Αποστολέας Θέμα: Μήπως Αυτός Είναι ο Ηγέτης που Αναζητάμε;  (Αναγνώστηκε 10249 φορές)

tasarosrock (tasos kar)

• Sr. Member
Απ: Μήπως Αυτός Είναι ο Ηγέτης που Αναζητάμε;
« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 28, 2013, 10:32:55 μμ »
μπραβο φίλε κάπα. πολύ σωστός και με πολύ ωραίο τρόπο τα είπες.
και αφου μπρορεί να βγεί και απο δω μέσα ο ηγέτης λες να βάλουμε εσένα μπροστά  :) ?

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 28, 2013, 10:47:42 μμ »
ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ............ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 28, 2013, 10:53:34 μμ »
Παναγιώτη συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενά σου. Ασφαλώς και ο μεγάλος ηγέτης δεν είναι απαραίτητο να προκείψει από τις τάξεις των βουλευτών ή των στρατηγών κλπ, αλλά από οποιαδήποτε κοινωνική ή επαγγελματική ομάδα του Λαού. Μιλήσαμε για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, γιατί εξ αρχής αυτού του ποστ είχαμε συγκεκριμένο "αντικείμενο" κρίση και κριτικής. Όταν όμως μιλάμε για ηγέτη δεν χρησιμοποιούμε την έννοια αόριστα. Μιλάμε για τον άνθρωπο που θα εμπνεύσει τον Λαό, θα τον βοηθήσει να βγάλει τα θετικά του στοιχεία προς τα έξω και σε κάθε περίπτωση θα οργανώσει όλα αυτά, δρώντας ως πολλαπλασιαστής. Αυτός λείπει και για αυτόν τον λόγο όλοι μας έχουμε την αίσθηση ότι, ότι κι αν κάνουμε έστω και υποσχρεωτικώς πολλές φορές, πάνε στράφι.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

ΚαΠα

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 28, 2013, 11:30:26 μμ »
Φίλε μου Βαγγέλη, ακριβώς αυτό που ήθελα να πω είναι ότι "πολλαπλασιαστής" είναι ο καθένας από μας. Και πολλοί μαζί (ή και όλοι αν γίνεται) φέρνουν αποτέλεσμα που είναι πολύ μεγαλύτερο από τον "ένα", τον "μεγάλο", τον "ηγέτη".

Δεν το λέω θεωρητικά. Μπορώ να αναφέρω πολλά παραδείγματα από την καθημερινή ζωή. Στην ουσία όλα αυτά δημιουργούν τον "πολιτισμό" ή την"κουλτούρα" ενός λαού. Θα φτάσουμε ποτέ άραγε στο επίπεδο των Ιαπώνων γερόντων που προσφέρθηκαν να μπούν στο ραδιενεργό εργοστάσιο για να σωθούν οι νεότεροι; Μάλλον απίθανο λέω εγώ. Αλλά ας καταλάβουμε ότι στην ουσία αυτό που μας λείπει δεν είναι κάποιος φωτισμένος, αλλά ο πολιτισμός μας που τον έχουμε χάσει στο όνομα της κατανάλωσης, της ατομικότητας και του ωχ αδερφισμού μας.

ΥΓ
Προσωπικά νοιώθω τόσο μακρυά από τον ρόλο του ηγέτη που μόνο ως αστείο μπορώ να εκλάβω αυτό που είπε ο φίλος tasarosrock παραπάνω.

Blog "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΙ" http://greekluthiers.wordpress.com/
Blog "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ" http://organopoios.wordpress.com/

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 28, 2013, 11:47:28 μμ »
Εγώ θα πω κάτι άλλο που το θεωρώ πιο σημαντικό απ' το να βγάλουμε έναν ηγέτη από 'δω μέσα.

Έχω μπει και σε άλλους τέτοιους δημόσιους χώρους συζητήσεων αλλά μόνο εδώ μέσα μπορούν να συζητηθούν τέτοια θέματα χωρίς να παρεκτραπεί η συζήτηση.

Αυτό σημαίνει ότι επικρατεί η λογική και ο αμοιβαίος σεβασμός.

Ειλικρινώς δίνω συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη.

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #20 στις: Απριλίου 29, 2013, 08:15:43 πμ »
ΚΑΙ  ΤΟΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 1300e

τι λέτε για το ''Κόμμα Ελλήνων Οργανοποιών'';
Κι'αν ποτέ γίνει και πάνε όλα καλά, ΜΗΝ ΔΩ κανένα ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ να τσακώνεται ποιός θα πρωτοκουβαλήσει τα νερά της βουλής...
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

konstantinos77

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Kελεμπεκι
  • Αριθμός κατασκευών: 1, αντε το πολυ πολυ 2
« Απάντηση #21 στις: Απριλίου 29, 2013, 12:36:23 μμ »
Παιδια μην ξεχνατε και τον αποδημο ελληνισμο, που νομιζω εχει προσφερει τοσα πολλα για την πατριδα.
Εγω προσωπικα  κατοικω στην Γερμανια. Αφηστε με να πω ενα περιστατικο που με πειραξε αφανταστα ακομα και απο το εκεινο που παιδια(οχι μονο Γερμανακια) σε γερμανικο σχολειο,
πετουσαν κερματα ευρω σε Ελληνακια. Και μονο η παρεμβαση του Γερμανου δασκαλου,αξιεπαινη, τους εβαλε ολους και ζητησαν συγνωμη.

στο ελληνικο προξενιο λοιπον αφου λογομαχησα με τον ξετσιποτο ο οποιος ηταν υπευθηνος για τα διαβατηρια (χωρια που δεχωταν μονο φωτογραφιες απο το λαμογιο της γωνιας που τα μοιραζωταν μισα μισα)
μου ειπε κατα λεξη : *δεν μου κουναει τα αρχιδια κανεις, εχω υπηρετησει σε τοσες χωρες*
και αργοτερα θελωντας να μας κανει μαθηματα ιστοριας μας ειπε οτι το Βυζαντιο το κατεστρεψαν οι Σταυροφοροι. Εκει δεν αντεξα και του ειπα το Βυζαντιο το κατεστρεψαν οι δημοσιοι σαν και εσενα που μονο την τσεπη σας κοιτατε και φερεστε στους Ελληνες σαν να ειναι σκουπιδια αδιαφορωντας για τα παντα.

Εμεις σιγουρα δεν βιωνουμαι αυτο που εσεις περναται αλλα και εμεις εχουμε κριση εδω, ζουμε με ενα μεροκαμματο, καμια σχεδον βοηθεια απο την πατριδα,ΞΕΝΟΙ, αλλα ποτε δεν λεμε οχι σε ερανους ειτε χρηματικους ειτε ρουχισμο κτλ.

Τι θελω να πω, γαι μενα η Ελλαδα ειναι εδω που ειναι λογω νοοτροποιας και ολοι λιγο πολυ φταιμε.
αλλα εκεινο που ματωνει την καρδια μου ειναι, τα παιδια μας τα σκεφτεται κανεις; Τα ισοπεδωσαμε ολα και αφηνουμε καμμενη γη, και παντα οι αλλοι φταινε, εμεις ποτε.

Καλη μεγαλη εβδομαδα σε ολους.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Απριλίου 29, 2013, 06:25:13 μμ »

Κι'αν ποτέ γίνει και πάνε όλα καλά, ΜΗΝ ΔΩ κανένα ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ να τσακώνεται ποιός θα πρωτοκουβαλήσει τα νερά της βουλής...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ.ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@@@@@
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2013, 09:47:12 μμ από Κούρος »

Popeye

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
« Απάντηση #23 στις: Απριλίου 29, 2013, 09:59:12 μμ »
Χαιρετώ την παρέα,άμα έγραψα καμοιά χαζομάρα λάθος μου δεν υποστηρίζω κανένα κανένα προδότη πολιτικό,ιδίως τους ακραίους,αλλά και όλους τους υπόλοιπους,γιατί με συνεργασία με δεν ξέρω(ή μήπως ξέρω) και εγώ ποιούς,φέραν τα πράγματα εναντίον όλλων εμάς και λοιμοκτονούμαι αλλά αναρωτιέμαι μέχρι που θα φτάσει αυτό.
Εγώ δεν έχω δικιά μου οικογένεια μα σκέφτομαι αυτούς που έχουν τα παιδάκια τους τι περνάνε και οι ίδιοι αλλά και τα παιδιά τους και βεβαίως μην ξεχνάμε και τα ένδοξα γερόντια ,τι έχουνε περάσει και τι περνάνε και τώρα από ολους αυτούς τους ξεπουλημένους, που είναι
οι ίδιοι πάντα σε αυτόν τον όμορφο αλλά καταραμένο τόπο.
Σαν εργάτης τιμημένος στο παρελθόν(γιατί τώρα με έχει πάρει ή μπάλα από κάτω)ψηφίζω το κόμα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΩΝ γιατί αυτό έχει σημασία.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΟΙ.
Να δω και έγω πότες θα κάνω μπουζούκι
Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Απριλίου 29, 2013, 10:03:53 μμ »

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ.ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@@@@@

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ...................ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Απριλίου 29, 2013, 10:25:07 μμ »
«Πάντοτε μιλάω από μνήμης/ και τίποτα δεν καταφέρνω να αποδείξω. / Ωστόσο, νιώθω πως οι αναγνώστες μου / εξαγριώνονται από τις κακές λέξεις. / Γι’ αυτό, εφεξής, / θα χρησιμοποιώ υποκοριστικά: / μουνάκι, κωλοτρυπιδούλα, ψωλίτσα κτλ. / Οι μινιατούρες, ανέκαθεν / ήσαν προτιμητέες και αποδεκτές»

ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2013, 11:39:58 μμ από ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ »

Κοῦρος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
« Απάντηση #26 στις: Απριλίου 29, 2013, 11:58:45 μμ »
Τσαχπινογαργαλιάρη μου εσύ!!!!!

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #27 στις: Απριλίου 30, 2013, 07:23:43 πμ »

ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ.
[/quote]
Φιλε Κωστα, το λεω για ολους μας , ξεκινωντας απο εμε! Οταν ανελθω εξουσια, οπως καλα γνωριζεις, με διαβρωνουν τα παντα. Τα λεφτα ειναι το Νο.1 . Ακολουθουν αλλα 9 νουμερα που δεν ειναι του παροντος. Γιατι θα αρχισω με καλες προθεσεις κατι, και καταληγω (σχεδον παντα) ωνασης στα λεφτα και νονος στο χαρακτηρα...
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #28 στις: Απριλίου 30, 2013, 07:59:08 πμ »
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.

παυλος

• Hero Member
    • http://trixordo.webnode.gr/
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Αριθμός κατασκευών: 0,1
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 24, 2013, 06:44:12 πμ »
ΗΓΕΤΗΣ.για να [προσφερεις] απο την στιγμη που πληρωνεσαι και ειναι με χρηματα ειναι ψευτικο,
αυτο που πρεπει να αναζητας ειναι η ελευθερια σου να νιωθεις ελευθερος και οχι να σε λενε πως ειναι.
το καλλυτερο της εβδομαδας που ακουστηκε.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΧΟ.
αν εχουμε ελευθερια τι χρειαζεται το οπλο.
ειναι οπως αυτος ο [καταπληκτικος] ΝΟΜΠΕΛ σουηδος εκανε πειραματα με την πυριτιδα για το πως να σκοτωνεται ο κοσμος
και η πλακα ειναι δινουμαι βραβεια νομπελ στο ονομα του.[ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ]
εχουμαι πολυ θεωρια και λιγη πρακτικη.
στην τεχνικη σχολη μας μαθαιναν πως γινεται συνδεσμολογια στα διαστημοπλοια με ηλωτες συνδεσεις.
3 χρονια που τελειωσα ουτε μια πορτα δεν μπορουσα να κανω.
οταν ενας καθηγητης δεν ειναι τεχνιτης πως θα κανει  εναν μαθητη να μαθει τεχνη.
και αφου ειναι με χρηματα ο καθηγητης πληρωνεται και αυτο ειναι ψευτικο.
Εγω και ο Ζοζέφ.

Tags: