Δημήτρη και Κώστα έχετε δίκιο. Τελικά από τα τάστα είναι γιατί βιάστηκα να το τελειώσω για να το ακούσω και είπα στον εαυτό μου ότι θα τα λιμάρω όταν θα χρειαστεί να αλλάξω χορδές.
Έχουμε και λέμε:
Καπάκι από έλατο , σκάφος από αμερικάνικη καρυδιά με ενδιάμεσα φιλέτα νομίζω από σφένδαμο. Καράολο από ελιά. Καβαλάρης και ταστιέρα από έβενο. Η διακόσμηση απλή σε καπάκι και σε περιμετρικά φιλέτα. Κλειδιά κόστους 6 ευρώ.
Ορίστε οι φωτογραφίες: (συγγνώμη είναι από το κινητό μου):



Τα λάθη που βλέπω εγώ:Σπασμένα ενδιάμεσα φιλέτα
Μη συμμετρικές δούγιες
Δύο στραβά τάστα , και ένα στραβό σημάδι τάστου.
Τα κόκκαλα θέλουν ξανά φτιάξιμο
Δεν ολοκλήρωσα τον σχεδιασμό του καβαλάρης , είναι απλά ένα τουβλάκι ως τώρα.
Μου ξεχείλωσε μια τρύπα από τα κλειδιά
Έντυσα όλο το σκάφος εσωτερικά με γάζα γυψοσανίδας. Νομίζω τραγικό λάθος.
Τα σκαψίματα στο καπάκι δεν είναι πολύ καλά γιατί η βάση που είχα για το ντρέμελ ήταν λίγο πρόχειρη. Τώρα όμως που θα φτιάξω το πρώτο μπουζούκι αγόρασα την βάση ντρέμελ.
Αυτό είναι το πρώτο μου όργανο πιστεύω να τα πάω πολύ καλυτέρα στο επόμενο.
Από ήχο το βρίσκω αρκετά καλό και δυνατό απλά επειδή δεν είχα ξαναπιάσει μπαγλαμά αλλά μόνο μπουζούκια , υπομονή για το βιντεάκι μέχρι να πάω στον δάσκαλο μου.
Σε αυτό το σημείο θα θελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά στο forum , γιατί αν δεν ήσασταν όλοι εσείς με τις παρουσιάσεις των οργάνων σας και τις χρήσιμες πληροφορίες που έχετε γράψει εδώ μέσα , δεν θα είχα μπει ποτέ στον κόπο να κατασκευάσω ένα όργανο.