Αποστολέας Θέμα: εγκατάσταση μαγνήτης στη γέφυρα  (Αναγνώστηκε 1558 φορές)

thanasis2013

• Jr. Member
  • **
εγκατάσταση μαγνήτης στη γέφυρα
« στις: Μαΐου 29, 2014, 12:44:50 μμ »

εχω τέτοιο μαγνήτη που μπαίνει μεστη γέφυρα και ειχα την απορία, για να το περάσω σωστά θέλει να κανω μικρή τρύπα για το καλώδιο του στο καπάκι;
εάν χρειαστεί τρυπα προτιμώ μια γέφυρα με το καλώδιο απο έξω αν γίνεται να το αλλαζω οποτε δεν το χρειαζομαι εαν γινεται

ετσι το φανταστικα, εαν ξερει κανεις πειτε μου σας παρακαλω :)

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
Απ: εγκατάσταση μαγνήτης στη γέφυρα
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 29, 2014, 03:16:56 μμ »
Σε τι οργανο θα το βαλεις?
Μπαινει ακριβως κατω απο το κοκαλο του καβαλαρη και φυσικα χρειαζεται μια μικρη τρυπα και στον καβαλαρη και στοκαπακι αλλα εφ οσον απο πανω μπαινει το κοκαλο δεν φαινεται τιποτα
Η ακρη φυσικα κολαει σε καποιο βισμα συνηθως σε κιθαρα εκει που μπαινει το πιν για τη ζωνη βγαινει το παλιο και μπαινει ειδικο που κανει να βαλεις τη ζωνη και ειναι και υποδοχη για το καλωδιο του ενισχυτη

thanasis2013

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 29, 2014, 09:13:09 μμ »
το συγκρινόμενο που έχω είναι για σαζι, μικρο δηλαδή. ένταξη αυτό ήθελα να ξέρω, όπως φοβόμουν.
Τρύπα στο καπάκι δε κάνω, θα βρω τρόπο να το βγάλω στο πλάι με τρύπα στη γέφυρα να το αλλάζω και όργανο

Ευχαριστώ και παλι :)

Nikolas Fereos

• Hero Member
  • Όλα διορθώνονται.....
  • Αγαπημένο ξύλο: μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: ουκ εστιν αριθμός
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 29, 2014, 09:51:40 μμ »
Φίλε Θανάση αυτο το εξάρτημα είναι πιεζοηλεκτρική ράβδος , δεν ειναι μαγνήτης . Λειτουργεί σωστά, μόνο όταν το κοκκαλάκι πάνω στο οποίο κάθονται οι χορδές ακουμπάει απόλυτα (σε όλα τα σημεία ) και πιέζει το υλικό που φαίνεται στη φωτογραφία που έβαλες με το κοκκινωπό χρώμα .Αν το βαλεις στο πλάι και βγάλεις το καλώδιο παράλληλα με το καπάκι δεν θα δουλεύει καλά ίσως και να μην ακούγεται.
Φιλικά Νικόλας

thanasis2013

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 30, 2014, 03:05:21 πμ »
γιαυτο το λογο ειχα και την απορια αν καταφέρω με καποιο τροπο να το λυγίσω το καλωδιακή και να το φέρω στο πλαι, ευχαριστω για της πληροφορίες. Γιατι εχει ενα κομματι σταθερο εαν δεν το σπασω κατι κανουμε. για να δουμε