Γίνατε κουραστικοί και αναξιόπιστοι και οι δύο, δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ σας και μην προσπαθείτε να μας πείσετε γι αυτό, μάτια έχουμε όλοι και βλέπουμε τι γράφετε, δεν μπορεί να λέει ο ένας στον άλλο ότι είναι καλός μάστορας και μακάρι να πάει μπροστά και αμέσως μετά να λέει ο ένας δεν μπορείς να φτιάξεις μπουζούκι και ο άλλος δεν μπορείς να ακονίσεις ούτε σκαρπέλο και το χειρότερο να βγαίνουν δημόσια προσωπικές μεταξύ σας συζητήσεις απ το παρελθόν και απ τις δύο πλευρές, που θίγουν και τους δύο. Εγώ όπως και άλλοι που έγραψαν στο θέμα, θέλω να μάθω και για τις δύο μεθόδους, αλλά συγκεκριμένα από εσάς τους δύο, είναι δεν είναι σωστά αυτά που λέτε δεν θέλω να μάθω τίποτα πλέον. Βλέπω ότι προτεραιότητα έχει η μεταξύ σας διαμάχη και όχι η μετάδοση πληροφοριών.
Στο φόρουμ μπαίνω για να μάθω πέντε πράγματα, αλλά κυρίως μπαίνω γιατί υπάρχει φιλική ατμόσφαιρα και αξιόλογα άτομα που πολλές φορές χωρίς να ζητήσω βοήθεια μου την προσφέρουν από μόνοι τους και κάνουμε και την πλάκα μας και περνάμε καλά.
Έχετε πλακωθεί και σε άλλο θέμα, τα βρείτε δεν τα βρείτε λίγο μ ενδιαφέρει, τα γλυκά μαχαιρώματα κόψτε μόνο, χαϊβάνια δεν είμαστε, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας, μυαλό έχουμε και καταλαβαίνουμε.