Αποστολέας Θέμα: Ηλεκτρική πλάνη χειρός σε σταθερή!  (Αναγνώστηκε 23267 φορές)

Κώστας Τρικάλης

• Hero Member
Απ: Ηλεκτρική πλάνη χειρός σε σταθερή!
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 18, 2014, 07:46:26 μμ »
μπορεί κανείς να λεπτύνει τις ντόγες με αυτό τον τρόπο με ηλεκτρική πλάνη? Το έχει κάνει κανείς? Είναι επικίνδυνο?

snowthanos

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρύδια
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 18, 2014, 07:59:55 μμ »
Μόνο που το διάβασα φοβάμαι. 1000 φορές με την χειρός.  Η φωτο είναι δικιά σου?
Είμαι κουλός αλλά δεν το βάζω κάτω.

Κώστας Τρικάλης

• Hero Member
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 18, 2014, 09:59:13 μμ »
όχι η φωτο δεν είναι δικιά μου. Τελικά μόλις πλάνισα με το χέρι καμια 20ριά... μου φυγε ο πάτος  ???

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 19, 2014, 03:58:08 μμ »
μπορεί κανείς να λεπτύνει τις ντόγες με αυτό τον τρόπο με ηλεκτρική πλάνη? Το έχει κάνει κανείς? Είναι επικίνδυνο?

ΕΓΩ ΣΑ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ YOU -TUBE ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΦΩΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ. ΕΓΩ ΕΦΩΣΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΙ ΕΜΑΘΑ ΤΡΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣΤΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΜΠΥΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΝ.
ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 10 ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΑ 10...........................

ΥΓ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΑΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ...ΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΡΜΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ. ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 19, 2014, 04:32:52 μμ »
Πεστα ZARK!!!!! Μην παίζετε με αυτά έχω χτυπήσει και τους δυο αντίχειρες και όταν χουφτώνω δεν νιώθω τίποτα δείτε το και από την πρακτική πλευρά
...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

snowthanos

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρύδια
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 19, 2014, 07:17:10 μμ »
Πεστα ZARK!!!!! Μην παίζετε με αυτά έχω χτυπήσει και τους δυο αντίχειρες και όταν χουφτώνω δεν νιώθω τίποτα δείτε το και από την πρακτική πλευρά
  μεγάλη αμαρτία Κώστα
Είμαι κουλός αλλά δεν το βάζω κάτω.

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 19, 2014, 07:27:01 μμ »
Που είσαι GETIT Μεγάλε,χάθηκες,πλάνισες 20 κομάτια με το χέρι έτσι, πολύ δουλειά φίλε,για δεν πάς σε κάνα ξυλουργό(μεγάλη κορδέλα-πάνη-ξεχονδριστήρας)να κάνεις την δουλειά σου.
Οταν οι κουφάλες του συστήματος μας κόψουν το ρεύμα τελείως, τότε η κατεργασία του ξύλου θα είναι για παληκάρια.
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

Nikolas Fereos

• Hero Member
  • Όλα διορθώνονται.....
  • Αγαπημένο ξύλο: μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: ουκ εστιν αριθμός
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 20, 2014, 09:41:26 πμ »
Συμφωνώ σε όλα οσα ειπαν οι προηγούμενοι . Προσοχή ! σε όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία , ειδικά σε πλάνες , ρούτερ και πριονοκορδέλες, αυτά δεν συγχωρούν λάθη...

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 20, 2014, 12:19:41 μμ »

Αδερφέ...αν εισαι Αθήνα να έρχεσαι να σενιάρω εγώ τις δούγιες...καμία υποχρέωση και κανένας κόπος...πραγματικά

Κώστας Τρικάλης

• Hero Member
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 22, 2014, 09:54:06 μμ »
Που είσαι GETIT Μεγάλε,χάθηκες,πλάνισες 20 κομάτια με το χέρι έτσι, πολύ δουλειά φίλε,για δεν πάς σε κάνα ξυλουργό(μεγάλη κορδέλα-πάνη-ξεχονδριστήρας)να κάνεις την δουλειά σου.
Οταν οι κουφάλες του συστήματος μας κόψουν το ρεύμα τελείως, τότε η κατεργασία του ξύλου θα είναι για παληκάρια.
χα χα! το καλύτερο που άκουσα τελευταία! Έτσι, μην ανησυχείς... αν μας κόψουν το ρεύμα είμαι πλήρως εφοδιασμένος με εργαλεία χειρός, όπως εκείνο το παλιό ρώσικο τρυπάνι  ;)?

Κάτι ετοιμάζω... αρκετά νέα καλούπια και νέα όργανα... Ελπίζω να έχω παραγωγή μέσα στον Αύγουστο  :)

Κώστας Τρικάλης

• Hero Member
« Απάντηση #40 στις: Ιουλίου 22, 2014, 09:59:25 μμ »

Αδερφέ...αν εισαι Αθήνα να έρχεσαι να σενιάρω εγώ τις δούγιες...καμία υποχρέωση και κανένας κόπος...πραγματικά

!!! σπάνια βρίσκει κανείς τέτοια αλληλεγγύη! Το φόρουμ λειτουργεί καλά ακόμα. Σε ευχαριστώ φίλε για την προσφορά σου, αρκεί ο καλός σου λόγος! Να είσαι καλά  :)

Τώρα οι ξυλουργοί βαράνε όσο μπορούν.... Μισό ευρώ τη ντόγα ζήτησαν!!! για να την κόψουν... ενώ τόσο αγοράζεις από το εξωτερικό μαζί και το ξύλο (παλίσανδρο κλπ). Άσε που μια φορά μου φάγαν και τα μισά ξύλα στη φίρα λέει! (Προσέχετε να είστε πάντα πάνω από το μάστορα)

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #41 στις: Ιουλίου 22, 2014, 10:02:36 μμ »
φίρα έχει..έλα μια μέρα να βγάλουμε δούγες από δικό μου κομμάτι να δεις...αλλά δεν είναι όλα λεφτά αδερφε μου σ' αυτλη τη ζωή...και δεν στο λέει κανένας που τα χει....όποτε θες να κάνουμε το οτιδήποτε στειλε πμ...και έλα με τις τσέπες άδειες...μερακλήδες οργανοποιούς δεν τους χρεώνουμε...ας πληρώσει το ψώνιο που θέλει μπρεζέρες στυλ Λουδοβίκου εν έτει 2014

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 22, 2014, 10:19:20 μμ »
Μπράβο ρε Αχιλλέα το πάν δεν είναι τα λεφτά....
...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 23, 2014, 11:21:24 πμ »
ναι ρε ο Αχιλλεας είσαι ξήγας, γι αυτο κ εγω θα του πάρω επαγγελματικό καλάμι με χοντρη πετονιά για να ριξει καθετη απέναντη, ξερει αυτος και αν δεν τσιμπήσουν θα πάμε με βάρκα μασκα αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα, και στο ψαροτούφεκο θα έχω και τρίενα και δελφινιέρα. εγω πάντως απο ηλεκτρικά μηχανήματα εχω μονο ρουτερ, οπότε το πλάνισμα γίνετε ως εξής, ροκάνι, μετα τούμπα το κομμάτι σε μαρμαρο με στρομένο γυαλόχαρτο και μολις γίνει η μια επιφάνεια επίπεδη το γυρνάω να πατήσει στην επίπεδη πλευρά, βάζω το ρουτερ σε δυο μαρμαρα ισα σε πάχος κατεβάζω το κοπτικό εκει που πρέπει και κάνω περάσματα και έρχεται εκεί που θέλω, αυτο το κάνω σε μανίκια και ταστιέρες όχι σε ντουγιες.

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 23, 2014, 12:46:21 μμ »
θα του πάρω επαγγελματικό καλάμι με χοντρη πετονιά για να ριξει καθετη απέναντη

Νομιζω δεν χρειαζεται...

με το που θα παει για ψαρεμα, βγαινουν εξω απ' το μπαλκονι, εεεεεεεεεε, την θαλασσα, και μπουκαρουν οικειοθελως στην αποχη του...
μπατζακι δεν βρεχει...
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

Tags: