Σ' ευχαριστώ Πασχάλη!
μανώλη το όργανο είναι φανταστικό . και ο ήχος του μου άρεσε πάρα πολύ . και σύ σα παίχτης βέβαια παραπανώ απο πολύ καλός...
τώρα επειδή θες και κακά πράματα έψαξα και δε βρήκα κάτι . ίσως μόνο αισθητικά εκεί που περνάει το σχέδιο του καπακιού μεσα απο την ταστιέρα , τα πλαινά που είναι άσπρα διακόπτουν λίγο το σχέδιο. δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αλλά είναι το μόνο πράγμα στο όργανο που έφτιαξες που δεν μου έκανε στο μάτι. φυσικά δεν είναι άσχημο.
βγάλε μια φωτό αν θές την κολλάντζα που φαίνεται πολύ ωραία απο το πλάι που έχεις αυτό το σχεδιάκι. ωραίος ο τσαμπουκάς στο 5ο τάστο. συγχαρητήρια και πάλι για το πρώτο σου μπουζούκι .
Τάσο ευχαριστώ, έχεις δίκιο για την ταστιέρα, είχα πρόθεση να βάλω ένα φιλετάκι ασπριδερό ανάμεσα αλλά μου είχαν τελειώσει και βαρέθηκα να κατέβω στην πόλη γι' αυτό. Μετά την τοποθέτηση των τάστων και μένα δεν μ΄αρεσε αλλά ήταν αργά - είχαν κολλήσει όλα και δεν ρισκάρισα αλλαγές, βιαζόμουν κιόλας. Στην επόμενη κάτι θα κάνω.
Για την κολλάντζα δες αυτήν, θα βάλω φωτογραφίες και παρακάτω από την κατασκευή.
[ Invalid Attachment ]
Επι τη ευκαιρία να πω ότι είχα κολλήσει λάθος την κολλάντζα (μου γλίστρησε στο κόλλημα 2 χιλ. εκτός άξονα) και μέχρι να βρω τι συμβαίνει είχα απελπιστεί - νόμισα ότι μου είχε φύγει ο άξονας από το μόρσο, αλλά ευτυχώς το λάθος είναι κάτω... φαίνεται στην φωτό, δες τις ντούγες (κι αυτές είναι στραβές, "γελάνε" οι φωτογραφίες και νομίζει κανείς ότι το όργανο είναι εντάξει... όλο κακοτεχνίες είναι, αλλά δεν πειράζει, λέτε εσείς καλά λόγια...

)
όσο για το παίξιμο.... ο Πάππος είναι καλός, ο Μητρέντζης, ο Τατασόπουλος, ο Ορφανίδης (κι όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά).... μετά είναι το χάος, μετά μια νέα γενιά που παίζουν καταπληκτικά και ξέρουν και μουσική (Βεργόπουλος, Κορακάκης τζούνιορ και τόσοι άλλοι) και πολύυυυυυ μετά η "σειρά" μου, που πιά όσο και να προσπαθήσει .... δεν..... αλλά δε βαριέσαι, το γλεντάμε....