Καλωσορίζω το φορουμ!

Είμαι νέο μέλος, αν και σας χαζεύω/θαυμάζω/ζηλεύω/κλέβω πατέντες εδώ και κανα χρόνο, ήρθε όμως ο καιρός να σας παρουσιάσω το νεογέννητο μωρό μου!
Η προσπάθεια ξεκίνησε όταν πριν 2 περίπου χρόνια ξεκίνησα να φτιάχνω την πρώτη μου κιθάρα, είχα κάποιο αποτέλεσμα ικανοποιητικό μεν για πρώτη κατασκευή,αλλά με πολλά προβλήματα, οπότε το Νοέμβρη αποφάσισα να το ξαναπάρω το θέμα από την αρχή!
Αφού μάζεψα τα υλικά, τη σχεδίασα σε autocad με κυρίως statocaster specs, αλλά με custom σχήματα και κομμένο υπό γωνία headstock και έφτιαξα κάποια πατρόν σε κοντρα-πλακέ. Με βοήθεια από ξυλουργό στα αρχικά πλανίσματα/κολλήματα των 2 κομματιών του σώματος και εργασία στο σπίτι με φωνές από γείτονες για φασαρία, ροκανίδια να πηγαίνουν στην κουζίνα και όλα αυτά τα ωραία, έφτασα τελικά στο τέλος και δηλώνω full ερωτευμένος!

Ξύλα: kayha ivorensis για το σώμα (μου είπαν ότι είναι κάτι σαν μαόνι, ξέρει κανένας κάτι παραπάνω?), maple μπράτσο, maple ταστιέρα προχαραγμένη (δεν έχω το πριονάκι)
Γέφυρα με 2 βίδες και τρέμολο
Κλειδιά Kluson Roundbacks
2 way adjustable trussrod
Μαγνήτες 3 μονοί από american std stratocaster
Pickguard απο plexiglass κομμένο σε cnc
1 volume, 1 tone, 1 5θέσιο
Βάφτηκε με χρώμα νερού περασμένο με πινέλο και μετά με πανί, και ψεκάστηκε με διάφανο βερνίκι σε σπρέι..
[attachimg=1]
[attachimg=2]
[attachimg=3]
[attachimg=4]