1-εαν νομιζεις οτι εδω [δημοσια]σε προσβαλα ζητω συγνωμη [δημοσια]-το υφος μου ειναι ηρεμο και οχι επιθετικο.
2-εαν θελεις να σε ξανα απαντησω μη με διαταζεις βαλε μπροστα ενα μπορεις να μου εξηγησεις
3-αστοφυσικος μπορει να εισαι γιατι το πιο πολυ ειναι θεωρια.
4-μηχανικος δεν εισαι και γι αυτο εγραψα στο κειμενο που εγραψες δεν εχεις σεβασμο προς τον κατασκευαστη
το βιντεο ειναι 45 λεπτα ο ανθρωπος εχει κανει ενα ολοκληρο ντοκιμαντερ για την κατασκευαστικη του αν παμε στην ερτ αποκλειεται να εχει τετοιο υλικο
τα 45 λεπτα του βιντεο ειναι απολαυστικα ως προς την παρουσιασει και μπορει να ειναι ο κοπος μιας δεκαετιας για να πετυχει αυτο που κανει.και αυτο που μενει ειναι παλι διαφωνια
5-ουτε εμενα με αρεσει αυτο που λεει για πατεντα -διαβασε ομως πως ξεκιναει και δεν νομιζω το φορουμ να ειναι να λεμε οτι δε μας αρεσει.
αλλοι λεν βιντεο απο τα αμερικανακια εγω πηγα λιγο πιο μακρυα για αυτο εβαλα τον ματζιρους
6-τα περισοτερα βιντεο ειναι απο ξενες χωρες πανω στην οργανοποιια εδω στο φορουμ.βιντεο σαν του ανδρεου-γκετιτ κτλπ και του μαστορα που εγινε και ο διαλογος νομιζω
αντιπροσωπευουν και εμενα σε ενα χωρο οπως του γιουτουμπ
http://organopoieio.gr/euresitexnia.php7-παυλος