Μπρατσο -σκέψεις και προσωπικά συμπεράσματά Στο μπρατσο λοιπον εκανα ισια φρεζα και το επιασα στο σωμα με 2 βιδες... (οπως αυτες που εχουμε στα επιπλα του ικεα με το παξιμάδι στην αλλη ακρη) .Κόλλα εβαλα μονο στον εβενο . Τον εβενο τον αφησα με αρκετο ψωμι οπως θα δειτε στις φωτο για να ισορροπήσει με το κελεμπεκι αφου δεν εβαλα κοντρες. Εβαλα 2 way trus rob και την εβγαλα απο κατω (μεσα στο σωμα).
Η προσωπικη μου αποψη ειναι : Με τις βιδες μπορεις να κανεις οτι κλιση θελεις στο μπρατσο ,μπορεις ανα πασα στιθγμη να κανεις service ή και να το αλλαξεις ακομα ,αν ποτε παθει κατι χοντρο. Πιστευω οτι δεν επηρεαζει τον ηχο αφου ο ηχος στον μπρατσο πηγαινει απο το καπακι στον εβενο και στην ταστιερα και οχι απο τους τακους .Επισης πιστευω οτι ο χοντρος εβενος προσφερει πολλα περισσοτερα ηχητικά και στατικα σε ενα μπρατσο.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Δεν θελω να φανουν καπως αυτα που λεω παραπανω,δεν θελω να το παιξω πονηρος ...ειναι καθαρα προσωπικες απόψεις και μονον...Φωτο απο την κατασκευη του μπρατσοιυ δεν εχω αφου οπως ειχα πει η φωτογραφικη μου εκαν μπανιο μαζι μου το καλοκαιρι !!!!!