ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ... 
Οταν εκανα το σκαφος τζουρα...ενα σκαφος με πολλες ατελειες,σε μια φαση κολλησα καπου εκει μετα το 3ο-4ο ζευγος ντουγων.
Παιδευομουν...παιδευομουν...εσπαγα...βλαστημουσα...ιδρωνα..κι αποτελεσμα 0
Δε γινοταν με τιποτα να κολλησω εξτρα ζευγαρι....οποτε ξηλωσα οσες ειχα και φτου κι απ την αρχη.
Εφτασα παλι στο ιδιο σημειο...δε γινοταν με τιποτα.
Το καλουπι μου φτιαγμενο προσεκτικα,σχεδιασμενο με τη μεθοδο του κ.Βασιλειαδη στο autocad εκτυπωμενο και φτιαγμενο οπως επρεπε.
Μεχρι που ενα απογευμα ηρθε η ιδεα να παρατηρησω τι φταιει στις ντουγες και δε στρωνουν,ηταν σαν να λυγιζαν σε δυο επιπεδα το ενα ειναι η βασικη καμπυλη του καλουπιου και το δευτερο μια κουρμπα που παρουσιαζε το καλουπι απο το υψηλοτερο σημειο προς τον πισω τακο.
Μα πως γινεταινα εχω σφαλμα σε ενα καλουπι σχεδιασμενο ηλεκτρονικα;
Σε ενα καλουπι που φτιαχτηκε προσεγγιζοντας το σχεδιο σε βαθμο 95% (ας πουμε).
Κι ομως πισω το καλουπι....στον κωλο(ας μου επιτραπει

) εκανε κατι σαν αποτομη κλιση κι οταν εφτανε εκει η ντουγα του 5ου ζευγους επρεπε να στριψει σε δυο επιπεδα για να αγγιξει τακο.Μα ακομα κι οταν αγγιζε τακο λογω αυτων των δυο κλισεων ανασηκωνοταν και δεν υπηρχε περιπτωση να πατησει στο καλουπι....οποτε θα ειχαμε μπελαδες.
Εφτιαξα ενα χαρτινο ομοιωμα και το αποτυπωσα σε ξυλο.
Το χαρτινο ταιριαζε μια χαρα...η κανονικη ντουγα ομως δεν ειναι χαρτινη για να λυγιζει τοσο απλα...ναι μεν εφτανε τακο αλλα πετουσε κι οταν ηθελα να εξαλειψω το "πεταγμα" επρεπε να την φαω τοσο που γινοταν πολυ κοντη...καμια σχεση το σημειο συγκλισης με τις αλλες....
Εφτιαξα ξανα μια με μπουσουλα το χαρτινο ομοιωμα και προσπαθησα να δω τι συμβαινει,πηρα ενα φακο και αρχισα να φωτιζω στα σημεια που πατουσε η ντουγα μεχρι να καταλαβω τι γινεται....μιλαμε για μπινελικι και απελπισια τρελη.
Ελεγα οτι ειναι μπρος στα ματια μου και δεν το βλεπω...επιανα και στριφογυριζα το καλουπι μπροστα στις λαμπες μεχρι που μου φανερωθηκε το ανασηκωμα στον "κωλο".Το καλουπι παρα το σωστο σχεδιασμο του εμφανιζε κατι σαν γλυκεια γωνια...πως να το πω;...μια κουρμπα...μια καμπουρα η οποια ναι μεν προεκυπτε απο τα σχεδια αλλα για το στρωσιμο ντουγας ηταν καταστροφικη.Αυτη η κουρμπα αλλαζε την κλιση της ντουγας με τροπο ανεπιθυμητο.
Πιανω ρασπα και αρχιζω να τριβω μεχρι να δω στο φως να εξαλειφεται η καμπουρα...κανω πρωτα τη δεξια και μετα την αριστερη πλευρα.
Σκεφτομουν οτι εκεινη τη στιγμη θα αλλαζα και το σχημα του τζουρα μου με την κινηση αυτη.Σκεφτομουν...τσαμπα ο κοπος και το καλουπι...ουσιαστικα το χαλαω..αλλα φαντασου απελπισια,δε με ενοιαζε...ελεγα θα πειραματιστω και ας παει στο διαολο!
Ετριψα και γλυκανε πολυ,σαν να στρογγυλεψε....δοκιμαζα τη ντουγα που ειχα διαμορφωσει και ταιριαζε ολο και καλυτερα...μεχρι που ηρθε κι εδεσε!
Εφταιγε το καλουπι κι εγω παιδευομουν και χαλασα υπομονη,διαθεση και ξυλα!
Το σκαφος του τζουρα ολοκληρωθηκε με αλλες χαζες ατελειες αλλα οι ντουγες απο εκει και περα εστρωναν μια χαρα...αλλο που η υπομονη μου ειχε τελειωσει

Μαλιστα στα σημεια που το σκαφος εμφανιζει κλιση ισως χρειαστει να τις κανεις πιο στενες απο το μεγεθος που εχεις ορισει.Μια πιο στενη ντουγα δινει πιο ευκολα κλιση και καμπυλοτητα.
Επειδη εχεις στενομακρο σκαρι πιθανον να υπαρχει εντονα το φαινομενο αυτο.Αυτο τον καιρο πειραματιζομαι κι εγω πανω σε κατι τετοιο...
Απο τις φωτο δε βλεπω κατι...αλλα φαινεται υπο συγκεκριμενη γωνια.Πιασε και στριφογυρνα το μπροστα σε φως...κοιταξε το απο μπρος απο κατω απο πλαι απο οπου μπορεις.Μαλλον εχεις θεμα με το υψηλοτερο σημειο καθως η 8η ντουγα σου δεν παταει καλα.
Αν οντως διακρινεις κατι απο οσα ειπα πιασε ρασπα φαε λιγο τα οπισθια ωστε να γλυκανει η καμπυλη και θα με θυμηθεις.
Η τροποποιηση με τη ρασπα μη σε ανησυχει δε θα ειναι εμφανης στο σχεδιο του σκαφους σου.