Αποστολέας Θέμα: Ζημιά οργάνου απο οργανοποιό  (Αναγνώστηκε 15806 φορές)

pikolo

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
Ζημιά οργάνου απο οργανοποιό
« στις: Ιουνίου 25, 2013, 05:37:03 μμ »
Παιδιά καλησπέρα! Να σας πω τι μου συνέβει να μου πείτε τι να κάνω...η τέλος πάντων για παρηγοριά...Τελείωσα τον μπαγλαμά που έφτιαχνα και τον πήγα σε οργανοποιό να μου το τρήψει-σκοκάρει -λουστράρει και να μου το σετάρει κιολασ...μ λέει 50 ευρώ....Σήμερα τον παρέλαβα ασετάριστο με τρίχεσ στο λούστρο και φλοιό πορτοκαλιού σε κάποια σημεία άτριφτο!!Αστοκάριστο και με κατεστραμένο το περιμετρικό φιλκέτο του καπακιού.....εκείνη την στιγμή δεν μπόρεσα να πώ κάτι γιατι κόλωσα....τώρα το απόγευμα όμως θα πάω να του πω......Αν μ φερθέι ΄'ασχημα και δεν αποκαταστήσει αν γίνεται φυσικά γιατι το ........το όργανο θα αναφέρω στοιχεία του "οργανοποιού'για να μην την πατήσετε και σεις..... :'(   το όργανο μου΄ηταν έτσι Πραγματικά μου έρχεται να κλά :'(ψω.....

παυλος

• Hero Member
    • http://trixordo.webnode.gr/
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Αριθμός κατασκευών: 0,1
Απ: Ζημιά οργάνου απο οργανοποιό
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 25, 2013, 06:21:25 μμ »
δεν πειραζει μονος σου θα το κανεις καλυτερα..
πολυ ομορφο μπραβο.
Εγω και ο Ζοζέφ.

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 25, 2013, 06:46:37 μμ »
Και εγω συμφωνω, αλλα και επαυξανω , μονος σου εκανες τοσο πολυ δουλεια για ενα σεταρισματακι κ ενα βαψιμο σε μια σταλια οργανακι, μη μασας! καντο μοναχος σου. (καλα εμ δεν εκανε βαψιμο της προκοπης εμ χαλασε τα φιλετα; πως γινεται αυτο;)
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

ΡΕΜΠΕΤΗΣ

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 25, 2013, 07:13:40 μμ »
Πανέμορφο και αξιοζήλευτο οργανάκι. Βεβαίως και να του τα ψάλεις αλλά μη χαλιέσαι. Δοκίμασε μόνος σου να λουστράρεις πρώτα κάτι άλλο για πρώτη φορά και μετά βουρ στον μπαγλαμά. Σίγουρα θα το κάνεις πολύ καλύτερα μόνος σου.
Προτίμησε λουστράρισμα με γομαλάκα.

Sforzando

• Hero Member
  • Για την υπέροχη τέχνη της Οργανοποιίας!!!
    • LUTHIER SCHOOL
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 25, 2013, 11:01:28 μμ »
Πολύ όμορφο το μπαγλαμαδάκι φίλε pikolo, νομίζω πως μόνος σου θα κάνεις καλύτερη δουλειά!

pikolo

• Sr. Member
« Απάντηση #5 στις: Ιουνίου 26, 2013, 12:25:38 πμ »
Πηγα και μ δωσε τα λεφτα μ πισω και σαν δικαιολογια μ πε οτι δεν πηρε τ οργανο μ στα σοβαρα:@ τραγικος! Ειμαι απο κινητο και θα ανεβασχ πικ μομις μπορεσω!ευχαριστω για την συμπαρασταση:-(

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #6 στις: Ιουνίου 26, 2013, 12:32:33 πμ »
μόνος και πάλι μόνος.
από εμφάνηση σκίζει φίλε πικολο, άλλη φορά μόνος.

pikolo

• Sr. Member
« Απάντηση #7 στις: Ιουνίου 26, 2013, 12:39:18 πμ »
Δεν ξέρω αν διορθώνονται τα λάθη που μου έκανε ειλικρινά...:-(
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 26, 2013, 09:16:24 πμ από yiannis »

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #8 στις: Ιουνίου 26, 2013, 01:21:15 πμ »
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΤΩ.

ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΟΝΟΣ ...ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΜΩΡΕ? ΒΑΛΤΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Δημητρης Βλαχος

• Full Member
« Απάντηση #9 στις: Ιουνίου 26, 2013, 06:35:49 πμ »
Καλυτερα να το εκανες μονος σου και να το χαλαγες εσυ γιατι θα μαθαινες τι δεν πρεπει να κανεις την επομενη φορα παρα τωρα που πληρωσες για να στο χαλασουνε. Βαλε καμια φωτογραφια να το δουμε και εμεις πως ειναι τωρα και να αποφανθουνε οι ειδικοι και να σου πουνε τι να κανεις εαν βεβαια δεν αναλαβει τις ευθυνες του ο επαγγελματιας!!!

pikolo

• Sr. Member
« Απάντηση #10 στις: Ιουνίου 26, 2013, 08:41:41 πμ »
Κωστα βρύσε ελευθερα  :'(..... είναι οργανοποιός  στα Γιαννενα και πουλάει και κιθάρες επισκευές....δεν έχει και άλλον( όποιος θέλει με πμ του λέω και το όνομα) ....μου δωσε τα λεφτα μου πίσω βέβαια....αλλα μιας που είμαι απο το Πι σι θα σας πω και τι έγινε όταν πήγα για να του πω το πρόβλημα μου....
μου λέει  στην αρχη μα καλα έτσ ιήταν το όργανο όταν το πήρες? και του λέω ναι και ντράπηκα να σου πω εκείνη την ώρα αποκλείεται λέει να σου χαλασαμε  εμεις το φιλέτο έτσι θα τανε....ε σε κάποια φάση φωνάζει και τον πατέρα του που το κανε το λούστρο και λέει ναι εγω το κανα αυτο γιατι είχε τρύπα κοντα στο φιλέτο και έβαλα ότι στοκο βρηκα!!! ??? Μου λέει μετα αγόρι μου φταίω που στο ανέλαβα  δεν έπρεπε να το αναλάβω....και του λέω καλα εσυ δεν μου πεσ οτι ειναι πολύ καλο όργανο και μπορε΄ςι να το λουστράρεις.? Απάντηση το έιδα αγόρι μου σαν ένα όργανο-πείραμα και δεν του δωσα προσοχή...και λέω δηλαδη δεν μπορούσες να το στοκάρεις και να το στοκάρεις να περάσεις ένα σίλερ και να το ξύσεις ? αυτο δεν συνενοθήκαμε? Ε μ λέει για καλύτερη δουλειά θα θελα περισσότερα χρήματα... ανεβάζω και ένα βιντεάκι αν και δεν φαίνεται και καλα η ζημια....μου κανε ζημια και σε ενωση σκάφους με μπράτσο.. έχει φάει πολυ το μπράτσο και το σκάφος σε εκείνο το σημείο και το άφησε με σημάδια απο τριβείο..Να τονίσω οτι είχαμε συμφωνίσει να μου το στροκάρει να μου το τρίψει να το γεμίσει και να το λουστράρει με λούστρο νίστρου...δεν το έτριψε καν... έχει γρατσουνιες σε σημεία του καραόλου!!

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #11 στις: Ιουνίου 26, 2013, 09:24:11 πμ »
αυτο το σκοκάρισμα δε θα το εκανα ουτε εγω...  8)

Σιγουρα θα το εκανες καλυτερο εσυ...
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

pikolo

• Sr. Member
« Απάντηση #12 στις: Ιουνίου 26, 2013, 09:39:01 πμ »
αυτο το σκοκάρισμα δε θα το εκανα ουτε εγω...  8)

Σιγουρα θα το εκανες καλυτερο εσυ...

Διορθώνεται βρε παιδια ?  :'(

Δημητρης Βλαχος

• Full Member
« Απάντηση #13 στις: Ιουνίου 26, 2013, 11:03:55 πμ »
Εγω για την ροζετα δεν τον κοβω κιολας οτι φτιαχνει παντος για το υπολυπο το οργανο φτιαχνεται σιγουρα αλλα αυτη η ροζετα δεν ξερω κατσε να το δει και ο Ζαρκαδας και θα σου πει τι πρεπει να κανεις.

theodoropoulos

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Padauk
« Απάντηση #14 στις: Ιουνίου 26, 2013, 11:12:01 πμ »
Eγω θα εβγαζα ολο το φιλετο,θα ανοιγα πλατυτερο αυλακι,αρκει απο κατω να εχει πατουρα εκει!!...
και θα εβαζα το αναλογο φιλετο....ενταξει ..ντροπη του........

Tags: