Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.
nice!
και ωραίο φόντο για φωτογράφιση!
Από μένα μπράβο! με τρομάζει λίγο το φλόυντ χωρίς σκάψιμο από πίσω αλλά υποθέτω ότι δεν ακουμπάει μιας και είναι ψηλά. όσο για τους μαγνήτες μπορεί να είναι και μια χαρά ανέβασε video να την ακούσουμε!!
Είναι 4mm πάνω από το σώμα η γέφυρα οπότε δεν υπάρχει φόβος.Για βιντεο θα ανεβάσω όταν έρθει ο ειδικός

Γιαννη εχω παθει τη πλακα μου με τη V!!! Δεν ειναι μονο το γεγονος οτι βγηκε απιστευτα πετυχημενη, αλλα και το οτι ειναι η πρωτη σου ηλεκτρικη! Ενα μεγαλο RESPECT!
Τι χρωματα και βερνικια χρησιμοποιησες? Το φινιρισμα μοιαζει σαν sparkle ή περλα!
Χρώμα αυτοκινήτου είναι Γιάννο με πέρλα όπως το είπες.Οι φωτος το αδικούν λίγο γιατί είναι προς το μπορντω, πιο βαθύ από αυτό που φαίνεται.Δυστυχώς δεν υπήρχε φουρνος και έχει καποια μπιμπικάκια που κολλήσανε

Το μπράτσο έίναι περασμένο με βερνίκι νιτρο.
John εγραψες! πολυ ομορφη, δεν ξερω ποιος αποφασισε την αλλαγη στο χρωμα τελευταια στιγμη, αλλα το κοκκινο της εδωσε αλλη διασταση.
Όπως είχα πει είχε αποφασιστεί λευκό αλλά ο φίλος που την έβαψε μας έγραψε και εμένα και τον ιδιοκτήτη και έκανε τα δικά του.Και πολύ καλά έκανε
Και συμφωνώ με τον insect για την φωτογράφιση, όχι μόνο το φόντο αλλά όλη η εικόνα είναι "επαγγελματική" αν δεν είχα ξαναδεί την κατασκευή θα νόμιζα ότι η πρώτη φωτο είναι από διαφήμιση.
Ας είναι καλά ο αδερφός μου που το έχει με την φωτογράφιση γιατί εγώ δεν...