Αποστολέας Θέμα: πιστόλι γιά λούστρα  (Αναγνώστηκε 2651 φορές)

chris

• Hero Member
πιστόλι γιά λούστρα
« στις: Αυγούστου 01, 2011, 02:33:28 μμ »
http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=12334  γιά όσους ενδιαφέρωνται νά λουστράρουν μέ πιστόλι χωρίς κομπρεσέρ φθηνό καί καλό . μέ λίγη εξάσκηση κάνει δουλειά καί μάλιστα καλή.

Vagges2010

• Hero Member
Απ: πιστόλι γιά λούστρα
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 01, 2011, 05:41:21 μμ »
Φίλε Χρήστο είσαι σίγουρος ότι το πιστόλι αυτού του είδους κάνει για λουστράρισμα οργάνων; Πριν από κάμποσο καιρό ενδιαφέρθηκα για ένα μοντέλο της WAGNER λόγω του ότι δεν έχω χώρο για να πάρω κανονικό κομπρεσέρ. Τότε αρκετοί γνώστες μου είπαν ότι δεν κάνει για λουστράρισμα οργάνων. Αν όντως το έχεις χρησιμοποιήσει και είχες καλό αποτέλεσμα, πες μας γιατί με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

chris

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 01, 2011, 06:42:00 μμ »
Τό εργαλείο αυτό τό ίδιο τό αγόρασα  πρίν 5 χρόνια όχι γιά νά λουστράρω μπουζούκια αλλά γιά καμιά εργασία στό σπίτι. Αν καί έχω κομπρεσέρ τεμ 2    30 kw και 15  kw στό εργαστήριο εν τούτοις χρησιμοποίησα γιά 3 όργανα τό εργαλείο αυτό. τό αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. θέλη πρώτα νά τό πάρεις λίγο τόν αέρα πού λέμε. Δέν χρησιμοποιώ τά μεγάλα γιατί τώρα τό καλοκαίρι μαζί μέ τόν αέρα βγάζουν καί υγρασία καί τό βερνίκι τό μπιμπικιάζουν άν καί έχω υδατοπαγίδες καί ολόκληρο σύστημα αφύγρανσης εν τούτις πάλι τή ζημιά τήν κάνουν.ενώ αυτό δέν βγάζη καθόλου υγρασία.

Κώστας Τρικάλης

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 31, 2012, 11:23:10 μμ »
το είχα πάρει και το γύρισα γιατί δε δούλευε...

δεν πετούσε ούτε σκέτο νερό, όχι βερνίκι...

ήταν χαλασμένο το συγκεκριμμένο ή έκανα κάποια λάθος ρύθμιση?

υπάρχει φορητό πιστόλι ρεύματος που να κάνει δουλειά?

Tags: