Νικολα ετσι πως τα παρουσιαζεις δινεις την εντυπωση οτι ειναι πολυ απλη η κατασκευη.(Εχω διαβασει εδω μεσα για κολαντζες και πλαιναρια που δεν καθονται γι αυτο το λεω).Μπραβο, αν και δεν κατεχω απο μπουζουκια αλλα με εχει συνεπαρει η δουλεια σου.
Φίλε Θάνο αυτο εδώ είναι το Νο 132 ή 133 όργανο που φτιάχνω κλείνοντας 17 χρόνια στην ερασιτεχνική οργανοκατασκευή , χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο του πάπα πιστεύω οτι έχω καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα σε ότι αφορά τα δύσκολα σημεία των οργανοκατασκευών,εφαρμόζοντας προσωπικό τρόπο που πιστεύω οτι ειναι καλός και σωστός. Ξέρω οτι πολλές φορές αυτος ο τρόπος έρχεται σε αντίθεση με τον γνωστό ή τον συνηθισμένο τρόπο, αλλα έιμαι οπαδός της άποψης που λέει : ''όλα κρίνονται απο το αποτέλεσμα'' που πρέπει οποσδήποτε να αντέχει και στο χρόνο -θα συμπλήρωνα- και ο χρόνος έδειξε οτι αυτά που έφτιαξα αντέχουν .
Φαντάσου βέβαια οτι με τον καιρό έχω αναθεωρήσει πολλά ,ίσως στο μέλλον αναθεωρήσω κι άλλα ,γιατι η τριβή με το αντικείμενο είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος και ίσως ο μόνος αξιόπιστος.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια .