Κωστα η χαραξη ειναι 0.6mm και δεν γνωριζω αν κυκλοφορουν δισκοι αλλου παχους. Μπορεις να παρεις λιγο το τσαπραζι με μια λιμα για πιο στενη εγκοπη, αλλα φανταζομαι οτι δεν θα κοβει πλεον ευκολα.
Το εξάρτημα λοιπόν αυτό το πήρα τον καιρό των παχιών αγελάδων και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Σκεφτόμουν λοιπόν να φτιάξω κι εγώ μια τέτοια πατέντα αλλά δεν έχει πιο λεπτό δίσκο και γι' αυτό δεν το επιχείρησα. Πιστεύω ότι εγκοπή 0,6 χιλ. είναι φαρδιά για τάστα μπουζουκιού που θα πρέπει να μπουν πάχους 0,7 χιλ. και σε περίπτωση που έχουμε σκέβρωμα μάνικου τι θα κάνουμε αν δεν το συμμαζεύουν τα τάστα πάχους 0,8 χιλ;
Δεν ξέρω για κιθάρα αν είναι το σωστό αρχικό φάρδος.
Επίσης και κάτι άλλο που συζητήθηκε για οδηγούς. Όταν σκεφτόμουν να το επιχειρήσω ήθελα να κινείται από πάνω το εξάρτημα και να μένει σταθερή η ταστιέρα. Σκεφτόμουν λοιπόν να το προσαρμόσω σε ένα ζευγάρι οδηγούς QUADRO για συρτάρια της Hettich που δουλεύουν με ρουλεμάν και οι ανοχές τους είναι σχεδόν μηδενικές.
Κάνει 25€ το ζευγάρι και ενώ τους πήρα γι΄αυτή τη δουλειά μάλλον θα τους βάλω σε τίποτα συρτάρια κουζίνας ή ντουλάπας.