κατα αρχην ευχαριστω για τα καλα σας λογια !!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ.
ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ......ΛΕΣ ΕΒΑΛΕΣ ΒΕΡΓΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΟΛΟ
κωστα δεν εβαλα τετοια βεργα , απλη βεργα 5x5 χιλιοστα εβαλα , και μπηκε στο μανικο με αυτον τον τροπο
ωστόσο το ξανά ειπα δεν κανει και στο μελλον θα το αλλαξω το μανικο (απλα με επιασε η μ@λ@κι@ να το τελιωσω πριν φυγω

)
Χρήστο πολύ καλή δουλειά έχεις κάνει στο σκάφος . Αν μου επιτρέπεις μια παρατήρηση μόνο: Τα στενά νερά στο καπάκι μάλλον έπρεπε να τα βάλεις απο την άλλη πλευρά .
Οχι οτι θα έχει τρομερή διαφορά στον ήχο , έτσι παντως λέει η ''θεωρία''
Οταν το τελειώσεις παίξε κάτι να το ακούσουμε !
και βεβαια θελω τις παρατηρήσεις !! ετσι βελτιωνόμαστε!
ειχα στο νου μου οτι απο την πλευρα που ειναι η ρε η (χοντρη (πως λεγεται?)) θα εχουμε μεγαλυτερη πιεση οποτε για αυτο το εβαλα ετσι ,
για πιο λογο λεει η θεωρια να μπαινουν τα στενα νερα απο την αλλη?
και τωρα τα λουστρα
και εδω εκανα αρκετές αλχιμιες
κατά αρχήν έλεγα να χρησιμοποιήσω για καλύτερο αποτέλεσμα βερνίκι αυτοκίνητου σε σπρέι (επειδή δεν κανω καλό φινίρισμα με την γομαλάκα ) , άλλα ήθελα να κιτρινίσει λιγο ακομη οποτε το πέρασα κανα 2-3 χεριά λινελαιο με τερεβινθέλαιο ( 3/4 λινελαιο , 1/4 τερεβινθέλαιο να γινει λιγο πιο ρευστό) μετά 2 χεριά γομαλάκα αρκετά αραιωμένη και στο τέλος ένα χέρι απο το βερνίκι αυτοκίνητου σε σπρει
το αποτελεσμα
[ Invalid Attachment ]
τωρα για ηχο
μου τασταρει λιγο οταν παταω το πρωτο ταστο και θελει λιγο διορθωμα αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω να το φτιαξω