Αποστολέας Θέμα: Ζημιά οργάνου απο οργανοποιό  (Αναγνώστηκε 15573 φορές)

tasarosrock (tasos kar)

• Sr. Member
Απ: Ζημιά οργάνου απο οργανοποιό
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 26, 2013, 12:27:55 μμ »
φίλε πίκολο πολύ όμορφο το μπαγλαμαδάκι σου. κρίμα που το έδωσες στα τελειώματα και στο χάλασαν.  δεν νομίζω πως έιναι κάτι που δεν διορθώνεται και αποτι βλέπω απο τη δουλειά που έχεις ρήξει θα το φτιάσεις . εγώ θα αφαιρούσα ένα κομμάτι σκάβοντάς το απο το φιλέτο πχ απο κίτρινο στο άλλο κίτρινο κουτάκι και θα  ξανάβαζα ένα καινούργιο κομμάτακι. δεν ξέρω πόσο έυκολο είναι γιατί φαντάζει σαν εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς τώρα που το σκέφτομαι.

περίμενε να σου πούν κάτι αυτοί που ξέρουν πώς να κινηθείς για να το διορθώσεις.

γνώμη μου είναι πάντως πως σχεδόν όλα διορθώνονται . και στα λέω αυτά γιατί το σημαντικότερο για μένα είναι να μην σε πάρει απο κάτω και απογοητευτείς. καλή συνέχεια .

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 26, 2013, 02:46:34 μμ »
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΚΩΣΤΑ ΞΕΡΕΙΣ .....ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ, ΚΩΣΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΗΓΙΕΜΑΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕΤΑ ΕΓΩ..................
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο PIKOLLO  ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑΚΙ ΜΟΥΡΛΙΑ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΡΟΛΕΒΙΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΗΣΕ?
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΟΥΤΕ ΣΤΟΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ.............................ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΒΙΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΟΡΔΕΣ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

pikolo

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 26, 2013, 03:12:10 μμ »
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
ΚΩΣΤΑ ΞΕΡΕΙΣ .....ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ, ΚΩΣΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥ ΤΖΑΚΙΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΗΓΙΕΜΑΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΜΕΤΑ ΕΓΩ..................
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο PIKOLLO  ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑΚΙ ΜΟΥΡΛΙΑ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΡΟΛΕΒΙΕΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΗΣΕ?
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΟΥΤΕ ΣΤΟΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ.............................ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΒΙΕ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΟΡΔΕΣ

Κώστα  αυτό θα έκανα αλλα δεν ξέρω τι θα γίνει με το κομματάκι της ταστιέρας? εκει δηλαδη το φιλέτο πώς θα μπεί? δεν πρέπει να ξαναβγεί η ταστιέρα??
Το βίντεο δεν έπαιζε μάλλον πριν και το ξαναποστάρω
MOV01813
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2013, 05:12:31 μμ από pikolo »

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 26, 2013, 03:36:11 μμ »
πωωωωωωωωωωω νευριάζω ρε παιδιά, βλέπω το βίντεο και θέλω να ρίξω μπουνιές, να υποθέσω ότι δεν ήθελε να χαλάσει και χαρτοταινία γι αυτό το όργανο ε; γι αυτό λούστραρε και λίγο ταστιέρα, τι να πω φίλε πικολο, καταλαβαίνω την πίκρα σου, τουλάχιστον είναι καλοκαίρι και δεν στο έριξε στο τζακι για προσάναμα, μόνος και πάλι μόνος, τίποτα άλλο.

insect

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 2.617
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 26, 2013, 03:55:04 μμ »
Ε καν'το μόνος σου μην χαλιέσαι ρε θα γουστάρεις και πιο πολύ , έπαθες έμαθες .Ο τυπάς απλά δεν είναι επαγγελματίας και καλά κάνεις και βάζεις το όνομα του αν ήταν σωστός θα σε είχε αποζημιώσει κιόλας, διότι λάθη γίνονται κάποιες φορές .Απαράδεχτος.   

pikolo

• Sr. Member
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 26, 2013, 04:04:31 μμ »
πωωωωωωωωωωω νευριάζω ρε παιδιά, βλέπω το βίντεο και θέλω να ρίξω μπουνιές, να υποθέσω ότι δεν ήθελε να χαλάσει και χαρτοταινία γι αυτό το όργανο ε; γι αυτό λούστραρε και λίγο ταστιέρα, τι να πω φίλε πικολο, καταλαβαίνω την πίκρα σου, τουλάχιστον είναι καλοκαίρι και δεν στο έριξε στο τζακι για προσάναμα, μόνος και πάλι μόνος, τίποτα άλλο.

Ναι μωρε που να δινε λεφτα για στοκους τωρα το μονο καλο ειναι οτι ειναι λουστρο νιτρου και βγαινει ευκολα με οινοπνευμα...δεν ξερω αν γεμιζει και με ελαφροπετρα καλα θα ναι  :'(

pikolo

• Sr. Member
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 26, 2013, 04:05:09 μμ »
Ε καν'το μόνος σου μην χαλιέσαι ρε θα γουστάρεις και πιο πολύ , έπαθες έμαθες .Ο τυπάς απλά δεν είναι επαγγελματίας και καλά κάνεις και βάζεις το όνομα του αν ήταν σωστός θα σε είχε αποζημιώσει κιόλας, διότι λάθη γίνονται κάποιες φορές .Απαράδεχτος.
¨

Ναι φίλε μου ακριβώς  θα πρεπε να μου δωσει και αποιζημίωση η να μου το ξανακάνει ξέρω εγω?!!

theodoropoulos

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Padauk
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 26, 2013, 05:10:21 μμ »
ομως υπηρχε η τρυπα εξ αρχης στο φιλετο???οτι και να εβαζες εκει θα ηταν χαλια...το λαθος του ηταν το χρωμα ,και φυσικα στην μαλακια τεχνικη λουστρου...αλλα η ασυνεχεια θα ηταν εμφανεστατη....εμμενω στην γνωμη που εξεφρασα πριν....ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΟ

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 26, 2013, 11:38:59 μμ »
Μην στεναχωριεσαι φιλε εχω περασει χειροτερα!!! >:(

Ειχα ενα λουστραδορο επαγγελματια γειτονα και το πρωτο μου μπουζουκι
του το εδωσα να το λουστραρει!! Του ζητησα λουστρο πολυουρεθανης διαφανες γυαλιστερο!!
Μολις το πηρα τι να δω! Ολο το μπουζουκι μεσα σε ενα κιτρινο φιλμ!!
Του λεω τι ειναι αυτο;;  Μου λεει ετσι το εφερες!
Τελικα μου το ξαναβαψε και αναγκαστηκε να αγορασει λουστρο και το εκανε καπως καλο!
Στο επομενο παλι πηγα γιατι δεν ειχα και χρονο και επειδη τον φοβομουν
περασα το πρωι πριν την δουλεια και ηταν μια χαρα το οργανο! Το περναγε γομαλακα!
Περναω το μεσημερι και ειχε μια τεραστια γουβα πανω στο καπακι
και μολις εφτασα το εξυνε εκει με το χερι! Λεω τι ειναι αυτο και μου λεει ετσι το εφερες!
Ελα ομως που ειχα βγαλει φωτογραφιες και μολις τις ειδε το ξανατριψε ολο και το ξαναβαψε!
Απο τοτε μακρια!! Προσπαθησα μονος μου εκανα λαθη αλλα τωρα τα βαφω μονος μου!
Δεν ειναι τιποτα!! Παρε λιγο γομαλακα με ενα πανακι και περασε το και θα ειναι μια χαρα!!

pikolo

• Sr. Member
« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 27, 2013, 12:37:08 πμ »
ομως υπηρχε η τρυπα εξ αρχης στο φιλετο???οτι και να εβαζες εκει θα ηταν χαλια...το λαθος του ηταν το χρωμα ,και φυσικα στην μαλακια τεχνικη λουστρου...αλλα η ασυνεχεια θα ηταν εμφανεστατη....εμμενω στην γνωμη που εξεφρασα πριν....ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΟ

δεν υπήρχε ηασυνέχεια στο φιλέτο...αυτόςτηνέκανεμε το τριβείο του...

pikolo

• Sr. Member
« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 27, 2013, 12:38:14 πμ »
Μην στεναχωριεσαι φιλε εχω περασει χειροτερα!!! >:(

Ειχα ενα λουστραδορο επαγγελματια γειτονα και το πρωτο μου μπουζουκι
του το εδωσα να το λουστραρει!! Του ζητησα λουστρο πολυουρεθανης διαφανες γυαλιστερο!!
Μολις το πηρα τι να δω! Ολο το μπουζουκι μεσα σε ενα κιτρινο φιλμ!!
Του λεω τι ειναι αυτο;;  Μου λεει ετσι το εφερες!
Τελικα μου το ξαναβαψε και αναγκαστηκε να αγορασει λουστρο και το εκανε καπως καλο!
Στο επομενο παλι πηγα γιατι δεν ειχα και χρονο και επειδη τον φοβομουν
περασα το πρωι πριν την δουλεια και ηταν μια χαρα το οργανο! Το περναγε γομαλακα!
Περναω το μεσημερι και ειχε μια τεραστια γουβα πανω στο καπακι
και μολις εφτασα το εξυνε εκει με το χερι! Λεω τι ειναι αυτο και μου λεει ετσι το εφερες!
Ελα ομως που ειχα βγαλει φωτογραφιες και μολις τις ειδε το ξανατριψε ολο και το ξαναβαψε!
Απο τοτε μακρια!! Προσπαθησα μονος μου εκανα λαθη αλλα τωρα τα βαφω μονος μου!
Δεν ειναι τιποτα!! Παρε λιγο γομαλακα με ενα πανακι και περασε το και θα ειναι μια χαρα!!

Δημήτρη μαλλονκάτι τέτοιο θα κάνω η με νιτροσελουλόζης καιθαγεμίσω με ελαφρόπετρα...σε κάποιασημεία θέλει ξύσιμο εξαρχης...

pikolo

• Sr. Member
« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 27, 2013, 08:11:31 πμ »
Παιδια θα προσπαθήσω να το φτιάξω και αν επιτύχω θα επανέλθω σε νέο θέμα...ο Θεος βοηθός!

pikolo

• Sr. Member
« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 27, 2013, 05:16:52 μμ »
Λοιπόν νομίζω το επιδιόρθωσα...αυριο θα ξέρω που θα στεγνώσει το νέο λούστρο στα φιλέτα μια πρόχειρη φότο να δείτε τι έκανα..το έκανα και ματ με τρίψιμο με ατσαλόμαλλο...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 28, 2013, 04:01:02 μμ »
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ  ΝΑ ΜΩΝΟΝΕΙΣ? ΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΒΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΟΣ.
ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΟΥΡΤΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

pikolo

• Sr. Member
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 28, 2013, 10:56:23 μμ »
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ  ΝΑ ΜΩΝΟΝΕΙΣ? ΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΒΕΣ. ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΟΣ.
ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΟΥΡΤΙΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

έχει μαι ατέλεια το καραόλο..μολις την διευθετησω θα βάλω χορδές  ;D

Tags: