Αποστολέας Θέμα: Αναζήτηση ξυλείας απο κυπαρίσσι και μουριά  (Αναγνώστηκε 6726 φορές)

KostasP

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Μαυρομουριά
  • Αριθμός κατασκευών: 30
Αναζήτηση ξυλείας απο κυπαρίσσι και μουριά
« στις: Απριλίου 28, 2014, 06:43:11 μμ »
Γεια χαρά φίλοι,

Αναζητώ ξυλεία από κυπαρίσσι και μουριά (ξανθή/σκούρα) για να σκαλίσω μια, δύο... μπορεί και τρείς λύρες  :). Διαστάσεις μήκος/πλάτος/πάχος= 60cm/20cm/5-5.5cm. Αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία προμηθευτή ή ιδιώτη στην Αθήνα, παρακαλώ ας την ανεβάσει στο φορουμ.

Υποσημείωση: Τα εν λόγω ξύλα να είναι αποξηραμένα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

/Κώστας

chris

• Hero Member
Απ: Αναζήτηση ξυλείας απο κυπαρίσσι και μουριά
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 28, 2014, 08:45:56 μμ »
στό τέλος τής άλλης ευδομάδας θά έχω εγώ μουριά αυτή πού θέλης

Λευτερης Κυρ.

• Full Member
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 25, 2014, 02:05:18 μμ »
ψαχνω κι εγω μουρια, αντε μπας και ξεκινησουμε το πρωτο οργανακι γιατι το περιμενε και το ψαχνε με σκοτωνει :P . οποιος ξερει απο Αθηνα η Κρητη. Ευχαριστω

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 25, 2014, 04:45:58 μμ »
Μουρια Κρητη konstantakis

Λευτερης Κυρ.

• Full Member
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 25, 2014, 11:33:53 μμ »
εχει καποιο site η καποιο τηλεφωνο? μπορεις να δωσεις μερικα στοιχεια? Αυτη τη στιγμη ειμαι στο Ελυρος (και το Wifi on board σερνεται  >:(  ) για Χανια και το πρωι παω Ρεθυμνο αλλα αν προκειται για μουρια φτανω και Αιγυπτο :P
Ευχαριστω

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 26, 2014, 02:01:44 πμ »
e-konstantakis κανε google search

KOSTAS7

• Hero Member

Λευτερης Κυρ.

• Full Member
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 07, 2014, 04:08:22 μμ »
πηρα εχθες τηλεφωνο και μου ειπε οτι πουλαει μουρια σε διαστασεις κρητικης λυρας (για σκαφος) 100 ευρω >:( >:( >:( .... καλια κοντρα πλακε  ;) ;) ;)

KostasP

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 09, 2014, 09:09:33 μμ »
Φίλε Λευτέρη καλησπέρα,

Αγόρασα ξανθή μουριά με απίστευτα νερά και με μηδενικό ίχνος σκασίματος απο τον συμφορουμίτη Chris (ρίξε μια ματιά εδω στην εποικοινωνία που είχα http://www.luthier.gr/index.php?topic=1876.0) για να σκαλίσω μια Καρπαθικη λύρα. Δυστυχώς δεν την έχω τελειώσει, επιφυλάσσομαι να ανεβάσω φωτογραφίες μόλις την ολοκληρώσω. Οφείλω σ' αυτό το σημείο να επαινέσω και να ευχαριστήσωτον Chris για την άψογη επικοινωνία και συνεργασία. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Φιλικά,

Κώστας

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 09, 2014, 11:34:01 μμ »
Φίλε Λευτέρη καλησπέρα,

Αγόρασα ξανθή μουριά με απίστευτα νερά και με μηδενικό ίχνος σκασίματος απο τον συμφορουμίτη Chris (ρίξε μια ματιά εδω στην εποικοινωνία που είχα http://www.luthier.gr/index.php?topic=1876.0) για να σκαλίσω μια Καρπαθικη λύρα. Δυστυχώς δεν την έχω τελειώσει, επιφυλάσσομαι να ανεβάσω φωτογραφίες μόλις την ολοκληρώσω. Οφείλω σ' αυτό το σημείο να επαινέσω και να ευχαριστήσωτον Chris για την άψογη επικοινωνία και συνεργασία. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Φιλικά,

Κώστας

ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ? ΑΦΟΥ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 10, 2014, 09:47:07 πμ από yiannis »
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

KostasP

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 10, 2014, 11:41:31 πμ »
Καλημέρα,

Του στέλνεις ενα μήνυμα απο εδω και όλα "κυλάνε" άμεσα...

Κώστας

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 10, 2014, 12:38:19 μμ »
πηρα εχθες τηλεφωνο και μου ειπε οτι πουλαει μουρια σε διαστασεις κρητικης λυρας (για σκαφος) 100 ευρω >:( >:( >:( .... καλια κοντρα πλακε  ;) ;) ;)
προφανως σου προτεινε μαυρη μουρνια που την εχει ακριβη παζαρεψε και λιγο δεν κανει κακο

KostasP

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 10, 2014, 02:20:37 μμ »
προφανως σου προτεινε μαυρη μουρνια που την εχει ακριβη παζαρεψε και λιγο δεν κανει κακο

Φίλε KOSTAS7,

Η τιμή που αναφέρεις είναι υπερβολικά υψηλή, εγώ αγόρασα την ξανθή μουριά σε πολύ καλή τιμή, πολύ φθηνότερη απο αυτή που αναφέρεις. Απο την άλλη όμως, δεν γνωρίζω τις διαφορές ως προς το ηχητικό αποτέλεσμα μεταξύ ξανθιάς και μαύρης, όπως επίσης και την σπανιότητα του ξύλου, οπότε ζυγίζεις όλες τις γνώμες και αποφασίζεις.

Φιλικά,

Κώστας

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 11, 2014, 01:35:13 μμ »
προς άρση κάθε παρανόησης εγώ δεν αναφέρω κάποιο κόστος έδωσα μια πληροφορία που μπορεί να είναι χρήσιμη  η όχι, με τον άνθρωπο έχω μιλήσει δυο φορές τον άκουσα πολύ σοβαρό και πραγματικά αν δεις φωτογραφίες στο site θα καταλάβεις και την διαφορετικότητα των δυο ξύλων αν πράγματι η μαύρη μουρνιά είναι 40 ετών όπως αναφέρει είναι προφανώς αξιόλογο ξύλο από την άλλη μεριά είναι σαφές όταν λέμε ξανθή μουριά από ποιο μέρος του ξύλου είναι μέσα έξω? εγώ σε λογαριασμό 60 € σε ξυλεμπορικό της ΑΘΗΝΑΣ μου έκαναν δώρο ένα κομμάτι 60 χ15χ 5 και το μισό βγήκε οff αλλά ήταν δώρο.
Για να αποκτήσεις καλύτερη  άποψη για την  ξυλεία γενικά κανε μια βόλτα σε κανένα ξυλεμπορικό ρίξε μια ματιά στα θέματα ξυλείας στο site και μη μου λες για κόντρα πλακέ
φιλικά     

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 11, 2014, 01:47:49 μμ »
διόρθωση άνω των 500 ετών αναφέρει !!!!!

Tags: