Αποστολέας Θέμα: Εμποτισμος ξυλων μυθος η πραγματικοτητα;  (Αναγνώστηκε 36918 φορές)

Niavent

• Jr. Member
  • **
Απ: Εμποτισμος ξυλων μυθος η πραγματικοτητα;
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 04, 2012, 07:51:08 μμ »
  Φιλε τακη(ουσακ) θα ηθελα να σταματησεις την αντιπαραθεση σε παρακαλω.
Δεν βοηθαει κανεναν και ειδικα ολους τους φιλους ερασιτεχνες που θελουν να μαθουν πεντε πραγματα.
   Εαν εχεις να πεις κατι πανω στο θεμα οκ.Δεν ειναι ομως απαραιτητο να ειναι και σωστο στην πραξη.
αλλωστε σε ολες τις τεχνες υπαρχει το τερπνον μετα του οφελιμου.
  Καλα ολα τα περι αρτ λουθιερ αλλα στο τραπεζι πρεπει να υπαρχει φαγητο.εσυ ειδικα καταλαβαινεις τι εννοω.

Blekos Kerkyra

• Hero Member
  • Ουτε καν ερασιτεχνης...
    • Youtube
  • Αγαπημένο ξύλο: Τιμιο ξυλο
  • Αριθμός κατασκευών: Κατασκευές...επισκευές...!
  • Περιοχή: Κέρκυρα
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 05, 2012, 01:11:53 πμ »
Βρε μαστορες....δε χρειαζονται τα (μ)πιστολια βαλτε τα μεσα.

Πιστευω οτι ολοι εδω μεσα θελουμε να μαθουμε και για τη φυσικη και για τη χημικη μεθοδο λουστραρισματος....οποτε για να μην σας προτεινω να ανοιξετε ενα νεο θεμα ο καθενας με αναλυτικες παρουσιασεις.....ξεκινηστε να αραδιαζετε :-*
Ωσάν το έρημο δεντρί που'ναι στ'αόρι απάνω
Μ'αρέσει να'μαι αμοναχός με τσι πολλούς δεν κάνω...

https://www.youtube.com/c/blekoskerkyra

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 05, 2012, 02:14:08 πμ »
Βρε μαστορες....δε χρειαζονται τα (μ)πιστολια βαλτε τα μεσα.

Πιστευω οτι ολοι εδω μεσα θελουμε να μαθουμε και για τη φυσικη και για τη χημικη μεθοδο λουστραρισματος....οποτε για να μην σας προτεινω να ανοιξετε ενα νεο θεμα ο καθενας με αναλυτικες παρουσιασεις.....ξεκινηστε να αραδιαζετε :-*

Σωστοοοοοοοςςςςςςς!!!!!!!!!!!!

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 05, 2012, 06:26:13 πμ »
+1000

ουσακ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #34 στις: Μαρτίου 05, 2012, 01:14:42 μμ »
εγώ όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει δεν θέλησα να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα. ξεκίνησα ένα αρθρο με σκοπό τη μετάδοση γνωσης σε όποιον θέλει να εχει προσβαση σ αυτήν.. τι να κάνω όμως παναγιωτη μου όταν με προκαλείς ανοιχτα για πειραματισμους και διάφορα άλλα... αν εσύ κάνεις πίσω σε ένα πείραμα δικός σου λογαριασμός.. το ότι δεν σου αρέσουν τα αρτ λουθιερ το έχεις δηλωμένο. το αν επίσης έχεις κερδίσει και ένα εκατομμύριο ευρώ με τη δουλειά αυτή τι με νοιάζει εμενα? μακάρι να κερδίσεις και τον κόσμο όλο.. εδώ όμως μιλάμε για τελειώματα με φυσικά υλικά και  τρόπους που για σένα φαίνονται σαν μεσημεριανό φαγητό.. και εγω είμαι μεσα στο θέμα. μιλάμε για εμποτισμό πρίν το τελείωμα.. λιγα οργανοποιεία τον εφαρμόζουν.. στον φαρούκ για παράδειγμα το φυσικό τελείωμα το πληρώνεις χρυσάφι..
όταν σε κάποιο άλλο θέμα όταν κάποιος κορυφαίος οργανοποιος εδωσε μια συνταγή για εμποτισμό με πέντε τοις εκατό ψαρόκολλα σε εννενήντα πέντε τοις εκατό νερό για την προσθήκη κολλαγόνου στο κυτταρικό περιβάλλον του ξύλου είχε δηλαδή λάθος? θέλει πολυ μυαλό για να καταλάβει κάποιος πως η πολυουρεθάνη έιναι ένα άπλό φίλμ με πλαστικες ριτήνες και δεν θρέφει το κύτταρο αλλά κρυβει τον πραγματικό ξύλινο παλμό και τον αντικαθιστά με παλμό πλαστικού?
αλλωστε για να μην μπλέκουμε με ανταγωνισμούς και πειράματα μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει τις δύο τεχνικές σε δύο παρόμοια οσο γίνεται όργανα και ας δει το αποτέλεσμα.
τέλος δεν μπορώ να φανταστώ ένα βιολί αμάτι, γκουαρνέρι , στραντιβάριους ή ακόμη και των κορυφαίων συνχρόνων λούθιερ που αποστάζουν τα βερνίκια τους με συνταγες κρυμμένες στους αιώνες να ρίξουν στα όργανα τους πολυουρεθάνη....
μην ξεχνατε ότι εγω είμαι λουστραδόρος κατ επαγγελμα και υπευθυνα δηλώνω πως η πολυουρεθάνη θέλει και αυτή την τέχνη της. αυτοί που δεν την κατέχουν καλό γιαυτους ειναι να μην έρχονται σε αντιπαράθεση σε κάτι που είναι μάλλον ερασιτέχνες ακόμη...και όπως φαίνεται δεν θα μάθουν ποτέ...
σε λιγο στη συνέχεια συνταγες για τελειώματα λαδιού με φυσικά υλικά με βαση τη δάμαρη.
υστερόγραφο.         οποιος θέλει να εφαρμόσει τις συνταγες στην πράξη ας ακολουθήσει την πεπατημένη παρακαλώ και μην προσθέτετε λεμόνι παρακαλώ ουτε μια σταγόνα γιατί η οξύτητα του θα ματάρει το αποτέλεσμα..

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #35 στις: Μαρτίου 05, 2012, 04:08:48 μμ »
εγώ όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει δεν θέλησα να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα. ξεκίνησα ένα αρθρο με σκοπό τη μετάδοση γνωσης σε όποιον θέλει να εχει προσβαση σ αυτήν.. τι να κάνω όμως παναγιωτη μου όταν με προκαλείς ανοιχτα για πειραματισμους και διάφορα άλλα... αν εσύ κάνεις πίσω σε ένα πείραμα δικός σου λογαριασμός.. το ότι δεν σου αρέσουν τα αρτ λουθιερ το έχεις δηλωμένο. το αν επίσης έχεις κερδίσει και ένα εκατομμύριο ευρώ με τη δουλειά αυτή τι με νοιάζει εμενα? μακάρι να κερδίσεις και τον κόσμο όλο.. εδώ όμως μιλάμε για τελειώματα με φυσικά υλικά και  τρόπους που για σένα φαίνονται σαν μεσημεριανό φαγητό.. και εγω είμαι μεσα στο θέμα. μιλάμε για εμποτισμό πρίν το τελείωμα.. λιγα οργανοποιεία τον εφαρμόζουν.. στον φαρούκ για παράδειγμα το φυσικό τελείωμα το πληρώνεις χρυσάφι..
όταν σε κάποιο άλλο θέμα όταν κάποιος κορυφαίος οργανοποιος εδωσε μια συνταγή για εμποτισμό με πέντε τοις εκατό ψαρόκολλα σε εννενήντα πέντε τοις εκατό νερό για την προσθήκη κολλαγόνου στο κυτταρικό περιβάλλον του ξύλου είχε δηλαδή λάθος? θέλει πολυ μυαλό για να καταλάβει κάποιος πως η πολυουρεθάνη έιναι ένα άπλό φίλμ με πλαστικες ριτήνες και δεν θρέφει το κύτταρο αλλά κρυβει τον πραγματικό ξύλινο παλμό και τον αντικαθιστά με παλμό πλαστικού?
αλλωστε για να μην μπλέκουμε με ανταγωνισμούς και πειράματα μπορεί ο καθένας να εφαρμόσει τις δύο τεχνικές σε δύο παρόμοια οσο γίνεται όργανα και ας δει το αποτέλεσμα.
τέλος δεν μπορώ να φανταστώ ένα βιολί αμάτι, γκουαρνέρι , στραντιβάριους ή ακόμη και των κορυφαίων συνχρόνων λούθιερ που αποστάζουν τα βερνίκια τους με συνταγες κρυμμένες στους αιώνες να ρίξουν στα όργανα τους πολυουρεθάνη....
μην ξεχνατε ότι εγω είμαι λουστραδόρος κατ επαγγελμα και υπευθυνα δηλώνω πως η πολυουρεθάνη θέλει και αυτή την τέχνη της. αυτοί που δεν την κατέχουν καλό γιαυτους ειναι να μην έρχονται σε αντιπαράθεση σε κάτι που είναι μάλλον ερασιτέχνες ακόμη...και όπως φαίνεται δεν θα μάθουν ποτέ...
σε λιγο στη συνέχεια συνταγες για τελειώματα λαδιού με φυσικά υλικά με βαση τη δάμαρη.
υστερόγραφο.         οποιος θέλει να εφαρμόσει τις συνταγες στην πράξη ας ακολουθήσει την πεπατημένη παρακαλώ και μην προσθέτετε λεμόνι παρακαλώ ουτε μια σταγόνα γιατί η οξύτητα του θα ματάρει το αποτέλεσμα..

Eλα ρε παιδια τελειωστε το τωρα............Μα δεν βαριεστε να γραφεται ενα κατεβατο ο καθενας σας.Μην κανετε σαν τα κοκορια.Λοιπον........εχουμε δυο μεθοδους.Του Παναγιωτη με τα συγχρονα μεσα, και του ουσακ με τα παραδοσιακα.Αρχιστε να γραφεται αγνοοντας ο ενας τον αλλον να βγει κατι καλο .Αν κι εγω θα προτιμουσα να αναρτησεται μια φωτο που αγκαλιασμενοι θα πινεται τσιπουρα( κερναει ο Σταμκος λεει) και τρωτε μεζεδες.Οι τσακωμοι και οι αντιπαραθεσεις αυτου του ειδους, δεν ειναι για μας τους αντρες.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2012, 04:26:21 μμ από yiannis »
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Niavent

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #36 στις: Μαρτίου 06, 2012, 01:46:27 πμ »
  Σε προηγουμενη εγγραφη μου ανεφερα οτι τα φυσικα βερνικια εχουν πολυ καλυτερη εφαρμογη και αποδοση σε οργανα οπως το βιολι.
  Η ενσταση μου ειναι για το μπουζουκι.Σε αυτο το οργανο μετα απο τοσες κατασκευες κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι καλυτερα τα βερνικια πολυουρεθανης.
  Και το λεω αυτο μετα απο 14 χρονων εμπειρια και αφου δοκιμασα και τα φυσικα βερνικια.τα πρωτα 10 χρονια ειδικα που δεν ειχα χωρο να ριχνω τα βερνικια δοκιμασα σχεδον τα παντα.μεχρι και δικες μου συνταγες εφτιαξα αλλα χωρις καλο αποτελεσμα.
ασ μας πει λοιπον ο φιλος ουσακ ποση εμπειρια εχει και ποσες κατασκευες εχει κανει εφαρμοζωντας τις συγκεκριμενες συνταγες.
  Ισως δεν εκφραστηκα απο τη αρχη σωστα.Οπως εχω πει ξανα ειμαι μαστορας των πραξεων.
Εχω βασιμες υποψιες οτι ολες αυτες οι συνταγες ειναι απλως διαβασμενες απο διαφορα βιβλια που κυκλοφορουν στο εμποριο.
  Και το λεω αυτο γιατι ο φιλος ουσακ ασχοληθηκε με την οργανοποιοια ξεκινωντας μεσα απο το δικο μου εργαστηριο.Πριν απο αυτο δεν ειχε καμμια σχεση με τις κατασκευες οργανων.
  Πως λοιπον μη εχοντας δικο του εργαστηριο ξερει για τοσες συνταγες?Γιατι ολα αυτα που λεει ειναι στην θεωρια και οχι στην πραξη ειδικα για το μπουζουκι.
  Φιλε ουσακ λιγη μετριοπαθεια θα εκανε καλο.Πιστευε οτι θες αλλα και λιγο σεβασμος δεν βλαπτει.
Οταν λοιπον φτιαξεις το πρωτο ολοκληρωμενο οργανο και μιλαω για μπουζουκι τοτε ειμαι ολος αυτια να ακουσω τα παντα απο εσενα και με μεγαλη προσοχη μαλιστα.
 Μεχρι τοτε επιφυλασομαι και μαλιστα πολυ.
Δεν κρυβω οτι διαβασα με πολυ ενδιαφερον τις διαφορες συνταγες που ειπωθηκαν.Αυτο που με χαλασε ηταν οτι ειπωθηκαν απο εναν καινουργιο μαστοραμε πολυ λιγη εμπειρια και με τροπο λες και ειναι ο απογονος του στραντιβαριους.
  Αγαπητοι φιλοι συμφορουμιτες και συντονιστες ζηταω συγγνωμη για τον τονο και την ενταση που δημιουργησαν τα γραφομενα μου.
  Δεν προκειται να ξαναασχοληθω με τον πρωην βοηθο μου οτι και να γραψει πλεον.
Οι αναφορες μου θα ειναι μονο για το καθε θεμα και μονον οταν μπορω να βοηθησω πραγματικα.αν δεν συμφωνω με κατι θα το πω.Ζηταω προκαταβολικα να με συμπαθατε που δεν ειμαι και τοσο καλος στον γραπτο λογο.
  Η προσκληση μου ισχυει για οποιον θελει να του δειξω απο κοντα ολη την διαδικασια που ακολουθουμε στο δικο μου εργαστηριο.
 Οποιος θελει ασ επικεινωνησει και με πμ.

Niavent

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #37 στις: Μαρτίου 06, 2012, 01:53:40 πμ »
  Φιλε Ζαρκαδα καπως ετσι ειμασταν πριν απο λιγο καιρο.Οπωσ το ειπες με ουζα και μεζεδες.Δικη του και μονον δικη του επιλογη ηταν να φτασουμε εδω που φτασαμε.
  Ο ουσακ ειναι ενα φυσικο ταλεντο στην οργανοποιοια αλλα με πολυ λαθος λογικη.το καλυτερο παιδι με υπογραφη δικη μου αλλα εγωιστης και ισχυρογνομων σε πραγματα που δεν γνωριζει και δεν κατεχει.
  Του ευχομαι οτι καλυτερο και καποτε να γινει τοσο καλος μαστορας που να του βγαζουμε το καπελο.
αυτο ομως θελει χρονια πολλα,υπομονη,επιμονη και ανοιχτο μυαλο.Οταν θα μαθει να ακουει και να παραδεχεται πιστεω οτι θα εχει ενα λαμπρο μελλον στν χωρο μας.

ουσακ

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #38 στις: Μαρτίου 06, 2012, 03:16:02 μμ »
μια και το θέμα το ξεκίνησα εγώ και με την παρεμβολή του κυρ. σταμκου το μπερδεμα πηρε παράξενες διαστάσεις, νομίζω πως πρέπει να δώσω μια τελευταία απάντηση διότι όλοι μας είμαστε εκτεθιμένοι δημοσίως... θεωρώ πως ο καθένας μπορεί να λεει ότι θέλει αρκεί να το υπερασπιζεται με αλήθεια και σεβασμό.
έχω λοιπον την εντύπωση πως σε όσους αναφέρομαι ονομαστικά μιλάω δημοσίως με πολυ σεβασμό και ιδιαίτερα θέλω να προσέχω τι λέω σε σχέση με το πρώην αφεντικό μου, το οποίο και το σέβομαι και το συμπαθώ γιατί έιναι ένας καταπληκτικός έμπορος που μεσα σε πέντε περίπου χρόνια έχει βγάλει πολυ χρήμα. το να χρησιμοποιήσω όμως δικά του λογια όπως - μόνο εγώ είμαι στην κορυφή, και όλοι είναι άσχετοι και ότι θέλω ανταγωνισμό και δεν μπορω να βρω !!! αυτό θα σήμαινε πως δεν τον σέβομαι? τι σημαίνει να κατασκευάσει κανείς ένα ολοκληρωμένο οργανο επι του προκειμένου μπουζούκι? να το φέρει κανεις μέχρι το σημειο που κάποιος άλλος θα βάλει έναν καβαλάρη? και ολα αυτά τα όργανα που περάσανε από τα χερια μου τι ήταν? φάρσα? η μήπως ήταν ψεύτικα? και δηλ για να καταλάβω ποσα χρόνια χρειάζεται κάποιος για να μπορεί να κατασκευάσει ένα αξιοπρεπες όργανο? και υπονοείς δηλ πως μέχρι τώρα αυτά που πουλουσες από τα χερια μου κορόιδευες τους πελατες σου? δε νομιζω! εσύ παναγιώτη τώρα που θα έρθω για το τσιπουρο που κερνας και για τη φωτογραφια που θέλει ο φίλος ο ζαρκαδας σκεψου και θα μου πεις.... πόσα χρόνια έχει να ξεκινήσεις και να τελειώσεις εσύ μόνος σου ένα μπουζούκι? εγώ νομίζω πως όταν έφτιαξες μια δυό καλές παρτίδες στο μικρό το μαγαζάκι σου μεταφέρθηκες στο καινουριο μεγάλο οπου με τη βοηθεια του κοτσε του μάριου του γιώργου του πλατανιώτη και τη δική μου εμαθες τελικά αυτα τα λίγα που γνωρίζεις  αν και ακόμη μέχρι σήμερα δεν μπορείς να ακονίσεις ένα σκαρπέλο με γυμνά χερια και ούτε να καταλαβεις ακόμη ποσο θα τρίψει μια λιμα για τα ταστα.. άστο ρε αγόρι μου μη το ζορίζεις εσύ είσαι ο μεγαλος μπουζουκοποιός και όπως λες ουτε ο ζοφέφ θα σε άγγιζε.  εγώ λοιπόν θα σε συμβούλευα να πειραματιστής με τελειως δικά σου μέτρα και σταθμά στα μπουζούκια και δες και λίγο πως φτιαχνονται οι παραδοσιακες κιθάρες  τα βιολιά και τα μπουζουκια ακόμη..
εγω δεν ανεβασα τους τόνους σε σχέση με σένα παναγιώτη και μην ξεχνας πως η ταυτοτητα μου φανερώθηκε από σένα. έτσι θα σου ξαναπω πως απλα υπερασπιζομαι τον εαυτό μου με αλήθεια και σύνεση και δεν εχω να κάνω τίποτα σε σχέση με σένα... δεν θα ήθελα το κακό σου και να είσαι καλά και αν θέλεις τσιπουράκι μπορείς να έρθεις σπίτι μου στην περαια όποτε θέλεις...
υστερόγραφο ....... θα περιμένω για λιγο ακόμη για αυτό το πείραμα που πρώτος πρότεινες .... και ας το κανουμε ως εξής.. πες το χρηστο να φτιάξει δύο φτηνά μπουζουκια και μόλις φτασουν στα λούστρα θα ερθω εγω για να διαλέξω ποιο θα πέσει με πολυουρεθάνη από σένα και φυσική επεξεργασία από μένα... έπειτα μπορείς να τα κάνεις δώρο και σ αυτό το φόρουμ.. αφου όλοι θα έχουν αντιληφθεί την αξια του καθε τελειώματος χωρις να μπορείς να εξαπατήσεις κανένα΄..
η συνεχεια μου με τα φυσικά τελειώματα έρχεται σύντομα ......γιατι όπως έλεγε και ο θεία μου η μάρω το ταξίδι αυτό συνεχίζεται...

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 06, 2012, 06:39:00 μμ »
Γίνατε κουραστικοί και αναξιόπιστοι και οι δύο, δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ σας και μην προσπαθείτε να μας πείσετε γι αυτό, μάτια έχουμε όλοι και βλέπουμε τι γράφετε, δεν μπορεί να λέει ο ένας στον άλλο ότι είναι καλός μάστορας και μακάρι να πάει μπροστά και αμέσως μετά να λέει ο ένας δεν μπορείς να φτιάξεις μπουζούκι και ο άλλος δεν μπορείς να ακονίσεις ούτε σκαρπέλο και το χειρότερο να βγαίνουν δημόσια προσωπικές μεταξύ σας συζητήσεις απ το παρελθόν και απ τις δύο πλευρές, που θίγουν και τους δύο. Εγώ όπως και άλλοι που έγραψαν στο θέμα, θέλω να μάθω και για τις δύο μεθόδους, αλλά συγκεκριμένα από εσάς τους δύο, είναι δεν είναι σωστά αυτά που λέτε δεν θέλω να μάθω τίποτα πλέον. Βλέπω ότι προτεραιότητα έχει η μεταξύ σας διαμάχη και όχι η μετάδοση πληροφοριών. 
Στο φόρουμ μπαίνω για να μάθω πέντε πράγματα, αλλά κυρίως μπαίνω γιατί υπάρχει φιλική ατμόσφαιρα και αξιόλογα άτομα που πολλές φορές χωρίς να ζητήσω βοήθεια μου την προσφέρουν από μόνοι τους και κάνουμε και την πλάκα μας και περνάμε καλά.
Έχετε πλακωθεί και σε άλλο θέμα, τα βρείτε δεν τα βρείτε λίγο μ ενδιαφέρει, τα γλυκά μαχαιρώματα κόψτε μόνο, χαϊβάνια δεν είμαστε, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας, μυαλό έχουμε και καταλαβαίνουμε.       

Niavent

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #40 στις: Μαρτίου 06, 2012, 07:01:52 μμ »
Γίνατε κουραστικοί και αναξιόπιστοι και οι δύο, δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ σας και μην προσπαθείτε να μας πείσετε γι αυτό, μάτια έχουμε όλοι και βλέπουμε τι γράφετε, δεν μπορεί να λέει ο ένας στον άλλο ότι είναι καλός μάστορας και μακάρι να πάει μπροστά και αμέσως μετά να λέει ο ένας δεν μπορείς να φτιάξεις μπουζούκι και ο άλλος δεν μπορείς να ακονίσεις ούτε σκαρπέλο και το χειρότερο να βγαίνουν δημόσια προσωπικές μεταξύ σας συζητήσεις απ το παρελθόν και απ τις δύο πλευρές, που θίγουν και τους δύο. Εγώ όπως και άλλοι που έγραψαν στο θέμα, θέλω να μάθω και για τις δύο μεθόδους, αλλά συγκεκριμένα από εσάς τους δύο, είναι δεν είναι σωστά αυτά που λέτε δεν θέλω να μάθω τίποτα πλέον. Βλέπω ότι προτεραιότητα έχει η μεταξύ σας διαμάχη και όχι η μετάδοση πληροφοριών. 
Στο φόρουμ μπαίνω για να μάθω πέντε πράγματα, αλλά κυρίως μπαίνω γιατί υπάρχει φιλική ατμόσφαιρα και αξιόλογα άτομα που πολλές φορές χωρίς να ζητήσω βοήθεια μου την προσφέρουν από μόνοι τους και κάνουμε και την πλάκα μας και περνάμε καλά.
Έχετε πλακωθεί και σε άλλο θέμα, τα βρείτε δεν τα βρείτε λίγο μ ενδιαφέρει, τα γλυκά μαχαιρώματα κόψτε μόνο, χαϊβάνια δεν είμαστε, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας, μυαλό έχουμε και καταλαβαίνουμε.       
  Φιλε κεδρο νομιζω οτι στην προηγουμενη εγγραφη προσκαλεσα οποιον θελει να του δειξω απο κοντα την διαδικασια.
Και μαλιστα αν καποιος ερθει και ξερει απο αυτα τα διολαπραγματα τα κομπιουτερ μπορει να τραβηξει φωτο και να εχουμε και οπτικο δειγμα.
  Διαθεση μου ειναι να βοηθησω και τιποτα αλλο.
Τελειωνει εδω το θεμα με τον ουσακ.
  Αλλωστε οποιοι με γνωριζουν ξερουν ποσο εχω βοηθησει φιλους ερασιτεχνες που εχουν το μικροβιο της κατασκευης.
Γι αυτο λοιπον φιλε κεδρο οτι θελησεις εσυ η οποισδηποτε αλλος να ρωτησετε μην διστασετε να το κανετε.

αποστολης τ

• Hero Member
« Απάντηση #41 στις: Μαρτίου 06, 2012, 07:15:09 μμ »
τωρα μιλας σωστα παναγιωτη,θα ηταν καλυτερα αν υπαρχει χρονος και διαθεση οι οποιες πληροφοριες να δημοσιευωνται στο φορουμ για να τις βλεπουμε ολοι.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #42 στις: Μαρτίου 06, 2012, 08:19:43 μμ »
τωρα μιλας σωστα παναγιωτη,θα ηταν καλυτερα αν υπαρχει χρονος και διαθεση οι οποιες πληροφοριες να δημοσιευωνται στο φορουμ για να τις βλεπουμε ολοι.
Σωστός ο Αποστόλης, από όλες τις απόψεις.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Niavent

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #43 στις: Μαρτίου 06, 2012, 08:41:53 μμ »
οκ λοιπον.
   Οταν βρισκω χρονο θα προσπαθησω να βοηθησω οσο μπορω.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #44 στις: Μαρτίου 06, 2012, 08:52:32 μμ »
οκ λοιπον.
   Οταν βρισκω χρονο θα προσπαθησω να βοηθησω οσο μπορω.
Σωστός και ο Παναγιώτης τώρα.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Tags: