καλημερα..μετα απο καιρο αποχης απο το φορουμ θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,χωρις να θελω να θιξω κανενα ουτε να κανω το δικηγορο κανενος...
βεβαια οπως ειπωθηκε παραπανω,στραβοι δεν ειμαστε βλεπουμε τι γραφεται,αλλα εγω δεν στεκομαι ουτε σε διαμαχες,ουτε στο χαρακτηρα κανενος.εξαλου ποιος ειμαι εγω για να κρινω,τον χαρακτηρα η τον τροπο που γραφει ο αλλος..
ειναι ξεκαθαρο ομως οτι καποιος δεν πουλαει 2,000 οργανα σε κουφους..κατι πρεπει να γνωριζει..οπως ειναι ξεκαθαρο οτι καποιος που μπορει να ειναι γνωστης ,η αρτ λουθερ,η κατασκευαστικη του συμμετοχη να σταματαει στους καβαλαρηδες και το σεταρισμα....
εχω δει παμπολους τσακωμους και διαφωνιες για καπακια ,για καμαρια,για ξυλα,για βρνικια,για ηχοδιαγραμματα....
τσακωμους ομως για το πως τριβουμε τα ταστα...πως ανοιγουμε τα λουκια στους καβαλαρηδες...ποσο αποσταση εχουν οι χορδες απο το ταστο (στο πρωτο ταστο,και στο δωδεκατο ταστο),πως γινεται ενα μπουζουκι ευκολοπαιχτο,πως γινεται ενα μπουζουκι ελαφρυ,πως μπορει ενα μπουζουκι να βγαλει προγραμμα 3 ωρων ΟΡΘΙΟΣ ,ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΔΙΖΕΙ....ποια ειναι η τελεια αποσταση του κατω καβαλαρη ωστε οι αρμονικες να ειναι τελειες?
σε ολα αυτα γιατι δεν ειδα ποτε ουτε αναλυση ουτε τσακωμους?
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ "ΚΑΙΝΕ" ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ?
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΝΤΟΥΓΕΣ ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΣΤΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗς ΧΑΛΙΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ 2-3 ΚΑΤΑΣΚΕΥΕς,ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΒΟΗΘΕΙΕς ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ?
ΔΕΙΞΤΕ ΜΑς ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ,ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΛΟΥΣΤΡΑΡΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΛΟΥΣΤΡΑΡΕΙ ΜΕ ΓΟΜΑΛΑΚΑ..ΚΑΙ ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΤΟ...
ευχαριστω πολυ και χωρις παρεξυγηση