟΥΡΕ Κ.Α.)για παράδειγμα από πολύ μικρή ηλικία εθίστικα στο sega master system(τώρα που το έγραψα βλέπω ότι έχει περίεργη ονομασία,ώρα για το φάρμακο λοιπόν.) μετά έγινα ΜΕΤΑΛΟ,ΧΟΥΛΙΓΚΆΝΙ,ΧΡΗΣΤΗΣ(ΠΟΤΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ)έπητα τιν είδα ΡΕΜΠΕΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΗΣ(ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ)έπητα στο ΚΑΤ(η Κηφησιά κάποτε ήταν φοβερό και τρομερό Δασος)και μέχρι αυτήν την ώρα το παλεύω και θα (ΟΤΙ ΕΊΠΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ)..........
ΚΑΙ Συνεχίζω.ΚΑΠΟΤΕ με λέγαν βλάκα,τώρα με λένε έξυπνο (από πίσω δεν ξέρω τι λένε και στους όρχεις μου για ότι λένε) Παρατηρώ τον ευατό μου αυτή την στιγμή και τι καταλαβαίνω ΕΘΙΣΜΟΣ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ,τι κάθομαι και γράφω τέτοια ώρα (δεν ξέρω νενικήκαμεν ή όχ,ι πάντως ακόυω κόρνες)ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ-ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ-ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,
ΣΥΜΠΑΘΩ ΌΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΞΑΝΘΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ,ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ,ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ,ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ,ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ,μιλάω για την ιδεολογία του σολομώντα,τι να κάνω αυτά επιλέγω να διαβάζω,κάποιοι λέει ΑΡΧΑΙΟΙ έμποροι με περίεργη μύτη,εκεί στην μέση Ανατολή και παγκόσμια(οι ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΌΧΙ Ο ΛΑΟΣ και αυτό το λέω γιατί δεν έχω πάει στο ISRAEL ) κάνουν ότι θέλουν και είναι ΑΡΙΣΤΟΙ χειριστές και τεχνίτες την τέχνης της μαριονέτας.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΦΉΣΤΕ ΤΟ ΜΎΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΣΒΗΣΤΕΤΟ.
ΠΡΩΣ ΤΟΥΣ ΚΩΣΤΗΔΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΙΔΑ.