Αποστολέας Θέμα: Η κουταλα  (Αναγνώστηκε 13122 φορές)

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
Απ: Η κουταλα
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 17, 2013, 07:37:00 πμ »
Απο λαθος αντι για ενα αντιγραφο εκτυπωσα δυο. Αφου τα πηρα στα χερια μου και τα στριφογυριζα ανακαλυψα οτι αν τα βαλω μαζι αλλα το ενα γυρισμενο φτιαχνουν μια καρδια. Το λαμπακι στο κεφαλι μου αναψε και αμεσως ειπα "να η ροζετα".

Γενικα δεν ειναι δυσκολη δουλεια
Τρομερο! οταν αναλογιζεσαι οτι απο τα ''λαθη'' βγαινουν τετοια αριστουργηματα...
οσο για το 2ο περι δυσκολιας ειμαι σιγουρος οτι μας κανεις πλακα!
(πολυ ωραια περιγραφη...)
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

georgei

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρβουνο
  • Αριθμός κατασκευών: 3.14159265359
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 17, 2013, 11:32:33 πμ »
Φιλε Στελιο,

Ναι ορισμενες φορες οι ιδεες σου ερχονται εκει που δεν το περιμενεις.

Οσο περι δυσκολιας πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι δυσκολο απο την στιγμη που εισαι ευχαριστημενος με το αποτελεσμα.

Παρακατω ειναι φωτογραφιες απο την πρωτη μου προσπαθεια να κανω ενθετο σε ξυλο με ρουτερ - εβενος καρυδια και μπρουτζος για ενα δωρο στην γυναικα μου (πρεπει να την κραταω χαρουμενη για να με αφηνει να φτιαχνω αυτα που θελω  ;D). Αν παρατηρησεις προσεκτικα θα δεις οτι εχει ατελειες αλλα μετα απο κανα δυο φορες περνεις το κολαει.

Γιάννης Ελευθεριάδης

• Sr. Member
  • Trial and error
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 17, 2013, 12:14:10 μμ »
Φίλε γιώργο καλώς ήρθες στο φόρουμ,όντως έκανες εντυπωσιακή είσοδο,πολύ όμορφο το όργανο και από εμφάνιση και από ήχο.Προσωπικά εντυπωσιάζομαι από χειροποιήτες ροζέτες-χορδιέρες κτλ κτλ γιατί ξέρω ότι θέλει πολύ προσοχή και υπομονή.Οι δικές σου είναι πάρα πολύ όμορφες!!!
Πολλά μπράβο και αφού έμεινες και ευχαριστημένος περιμένουμε να δούμε και άλλα πολλά στο μέλλον.

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 18, 2013, 10:11:14 μμ »
Υπέροχο μπαγλαμαδάκι φίλε. Απ' τα εντυπωσιακότερα που έχω δει. Και ο ήχος του πολύ καλός και θα στρώσει περισσότερο όταν κουρδιστεί σωστά.

Υ.Γ. Κατσαρόλα έχουμε. Κουτάλα έχουμε. Τη σούπα δε βλέπω!!!! ;D

georgei

• Full Member
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 18, 2013, 11:21:21 μμ »
Θα ερθει και η σουπα    ;D..

Ετοιμαζω σχεδια για μπουζουκακι.

insect

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 2.617
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 19, 2013, 01:54:04 μμ »
Μπράβο φίλε η κουτάλα τα σπάει (το theme ταιριάζει με αυτή την φατσούλα  :-* χεχέ  )
Αν θέλεις εξήγησε πως έκανες την ροζέτα με την σέγα,αν και το επόμενο εργαλείο που σκοπεύω να πάρω κάποια στιγμή είναι ένα dremelακι ,με έβαλες σε σκέψεις. 
.... άσχετος αυτός ο insect  :D ....όταν είδα σέγα νόμιζα ότι εννοούσες την ηλεκτρική με κάποιο ειδικό ειδικό εξάρτημα  ,εγώ την σέγα την ονόμαζα "πριόνι με λεπτή λάμα" hahahahhaa ha?  ;D ;D

ευχαριστώ για την απάντηση σού!  8)
[ Invalid Attachment ]

georgei

• Full Member
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 19, 2013, 03:22:04 μμ »
Οχι τετοια σεγα.

Ενοουσα σαν και αυτη στην φωτογραφια με πριονακια πολυ λεπτα (00 μεγεθος - εχουν παχος οσο περιπου η λεπτη χορδη απο το μπουζουκι). Αλλα σπανε ευκολα.

Tags: