Αποστολέας Θέμα: ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΟΥ........................  (Αναγνώστηκε 36100 φορές)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΟΥ........................
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 01, 2013, 03:19:41 μμ »
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ.
ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΧΕ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΟΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΟΙ ΧΟΡΔΕΣ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 01, 2013, 03:23:36 μμ »
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΣΤΟΝ...ΑΕΡΑ.
ΤΕΛΙΚΑ Η ΡΟΖΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙ 1924 ΚΙ ΟΧΙ 1929.................WHAT EVER.....

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 01, 2013, 03:27:22 μμ »
.................KI EΔΩ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.
1 .....ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 1924
2 ΑΥΤΗ Η ΒΙΔΑ ΤΙ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.....ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2,5 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΒΙΔΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΠΟΝΤΟΙ
3 ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ GOOGLE  ΤΑ ΣΤΥΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΝ  ΜΕΤΑ ΤΟ 45.......ΑΡΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ, ΚΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ

αποστολης τ

• Hero Member
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 01, 2013, 05:25:10 μμ »
κωστα τα δυο φυλλα του καπακιου ειναι διαφορετικα μεταξυ τους?δεν βλεπω ιδια τα νερα τους.

Χρήστος Φυλλαρίδης

• Sr. Member
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 01, 2013, 05:55:06 μμ »
Είσαι πολυ τυχερός που έχεις ενα τέτοιο όργανο στα χέρια σου και το μελέτας ,όπως και μεις που μπορούμε έστω κι απο λεπτομερείς φωτό να πάρουμε μάτι χάρις σε σένα. Το νου σου ,μέτρα ξανά μέτρα ,παρατήρησε,κατέγραψε και σώσε το όργανο και αν έχουμε την τύχη να μπορεί να ακουστεί θα ναι μεγάλο επίτευγμα απο μέρους σου . Θαρρω και γω πως αυτή η άσπρη κολλά ειναι μεταγενέστερη και το όργανο εχει ανοιχτεί. Οπως πιθανών και η πατουρα για το καπακι και το γεγονός ότι τα καμαρια ειναι στον αέρα και όχι πακτωμενα. Τα παλαιά όργανα δεν είχαν πολλές φορές πατουρα και  τα καμαρια πακτωνονταν στο πλαιναρι. Εσύ θα μας τα πεις καλύτερα βέβαια που  το χεις στο χειρ.κρεβατι. Καλή επισκευή Κώστα,περιμένουμε συνέχεια.

Χρήστος Φυλλαρίδης

• Sr. Member
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 01, 2013, 06:01:48 μμ »
Τα δυο μισά του καπακιου μου φαίνονται διαφορετικά εντελώς ,αλλα νερά έχουν. Ο τακος μ´αυτα τα νερά παρακινδυνευμενος,βέβαια δεν μπορούμε να λέμε,εχει άλλη φιλοσοφία ούτε χελιδονοουρα ούτε τίποτα όπως βλέπουμε,τι πάχος εχει ο τακος μπρος-πίσω ?

pikolo

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 01, 2013, 07:29:48 μμ »
Τα δυο μισά του καπακιου μου φαίνονται διαφορετικά εντελώς ,αλλα νερά έχουν. Ο τακος μ´αυτα τα νερά παρακινδυνευμενος,βέβαια δεν μπορούμε να λέμε,εχει άλλη φιλοσοφία ούτε χελιδονοουρα ούτε τίποτα όπως βλέπουμε,τι πάχος εχει ο τακος μπρος-πίσω ?

Έχω κάνει και εγώ ένα σκαφάκι με τα νερά του τάκου κάθετα με το καπάκι....αλλά δεν έβρισκα τόσο μεγάλο κομμάτι φλαμούρι..

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 01, 2013, 09:01:11 μμ »
ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΩΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΙΑ , ( ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?) ΑΛΛΑ Ο ΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΕΡΑ. ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ( ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΡΑΓΚΩΝ) ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΕΙ.
Ο ΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ....ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ, ΚΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΒΙΛΙΑ ( ΠΕΙΡΑΚΙ).
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ.
ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΥΣΧΗΡΗ Η ΕΝΩΣΗ Μ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΤΡΥΠΙΣΩ ΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΒΙΛΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΞΥΛΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΚΡΟ ΔΡΑΠΑΝΟ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΤΟΥ.
ΑΥΡΙΟ................................

Δημήτρης Λαμία

• Full Member
  • ...που θα πάει θα μάθω!
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 01, 2013, 09:31:28 μμ »
ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΩΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΙΑ , ( ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?) ΑΛΛΑ Ο ΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΕΡΑ. ΑΠΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΚΟΒΕ Η ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ( ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΡΑΓΚΩΝ) ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΑΕΙ.
Ο ΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ....ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ, ΚΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΒΙΛΙΑ ( ΠΕΙΡΑΚΙ).
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΑΜΠΟΥΡΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ.
ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΥΣΧΗΡΗ Η ΕΝΩΣΗ Μ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ
ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΤΡΥΠΙΣΩ ΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΒΙΛΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΞΥΛΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΚΡΟ ΔΡΑΠΑΝΟ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΥΠΑΝΙ ΤΟΥ.
ΑΥΡΙΟ................................
Δεν σε φοβάμαι...θα τον αναρτήσεις τον Λαζαρο!
Εαν δεν χωραει το τρυπανι σου δοκίμασε κάτι τέτοιο.
 [ Invalid Attachment ]

Κώστας Τρικάλης

• Hero Member
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 01, 2013, 10:27:12 μμ »
Μπράβο Ζαρκ!
Μήπως η κόλλα είναι καζεϊνη? Έχω ξαναδεί παρόμοια από έναν παλιό μάστορα. Πέτρα είχε γίνει! Δεν ξεκολούσε με τίποτα

Μήπως έβαλε το βιδάκι για να σπρώξει μέσα την καβίλια?

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #40 στις: Ιουλίου 02, 2013, 12:56:09 πμ »
Μπράβο Ζαρκ!
Μήπως η κόλλα είναι καζεϊνη? Έχω ξαναδεί παρόμοια από έναν παλιό μάστορα. Πέτρα είχε γίνει! Δεν ξεκολούσε με τίποτα

Μήπως έβαλε το βιδάκι για να σπρώξει μέσα την καβίλια?

ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΗ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗ..........................ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΕ GETIT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΖΕΙΝΗ ΟΤΑΝ ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ. Η ΚΑΖΕΙΝΗ ΓΙΝΕΤΕ ΚΡΥΣΤΑΛΟ.............ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝΟΥΣ

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #41 στις: Ιουλίου 04, 2013, 09:19:26 μμ »
ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ ΚΙ ΕΓΩ....................
Η ΚΟΛΛΑ ΜΟΥΣΚΕΥΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΥΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΞΥΣΤΡΑ.  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΙΣΧΗΘΗΚΕ ΜΕ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΨΑΡΟΚΟΛΛΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΚΟΛΛΑΣ
ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΥΡΙΤΙΑ ( ΣΤΙΡΗΓΜΑΤΑΤΟΥ ΚΑΠΑΚΙΟΥ) ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΦΛΑΜΟΥΡΙ

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 04, 2013, 09:25:38 μμ »
ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΛΕΣ................ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΧΝΑ. ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ
ΚΙ ΕΚΕΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ.................................
ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΕΝΥΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ. ΕΦΥΓΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΝΑΡΘΗΚΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΙΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ.....ΣΑΝ ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 04, 2013, 09:35:26 μμ »
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΟΛΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΙΝΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΠΟΙΟ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #44 στις: Ιουλίου 04, 2013, 09:43:46 μμ »
KI ΕΔΩ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ . ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Η ΦΙΓΟΥΡΑ.

ΥΓ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ. ΑΠΟ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ............

Tags: