Αποστολέας Θέμα: lidl  (Αναγνώστηκε 127954 φορές)

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
Απ: lidl
« Απάντηση #105 στις: Μαρτίου 16, 2014, 01:56:34 μμ »
Ειχα παρει παλια απο Lidl παρομοιο δισκοπριονο!
Ειναι αξιοπιστο και πολυ καλο αλλα και πολυ επικινδυνο εργαλειο!

pavlos49

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #106 στις: Μαρτίου 16, 2014, 05:57:35 μμ »
Ειχα παρει παλια απο Lidl παρομοιο δισκοπριονο!
Ειναι αξιοπιστο και πολυ καλο αλλα και πολυ επικινδυνο εργαλειο!

μήπως θυμάστε τιμή αγοράς;

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #107 στις: Μαρτίου 16, 2014, 05:59:22 μμ »
120 ευρω και ειναι 1700 watt!

BOULIS13

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: kung-fu - street fight - ελληνορωμαϊκη
  • Αριθμός κατασκευών: 7*1/2
« Απάντηση #108 στις: Μαρτίου 27, 2014, 10:38:10 πμ »
όποιος πήρε το ρούτερ του lidl και έχει πρόβλημα με το αυτόματο "σφηκτήρι" που είναι μίζερο........μη φοβού......βγάζεις όλο το "σύστημα" και σφίγει μια χαρά με εντεκάρι κλείδι.....

ήταν άλλλη  μια κοινωνική προσφορά της boulis A.E. entertainment...... :-[ :-[ :-[
κύριε ταξιτζή....ν΄αφήσω δυό πίτσες κ΄εφτά μπύρες στο πίσω κάθισμα;..   :-[ :-[ :-[

pavlos49

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #109 στις: Μαρτίου 27, 2014, 05:55:25 μμ »
όποιος πήρε το ρούτερ του lidl και έχει πρόβλημα με το αυτόματο "σφηκτήρι" που είναι μίζερο........μη φοβού......βγάζεις όλο το "σύστημα" και σφίγει μια χαρά με εντεκάρι κλείδι.....

ήταν άλλλη  μια κοινωνική προσφορά της boulis A.E. entertainment...... :-[ :-[ :-[

georgesiam

• Newbie
  • *
« Απάντηση #110 στις: Μαρτίου 27, 2014, 07:40:18 μμ »
Παιδιά πήγα σήμερα στα lidl και πήρα τον δίσκο για τα φύλλα λείανσης, 5€. Λέει ότι είναι για τροχό, αλλά κανει και για δράπανο φυσικά και αυτός είναι ο λόγος που το πήρα. Είναι εξαιρετικής ποιότητας για όποιον ενδιαφέρεται, αντίστοιχης ποιότητας έχω βρει στα 14€.

insect

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 2.617
« Απάντηση #111 στις: Μαρτίου 27, 2014, 09:48:08 μμ »
mr Bouli τον μαύρο πάτο πως τον βγάλατε; έμενα δεν μου βγαίναν οι βίδες αλλοιώθηκαν ήταν πολύ σφιχτά μέσα και το πιάνω σε jig από τις δυο βίδες της "εξάτμισης" λολ....δηλαδή αν κατάλαβα καλά βάζετε δύο κλειδιά και τα γυρνάτε σε αντιστροφή κατεύθυνση, εντάξει με αυτό μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να γίνει ενοχλητικό  :-X

έχει την εποξική στα lidl !!! :-*  τρεχάτε!!!!! είχα καιρό να μπω στο σάιτ ελπίζω να έχει μείνει αύριο!!
και κάτι γυαλόχαρτα βλέπω θα τα τσεκάρω αύριο και θα σας πω.

BOULIS13

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: kung-fu - street fight - ελληνορωμαϊκη
  • Αριθμός κατασκευών: 7*1/2
« Απάντηση #112 στις: Μαρτίου 28, 2014, 07:55:01 πμ »
mr Bouli τον μαύρο πάτο πως τον βγάλατε; έμενα δεν μου βγαίναν οι βίδες αλλοιώθηκαν ήταν πολύ σφιχτά μέσα και το πιάνω σε jig από τις δυο βίδες της "εξάτμισης" λολ....δηλαδή αν κατάλαβα καλά βάζετε δύο κλειδιά και τα γυρνάτε σε αντιστροφή κατεύθυνση, εντάξει με αυτό μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα αλλά καταλαβαίνω ότι μπορεί να γίνει ενοχλητικό  :-X

έχει την εποξική στα lidl !!! :-*  τρεχάτε!!!!! είχα καιρό να μπω στο σάιτ ελπίζω να έχει μείνει αύριο!!
και κάτι γυαλόχαρτα βλέπω θα τα τσεκάρω αύριο και θα σας πω.

ο μαύρος πάτος βγηκε γιατί ήταν "στραβοχυμένος" και δεν πάταγε καλά....έφτιαξα άλλο από ψιλό πλεξιγκλάςς..
..οι βίδες του ήταν όντως περίεργες....κανένα κατσαβίδι δεν τις έπιανε καλά....μάλλον γι αυτό σου χάλασαν ...πέτα τες και βάλε κωνικές ...ή 4άρες ή 5άρες ήταν...

κι έγω από τις δυό βίδες "της εξάτμισης" το σταθεροποιώ σε jigg (διαβήτη πχ)

τις κόλλες του λιδλ τις καθάρισα ήδη....10 πήρα....δεν την ξαναπατάω.....6-8 ευρώ τις έχουν οι άλλοι.... :-[ :-[ :-[
κύριε ταξιτζή....ν΄αφήσω δυό πίτσες κ΄εφτά μπύρες στο πίσω κάθισμα;..   :-[ :-[ :-[

pavlos49

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #113 στις: Μαρτίου 28, 2014, 09:03:33 πμ »

το ίδιο πρόβλημα φαίνεται πως έχουμε όλοι.
κι εμένα με δυσκόλεψε μια βίδα αλλά τελικά την έβγαλα με ζέσταμα. βάζουν κόλα σπειρωμάτων η οποία θέλει ζέσταμα.

insect

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 2.617
« Απάντηση #114 στις: Μαρτίου 28, 2014, 12:00:32 μμ »
πήρα δυο πακετάκια εποξική μπαμπάτσικη σε σχέση με του εμπορίου ,ξέρω θα μετανιώσω που δεν πήρα και άλλο :-[  έχουν μείνει πολλά στο κατάστημα της Χαλέπας (Χανιά)

τα γυαλόχαρτα σετ 230x280 mm είναι 5 Χ80 grit για ξύλο ,5 Χ120grit για ξύλο,3 Χ80 grit για μεταλλο, 3 Χ120 grit για μέταλλο ,2X 400 για βερνίκι ,2X 600 για βερνίκι. δεν μου φαίνονται το ίδιο ανθεκτικά με αλλά που έχω χρησιμοποιήσει αλλά νομίζω για δύο ευρώ είναι καλά.

σκεφτόμουν να πάρω και τον
δίσκο αυτοπρόσφυσης αλλά μαζί με τα γυαλόχαρτα του παει στα 10 ευρώ και λέω να τα κρατήσω για κάνα παλμικό τριβείο ,τα οποία έχω την εντύπωση ότι θα κάνουν τρίψιμο με καλύτερα αποτελέσματα.Ισχύει;

georgesiam

• Newbie
  • *
« Απάντηση #115 στις: Μαρτίου 28, 2014, 11:37:01 μμ »
Εξαρτάται πως θα το χρησιμοποιείς κυρίως. Αν θες να λειάνεις μεγάλες επιφάνειες, ή αν θες να κρατάς το εργαλείο στα χέρια σου ναι, ισχύει αυτό που λες. Με δράπανο στο χέρι + δίσκο αυτοπρόσφυσης απορώ πως κάνουν λείανση (άν κάνουν).
Αν από την άλλη έχεις το δράπανο στερεωμένο σε μία βάση, κάθετα ή οριζόντια και κρατάς το αντικείμενο στο χέρι (όπως πχ στους επιτραπέζιους ταινιολειαντήρες) τότε τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ καλά. Εγώ γι'αυτή τη χρήση το πήρα.

nima

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 09, 2014, 08:23:11 μμ »
Είδα ότι το Σάββατο 14-6-2014 έχει ξανά το  επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PABSW 10.8 B2.

Το πήρα πέρσι και είναι αναπάντεχα καλό για τα λεφτά του. Αρκετά στιβαρό και καλής κατασκευής. Η ποιότητά είναι πάνω από το μέσο όρο του Lidl. Η φόρτιση διαρκεί αρκετά παραπάνω από ότι περιμένεις. Φορτίζει ταχύτατα μέσα σε μία ώρα. Είναι αρκετά δυνατό (καμία σχέση με το IXO της BOSH το οποίο και δεν ξαναχρησιμοποίησα) για το μέγεθός του. Θα καλύψει κάθε απαίτηση για βίδωμα σε ξύλο (βίδωσα δεκάδες 6άρες βίδες σε καδρόνι χωρίς καμία δυσκολία και έβαλα 8άρια στριφώνια αβίαστα). Εξαιρετική και η ευκολία για το ταχυτσόκ που βγαίνει με ένα κλικ και αποκαλύπτει την κεφαλή για μύτες κατσαβιδιού.

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-159A1CE5-09B509EF/www_lidl_gr/hs.xsl/super-sabbato.htm?action=showDetail&id=13801

Υ.Γ. Δεν είναι κρουστικό  και άρα δεν κάνει για τοίχο αν και θα τα καταφέρει σε τρύπες μικρής διατομής αλλά όχι σε συμπαγή τοίχο.
Αρνητικά δεν έχω, για το μέγεθος και την τιμή του, εκτός του ότι από την πολλή πίεση ξεκόλλησε το μαγνητάκι που έχει στην κεφαλή για για τις μύτες κατσαβιδιού και εκεί που έπεσε δεν το ξαναβρήκα.

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #117 στις: Ιουλίου 26, 2014, 06:23:04 μμ »
Μανώλη και Γιάννη ευχαρηστώ, μάλλον ήρθε η ωρα να κάνω λογαριασμό στο ebay.

..θέλει και pay-pal μαζί....

..θα γνωρίσεις πολλούς καλούς κινέζους.......εγω κοντεύω να κουμπαριάσω....
...τους λεω , μου λένε.....
...γνωριμίες γενικώς.... :-[ :-[ :-[

....ασχετο .... η καλύτερη φατσούλα ..... μελανιασμένη με γουρλωμένα μάτια.... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

Στέλιο κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα....

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #118 στις: Ιουλίου 26, 2014, 07:57:11 μμ »
Βρε λες ο μπουλακος να την σχεδιασε στο cad;;;
και την εβαλε μεσα στις φατσουλες;;;

τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...