Αποστολέας Θέμα: Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας 2014! Προτάσεις και ιδέες  (Αναγνώστηκε 37416 φορές)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας 2014! Προτάσεις και ιδέες
« Απάντηση #60 στις: Μαρτίου 28, 2014, 03:33:46 μμ »
 και οχι ενα μερος μαζεματος (καφενειο-γηπεδο κλπ) οπου ολοι καπνιζουν αρειμανιως σε κλειστο χωρο, βριζουν κλπ...
(ο λογος που δεν καθισα περυσι, και εφυγα στο 5λεπτο.)

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΥΜΑΡΟΥΜΕ ΝΑΟΥΜ? ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΘΕΡΙΑΚΛΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΔΟΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΡΙΨΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΙΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΡΙΞΟΜΑΙ.......ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ?
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΣ.  ΕΙΜΕΘΑ ΜΑΓΚΕΣ ΕΜΕΙΣ .......ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΗΣΤΟΥ ΕΠΟΧΗΣ!!!!!!  http://www.in2life.gr/dm_pictures/rempetadika-600_256388_X5439X.jpg

ΑΚΡΟΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΡΓΕΛΕΔΑΚΙ...........................ΠΡΡΡΡΡΡΡ....ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 28, 2014, 03:56:30 μμ »
Βρε Κωστη, σε (πρωην) φανατικο καπνιστη απευθυνεσαι...

τωρα που το καλοσκεφτομαι δεν θα υπαρχει προβλημα με τετοια τζιμινιερα στην μεση...

θα πουμε κ στον αντμινορα τον γιαννη να νοικιασει κ το καταλληλο οχημα...
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 28, 2014, 04:12:05 μμ »
ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ.......ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΡΙΧΟΡΔΑΚΙ???

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 28, 2014, 10:33:35 μμ »
κατα τη διαρκεια της περσινης εκθεσης συνεβησαν καποια πραγματακια που νομιζω οτι δεν  μας ταιριαζουν. Απο τον προεδρο της εστιας εγινε μια παρακληση να μαζευτουμε λιγο στο θεμα του ηχου για το διαστημα 2-4 λογο προβληματων που αντιμετωπιζει με τους ενοικους της πολυκατοικιας απο πανω. Καποιοι βεβαια εκαναν οτι δεν το ακουσαν καν. Με φωναξε ο προεδρος και μου το ξαναζητησε γιατι του εχουν φερει παλιοτερα σε αναλογες περιπτωσεις μεχρι και την αστυνομια.  Ενημερωσα τον admin και αυτος με την σειρα του εκανε καποια παρατηρηση εκ νεου. Κανενα αποτελεσμα. Το ιδιο εγινε τεσσερεις πεντε φορες ακομα! Αλλα δεν! Ηταν οι ιδιοι που φευγοντας αφησαν ενα σορο σκουπιδια κατω απο τους παγκους, χειροτερο απο αυτον που θα  βρεις σε ενα γηπεδο που γραφει παραπανω ο Στελιος. Τα οποια σκουπιδια ειχα την υποχρεοση εγω και ο admin να μαζεψουμε μετα το περας της εκθεσης. Την ιδια υποχρεωση ειχαν και οι υπολοιποι αλλα.....
Και τελος ηταν οι ιδιοι που μπηκαν μεσα στο κουζινακι της εστιας και πηραν κρασια που δεν ηταν δικα μας αλλα της εστιας! Και στην ερωτηση μου   ποιος σας ειπε να μπειτε και να παρετε κρασια απο μεσα, πηρα την απιστευτη απαντηση  αφου τελειωσαν ολα τι θα πιουμε?
Λες και τους υποσχεθηκε κανενας οτι θα εχουμε εκει ενα καραβι ποτα να πινουν ολη μερα. Ειπαμε να πιουμε μια ρακη για το καλο με τους φιλους που μαζευτηκαμε εκει και με δυο ανθρωπους που θα ερχοντουσαν σαν επισκεπτες. μεχρι εκει. δεν γινεται να εκτιθεμαι ουτε εγω ουτε το φορουμ ετσι.
Αυτοι λοιπον για μενα ειναι κατι παραπανω απο ενεπιθυμυτοι. Δεν χρειαζεται να ειναι και για εσας, ο καθε ενας το κρινει οπως θελει. Αυτους περιεγραφα λιγο ακομψα παραπανω που δεν τους θεωρω φιλους του φορουμ.

Γραφω λιγο ακομψα γιατι σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχαμε σημερα με τον φιλο Δημητρη Ανδρεου, μου θυμησε οτι υπηρχαν και αλλοι Κυριοι πραγματικα με Κ κεφαλαιο, που ειτε δεν συμμετεχουν πολυ στο φορουμ ειτε ηρθαν σαν φιλοι καποιων απο το φορουμ και φεραν και καποια κατασκευη τους μαζι. Ετυχε να κανουμε και κουβεντα με ολους και διαπιστωσα οτι ηταν και εξερετικοι ως ανθρωποι. Το εγραψα με πολυ λαθος τροπο αφου τσουβαλιασα και αυτους μαζι. Εννοειτε οτι οχι μονο δεν μας εκθεσαν , αλλα κοσμησαν την εκθεση με την παρουσια και την συμπεριφορα τους.

Προς αποκατασταση!

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 29, 2014, 12:01:13 πμ »
Μολις πριν λιγο μετα το τελευταιο μηνυμα μου καταφερα να φτιαξω τον υπολογιστη μου που ειχε χαλασει!
Ο admin ρωτησε για εναν ωραιο χωρο και απαντησαν ολοι οτι ειναι πολυ καλος!

Εμενα δεν μου αρεσε και το ειπα οπως πιστευα οτι επρεπε να το πω!
Και δεν μου αρεσει γιατι περιμενω ενα χρονο να δω τον φιλο μου πχ τον Γιαννη τον immortalx
και σε αυτο τον χωρο θα τον δω 5-10 λεπτα μονο!

Κανεις δεν θα παρατησει τον παγκο του με τα οργανα να γυρναει σε εναν χωρο
χωρις ορατοτητα! Εδω καποιοι μιλησαν για γρατζουνιες! Εγω περσι εχασα το κουρδιστηρι μου που
ειναι πανακριβο και το εχω 15 χρονια και το βρηκε ο Γιαννης στην αλλη μερια της εκθεσης
οταν εγω ειχα φτασει ηδη στην πολη μου!

Και εγω αν το θυμαται ο admin του ειπα πολλες φορες  να κλεισουν οι ενισχυτες
αλλα δεν μπορεσαμε να τα καταφερουμε!
Και μου ειχε μεινει μια πικρη γευση οτι δεν μπορουσα να μιλησω με τον διπλανο μου!
Για αυτο στο αρχικο μηνυμα μου γραφω να υπαρχει οριο 2 ωρες για τους ενισχυτες!

Επισης φροντισα να ξεκαθαρισω απο το πρωτο μηνυμα μου οτι ΦΥΣΙΚΑ
οπου θελουν οι περισσοτεροι θα γινει η εκθεση!!

Στο δευτερο μηνυμα μου διαφωνησα καθαρα για το θεμα συμμετοχης!
Οτι εχουν δικαιωμα ολοι και ας μην γραφουν!
Εχω ενα εξαιρετικο φιλο γειτονα ερασιτεχνη οργανοποιο που εφερε περσι οργανα!
Δεν εχει γραψει ποτε! Ειναι 60 χρονων! Δεν ασχολειται ιδιαιτερα με το ιντερνετ!
Εχει φτιαξει για την εκθεση ενα μινι βιολι που οποιος το '
δει θα εκπλαγει και επισης μαντολινο! Να μην ερθει επειδη δεν γραφει;
Και δεν το λεω μονο για το γειτονα μου αλλα για ολους!

Με τον Γιαννη ειμαστε φιλοι και αυτο δεν αλλαζει μεσα απο 2 μηνυματα!
Μου εξηγησε σημερα ποιους εννοει κατι που δεν ειχε πεσει στην αντιληψη των περισσοτερων
ειδικα σε μας απο επαρχια που φευγουμε πιο νωρις απο την εκθεση!

Δεν θελω με τιποτα αυτη η ''αντιπαραθεση'' να βλαψει την εκθεση που σιγουρα
ειναι κατι πολυ, πολυ σημαντικο για ολους μας!!!

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 29, 2014, 12:45:12 πμ »
Λοιπόν το προτεινόμενο μέρος στο Γαλάτσι αν και είναι ωραίο και ίσως να αποτρέψει τη  φασαρία  και το χάος του ανοικτού χώρου είναι λίγο σειριακό και αποτρέπει όλους εμας να βλεπόμαστε κάθε στιγμή πράγμα που θεωρώ αρκετά σημαντικό για έκθεση -μάζωξη.
Τώρα οσον αφορά τους ενισχυτές για τα ηλεκτρικά όργανα μια και κάναμε αρκετή φασαρία τις προηγούμενες χρονιές σε σημείο να κατηγορηθώ -δικαιολογημένα σαν ο φασαριόζος ηλεκτρικός  το αποδέχομαι  ;D
Να γίνει προσπάθεια να τα ακούμε με ακουστικά ή οτιδήποτε ενναλακτικό για την ελάχιστη όχληση.

Αν η έκθεση γίνει τέλος Ιουνίου νομίζω 29 υπάρχει περίπτωση να βρίσκομαι εκτός σε επαγγελματικό ταξίδι

Είχα και γω ενα σπάσιμο στο βερνίκι της 335 απο κάποιον ατζαμή εκεί στην έκθεση..

Χρηστος Κανελλος

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: ολα
  • Αριθμός κατασκευών: πολλες
Έκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας 26 Απριλίου με 4 Μαίου 2014
« Απάντηση #66 στις: Απριλίου 01, 2014, 02:43:22 μμ »
Καλησπέρα σε όλη την όμορφη αυτή παρέα. Συγχαρητήρια για όλα αυτά τα πράγματα που ανεβάζετε και για όλη αυτή την δημιουργικότητα που υπάρχει. Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα!
 Πρόσφατα ανακάλυψα τη Πύλη και με αφορμή μιας έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες πήρα το θάρρος να μπω στην παρέα για να σας την κοινοποιήσω γιατί ίσως και να σας ενδιαφέρει. Πρόκειται λοιπόν για μια έκθεση ερασιτεχνικής καλλιτεχνικής οργανοποιίας που θα πραγματοποιηθεί στον επιμορφωτικό σύλλογο "Αριστοτέλης" στο Κορωπί στις 26 Απριλίου με 4 Μαίου 2014. Επισυνάπτω και σχετικές πληροφορίες. Αν έχετε χρόνο ρίξτε μια ματιά! Σε λίγες μέρες θα ανεβάσουμε αφίσα και το επίσημο event.
καλή συνέχεια!

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #67 στις: Απριλίου 01, 2014, 02:54:48 μμ »
φυσικά και ενδιαφέρει, εγω θα προσπαθήσω να έρθω, να είσαι καλά και σε περιμένουμε και στην δικιά μας έκθεση το καλοκαίρι.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #68 στις: Απριλίου 01, 2014, 11:01:07 μμ »
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ?
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΣ

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #69 στις: Απριλίου 02, 2014, 09:09:49 πμ »
Συγχαρητήρια και από εμένα για την προσπάθεια Χρήστο.Και εγώ θα έρθω...

Οσον αφορά τώρα την δική μας έκθεση...
Εχθές επισκεφτήκαμε με τον Γιάννη(john2004) το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Οργάνων.

http://www.instruments-museum.gr/products1.php?lang=1&wh=8

Είναι ένα όμορφο κτήριο στην Πλάκα που εκθέτει ελληνικά μουσικά όργανα και παράλληλα δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς, καθώς διοργανώνονται μαθήματα μουσικών οργάνων, σεμινάρια και διάφορες εκθέσεις.
Ο χώρος χωρίζεται σε τρεις ορόφους και και παράλληλα υπάρχει και ειδική αίθουσα σεμιναρίων.
Οι άνθρωποι του Μουσείου μας παραχωρούν όλους τους χώρους για την διοργάνωση της Έκθεσης και δεν υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση.

Τα θετικά του χώρου...
Δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο ενδεδειγμένο κτήριο από άποψη θεματολογίας...
Εξαιρετικοί εσωτερικοί χώροι...
Το Μουσείο βρίσκεται στο κέντρο της Πλάκας και οι επισκέπτες Κυριακή καλοκαίρι που θα γίνει η έκθεση,θα είναι πάρα πολλοί...
Δεν χρειάζεται ιδιάιτερη διαφήμιση για να διοργανωθεί μια πετιχυμένη έκθεση...
Ευκολη πρόσβαση για τους επισκέπτες...
Δωρεάν παραχώρηση του χώρου...

Τα αρνητικά του χώρου
Θα είμαστε χωρισμένοι σε τέσσερις ορόφους...
Δύσκολη πρόσβαση για τους εκθέτες που θα κουβαλάνε όργανα...
Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην εκτεθούμε...
Δεν υπάρχουν πάγκοι και κάτι πρέπει να γίνει...

Μερικές φώτος του χώρου

Αχιλλέας

• Jr. Member
  • **
  • Βαριέμαι το γυαλοχαρτάρισμα!
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 2
« Απάντηση #70 στις: Απριλίου 02, 2014, 10:22:39 πμ »
Κύριοι, (και Κυρίες)
Η πρόταση του Γιάννη για το μουσείο στην Πλάκα είναι εξαιρετική.
Έχω βρεθεί εκεί πολλές φορές και το περιβάλλον, ο χώρος κλπ είναι άψογα.
Το μόνο που πιστεύω χρειάζεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ προσοχή από εμάς (όπως είπε και ο Γιάννης), θα είναι η συμπεριφορά και παρουσία μας εκεί. Υπενθυμίζω ότι ΔΕΝ είναι χώρος εκδηλώσεων ή στέκι κάποιας κοινότητας, ή αίθουσα του δήμου κάτω Παναγιάς. Είναι ΜΟΥΣΕΙΟ.
Για να το πω ωμά: Η βαβούρα, τσιγαρίλα, καφέδες στο πάτωμα και τα λοιπά που είδα στο στέκι Κρητών πέρσυ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!
Εγώ πάντως είμαι πολύ υπέρ.

Γιάννη το μόνο που δεν μου είναι σαφές, είναι που θα εκτεθούν τα όργανά μας. Οι 4 όροφοι που λες φιλοξενούν την μόνιμη έκθεση του μουσείου. Εμείς πού θα μπούμε??

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #71 στις: Απριλίου 02, 2014, 10:35:14 πμ »
Αχχιλεα εκει είναι και η δυσκολια, εκτος από καμια δεκαρια εκθετες που θα βρησκονται στην αιθουσα συνεδριασεων οι υπολοιποι θα εκθετουν μπροστα από τα εκθεματα της μονιμης εκθεσης! Αυτό σημαινει πολλα....   Και αφου γνωρίζεις τους χωρους καταλαβαίνεις ότι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να είναι καπου μαζεμένοι οι υπολοιποι σε καποιον χωρο του μουσειου, αλλα σκορπια. Ακομα και ενας εκθετης μονος του σε ένα δωματιακι!

mixalhs1987

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: μουρια
  • Αριθμός κατασκευών: καμια
« Απάντηση #72 στις: Απριλίου 02, 2014, 10:51:35 πμ »
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους!
Περνω το θαρος να μιλησω και να πω την αποψη μου αν και ειμαι νεο μελος
και στις προηγουμενες εκθεσεις δεν ειχα ερθει!
Σκεφτομαι ομως φετος να εκθεσω και εγω μαζι σας οτι εχω κουτσωκανει!
και οι 2 χοροι ειναι πολυ ομορφοι και ιδιαιτεροι αλλα μεγαλυτερη αξια εχει το μουσειο,
και θα εχει και πολυ μεγαλυτερη προσελευση απο θεμα κοσμου εκτος φορουμ, αλλα σαφος προσανατολησμενους στο αντικειμενο!
τωρα απο θεμα συμεριφορας αν και οπως ειπα και πριν δεν ξερω τι ειχε γινει, απο μονος του ο χορος σου βαζει ορια μονο και μονο
με το ονομα του!
μεγαλοι ανθρωποι ημαστε και πιστευω οτι επιβαλεται να φερθουμε αναλογα!!

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #73 στις: Απριλίου 02, 2014, 11:25:34 πμ »
καλημερα
Το μουσειο που εβαλε ο Γιαννης είναι πραγματικα εκπληκτικο. Το εχω επισκεφτει στο παρελθόν. Εχει μεσα πολυ ενδιαφεροντα όργανα. Αξιζει να το επισκευτείτε καποια στιγμη.

Όσον αφορα την εκθεση μας ... ακριβως οπως τα εγραψε  για τα θετικα και αρνητικα. Πολυ σωστη αναλυση

Εχουμε καταληξει ως προς το ειδος της εκθεσης που θα κανουμε;

Για την αλλη εκθεση εκλεισα απο τωρα εισιτηρια ΚΤΕΛ... Κυριακη 27 Απριλιου θα είμαι εκει...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! 
περαστε και απο το φορουμ...   ;)

ΥΓ Δυστυχως δεν καταφερα να ρωτησω για κτηριο, οπως είχα πει λογω προβληματων υγείας του πατερα μου.
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

Αχιλλέας

• Jr. Member
  • **
  • Βαριέμαι το γυαλοχαρτάρισμα!
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 2
« Απάντηση #74 στις: Απριλίου 02, 2014, 11:32:54 πμ »
...Και αφου γνωρίζεις τους χωρους καταλαβαίνεις ότι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να είναι καπου μαζεμένοι οι υπολοιποι σε καποιον χωρο του μουσειου, αλλα σκορπια. Ακομα και ενας εκθετης μονος του σε ένα δωματιακι!

Αυτό προσωπικά δεν το θεωρώ τόσο πρόβλημα (να είναι κάποιοι πιο απομονωμένοι - έως και μόνοι τους). Καταλαβαίνω ότι πολλά μέλη του φόρουμ έχουν και προσωπικές σχέσεις μεταξύ τους, οπότε θα προτιμούσαν έναν χώρο όπου θα μπορούσαν να πουν και μια κουβέντα, ΑΛΛΑ για μένα προσωπικά μεγαλύτερη σημασία έχει να ικανοποιηθεί το κοινό που θα έρθει. Προτίθεμαι μάλλιστα να είμαι ένας από τους "μόνους". ;) Επίσης πιστεύω ότι λόγω της ποιότητας του κοινού που έρχεται στο μουσείο, η ανάγκη φύλαξης των οργάνων είναι μικρότερη από ότι θα ήταν σε εναν άλλο χώρο. (π.χ. εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να αφήσω το πόστο μου για 10' και να έρθω να σας γνωρίσω. Σε άλλο χώρο ίσως δεν θα το έκανα).

Αυτό που θεωρώ μεγαλύτερη δυσκολία είναι η έλλειψη πάγκων....αλλά του πούστη! Όλοι εδω μέσα ξυλουργοί είμαστε!

Tags: