Για σε όλους σας.
Χαρά μου, η θερμή από μέρους σας αποδοχή .Αυτή μου έδωσε το θάρρος να σας απαντήσω. Αν και παλαιός στα όργανα ως βετεράνος οργανοπαίκτη εγχόρδων, εδώ και ένα χρόνο αποφάσισα να ασχοληθώ με την κατασκευή τους ,από μεράκι ,από την επιθυμία να φτιάξω όργανα όπως θα επιθυμούσα να ηχούν . Έτσι ξεκίνησα φτιάχνοντας μια κιθάρα τελείως εμπειρικά (ξύλα και κόλες ότι βρήκα σε μαραγκούδικο ενός φύλλου μου και εργαλεία ότι βρήκα στα κασόνα του πατέρα μου, παλιού μαραγκού και επιπλοποιού , περνώντας τα παιδικά μου χρόνια σε ένα μαραγκούδικο μου μείνε η αγάπη προς το ξυλά κε την μυρωδιά τους ). Αφού τα κατάφερα κ’ έφτιαξαν την πρώτη μου κιθάρα με ενθαρρυντικά αποτελέσματα ,άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο κατασκευές ,ξύλα ,κόλες, κλπ . κατασκεύασα μπαγλαμαδάκια σκαφτά με αρκετή επιτυχία .Η κιθάρα που σας παρουσίασα είναι η τρίτη μου και είναι αντιγραφή μιας κιθάρας του Απαρτιάν που βρήκα στο ιντερνετ με μια παραλλαγή στο καράουλο και την φιγούρα , τώρα τα ξύλα που χρησιμοποίησα είναι το σκάφος poplar, μανίκι μουριά κόντρες ,ταστιέρα πολύανδρος καπάκι έλατος.
Όσο για το ήχο της καλλονής, αυτός ήταν που με προκάλεσε να σας την παρουσιάσω.
Σύντομα θα την ακούσετε.