Κώστα είσαι αρχηγός !!!!!!!!!!! Ο τζουράς σου είναι από τα πιο αγαπησιάρικα όργανα που έχω δει !!!!!!! Για τον ήχο δεν αμφιβάλω καθόλου ότι είναι εξαιρετικός, όπως είναι και του προηγούμενου.
Δημητρη φανταστικη η λυρα και στο σκαψιμο πραγματικα δεν πιανεσαι!
πολυ δυνατο οργανο ρε κωστα μπραβο!!!και απο χροια..........γαμηστερος!!!νομιζω οτι βγηκε οπως ακριβως το ηθελες,στο βιντεο ο βασιλης παιζει?
Το ανεβασα σημερα, με την κιθαρα που τελειωσα το γεναρη...Φωτογραφιες της υπαρχουν στα ''Φωτογραφίες και βίντεο από εργαστήρια Ιανουάριος 2013''
καλησπεραΝα ανεβασω και εγω το καπακι μου και να κανω τις ερωτησουλες μου παλι... Λοιπον η ερωτηση είναι αν είναι λογικο να σηκωνεται τοσο πολυ στο πισω μερος. Η κλιση που εχω δωσει στα καμαρια είναι 5 χιλιοστα στο μεγαλυτερο. Το ιδιο είχε συμβει και στο δοκιμαστικο καπακι... Εχω γυρισει το σκαφος αναποδα και με πιεση στο κεντρο το τριβω σε γυαλοχαρτο. Βλεπετε στη φωτογραφία την καμπυλη που εχει παρει. Θελει τοσο πολυ φαγωμα βρε παιδια για να ταιριαξει τελεια; Ε δε θα μεινει και καθολου παλισανδρος ετσι.... Για πειτε τι να κανω.... Συνεχιζω να τρωω το σκαφος; Μηπως δε το κανω καλα; (αν καταλαβαινετε απο την καμπυλη) Χιλια ευχαριστω για μια ακομη φορα... !!!