Το potting που αναφέρεται είναι ακριβώς για να αποφεύγεται ο μικροφωνισμός.Αυτό που είχα βρει εγώ ψάχνοντας είναι ότι συνήθως βάζουν αναλογία 20%καθαρό κερί και 80%παραφίνη κατα βάρος.
Το λίωσιμο να γίνει σε τύπου Ben mari η παραφίνη είναι ιδιαίτερα εύφλεκτη!!!!Γιατί αυτά τα υλικά και όχι άλλα όπως πολυουρεθάνη κτλ?Γιατί αν κάνεις μαλακία με το κερί διορθώνεται,όπως επίσης και αν θες να ανοίξεις τον μαγνήτη για μελλοντική επισκευή,ενώ με άλλους τρόπους αν πάθει κάτι ο μαγνήτης πάει κουβά!!
Εγώ έλιωσα 1 κιλό στην παραπάνω αναλογία,το άφησα να κρυώσει και ύστερα το έσπασα σε κομμάτια,έβαλα ανάλογη ποσότητα σε ένα βάζο ώστε να χωράει 2 humbuckers έτσι ώστε όποτε θέλω να κάνω κάτι ανάλογο απλά τοποθετώ το βάζο σε μια κατσαρόλα με νερό και μόλις λιώσει το κερί τοποθετώ μέσα τους μαγνήτες.Τα επιπλεόν κομμάτια τα κρατάς καβάτζα...

Ιδανικά πρέπει να έχεις και ένα θερμόμετρο να κρατάς σταθερή θερμοκρασία 160 Fahreneit αλλά δεν είναι απαραίτητο,
απλά κοίτα να είναι υγρό το μείγμα χωρίς να βγάζει ιδιαίτερα ατμούς και σε καμία των περιπτώσεων να μην βράζει!!!Όσο για την συνδεσμόλογία ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.luthier.gr/index.php?topic=1124.30 ιδιαίτερα από το 3 και ύστερα.
Ελπίζω να βοήθησα.