Αποστολέας Θέμα: Αφαιρεση βερνικιου σε ηλεκτρικη κιθαρα  (Αναγνώστηκε 1514 φορές)

bougas mihalis

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 4
Αφαιρεση βερνικιου σε ηλεκτρικη κιθαρα
« στις: Μαΐου 27, 2014, 07:07:53 μμ »
Καλησπερα σε ολους!θα ηθελα αν καποιος μπορει να με βοηθησει.Ενας φιλος εχει μια musicman steve morse(το κλασσικο blue sunburst), στην οποια εχει σπασει και εφυγε ενα μεγαλο μερος βερνικιου.Τωρα μου την εχει φερει μηπως την φτιαξω γιατι εχω ξαναβαψει 3 κιθαρες.Η κιθαρα πρπει να ειναι βαμμενη με πολυουρεθανικο βερνικι.Υπαρχει περιπτωση να διορθωθει τοπικα?Δηλαδη να τις ριξω τα απαιτουμενα χερια βερνικι στο συγκεκριμμενο σημειο και μετα να αρχισω να λειαινω με ντουκοχαρτα.Αν και η συγκεκριμμενη μεθοδος δεν μου καθεται καλα.Αυτο που θελω να κανω ειναι να αφαιρεσω το βερνικι ΜΟΝΟ και να την ξαναριξω.Χωρις να πειραχτει το sunburst που εχει απο κατω απ'το βερνικι,το οποιο δεν εχει γινει με εμποτισμο αλλα με πιστολι απ'οτι ειδα.Τωρα,πως μπορω να αφαιρεσω μονο το βερνικι χωρις να πειραχτει το απο κατω χρωμα?Σκεφτηκα διαβρωτικο αλλα φοβαμαι θα τα διαλυσει ολα

Metallikas

• Hero Member
Απ: Αφαιρεση βερνικιου σε ηλεκτρικη κιθαρα
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 27, 2014, 07:18:47 μμ »
Μιχάλη βάλε διαβρωτικό να φύγουν τα πάντα και μετά κάνε ενα sunburst από την αρχή...υπάρχουν άπειρα βίντεο στο σωληνάριο άσε που θα είναι και τέλεια εμπειρία...

bougas mihalis

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 4
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 27, 2014, 07:21:44 μμ »
Ειναι κ αυτο λυση απλα δεν εχω ξανακανει sunburst και καπως κολλ
αω να το κανω σε μια κιθαρα των 2000 ευρω

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 28, 2014, 07:31:28 πμ »
Μιχάλη βάλε διαβρωτικό να φύγουν τα πάντα και μετά κάνε ενα sunburst από την αρχή...υπάρχουν άπειρα βίντεο στο σωληνάριο άσε που θα είναι και τέλεια εμπειρία...
Συμφωνώ και γω με τα παραπάνω
Κανε ενα κοπο να βγάλεις καμμια φωτο αν η ζημια ειναι μόνο στο αχρωμο βερνίκι και ειναι μικρή ίσως δεν αξίζει με δεδομένο την μεταπωλητική της αξία

Tags: