Αποστολέας Θέμα: μαδέρι τρίμετρο Χανιά  (Αναγνώστηκε 11635 φορές)

insect

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 2.617
μαδέρι τρίμετρο Χανιά
« στις: Απριλίου 10, 2013, 05:46:08 μμ »
αν θέλει κανείς να μοιραστούμε την αγορά μαδεριού 3μετρου maple ή σίπο 25 εκατοστα πλάτος και 5-6 ύψος μου στέλνει προσωπικό μήνυμα  μιας και εγώ σκοπεύω να φτιάξω το ΠΟΛΥ 2 όργανα και δεν το πουλάνε σε μικρότερο μέγεθος .(δεν το κόβουν...)

Stamart

• Hero Member
    • GeeTar
  • Αγαπημένο ξύλο: όχι άλλο μαόόόνιιι...
Απ: μαδέρι τρίμετρο Χανιά
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 11, 2013, 03:21:21 πμ »
Μην περιμένεις να σου περισσέψει το 3μετρο αν κανείς 2 όργανα...ταμαμ θα σου έρθει...

Γιάννης Ελευθεριάδης

• Sr. Member
  • Trial and error
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 13, 2013, 05:11:31 μμ »
Συμφωνώ και γω με τον σταμάτη,να προσέξεις μόνο όταν σου υπολογίζουν τις διαστάσεις να είναι οι ίδιες σε όλο το μήκος.

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 13, 2013, 08:07:38 μμ »
πόσο κάνει δηλαδή το σίπο σαυτές τις διαστάσεις που λέει ο φίλος, ξέρει κάποιος;

Stamart

• Hero Member
    • GeeTar
  • Αγαπημένο ξύλο: όχι άλλο μαόόόνιιι...
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 14, 2013, 01:33:14 μμ »
εγω το σιπο που πηρα ηταν 2,40μ*0,18*0,06 και κοστισε €45...νομιζω ειναι καλα...

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 15, 2013, 11:10:07 μμ »
45 ε; και εγώ τόσο θέλω περίπου 2 με 2,5 μέτρα και 80 πόντους βέγκε, μόνο τα λεφτά μου λείπουν, αν δεν βγαίνω, αντί για σίπο θα πρωτημήσω φλαμούρι, πάντως βέγκε θέλω για κόντρες και για καμία ταστιέρα.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 15, 2013, 11:26:00 μμ »
ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΕΧΕΙ WEGER  ΣΕ ΤΑΒΛΕΣ 2 ΜΕΤΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΠΑΤΩΜΑ. ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ 3 ΤΑΒΛΕΣ ΙΣΟΒΕΝΕΣ ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 16, 2013, 12:23:46 πμ »
για ρώτα ρε Κώστα να ξέρουμε που είναι το μαγαζί, και κάνα τηλεφωνάκι άμα έχουμε καλό θα είναι. καληνυχτω.

g.duras

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 16, 2013, 06:54:59 μμ »
Παιδια αγόρασα σήμερα απο την περιοχή μου, Κυμη Εύβοιας, διάφορα ξύλα. Για ενα κομμάτι σιπο 2.45 0,16 0,5 έδωσα 26 ευρώ. Τα ξύλα τα ξεδιαλεξα μόνος μου κ η εξυπηρέτηση ήταν πολυ καλη.  Ενδεικτικά οι τιμές στις ίδιες διαστάσεις για νιαγκον είναι 22 ευρώ κ για κελεμπεκι 37. Δεν έχω εικόνα για τιμές Αθηνών για να συγκρίνω αλλα το καλο είναι πως επειδή το συγκεκριμένο ξυλεμπορικό ασχολείται κυρίως με οικοδομική ξυλεια ο υπάλληλος εκεί μου είπε πως το νιαγκον μπορεί να είναι στην αποθήκη κ περισσότερο  απο 10 χρόνια οπως επίσης  και το κελεμπεκι. Αύριο θα μου δώσει και τιμη για εβενο μιας κ σήμερα δεν το έβρισκε στο τιμοκαταλογο.

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 16, 2013, 07:52:57 μμ »
Γιωργο με γεια τα ξυλα! Εχει εβενο σε μικρες διαστασεις σε αυτη την αποθηκη? Γιατι αν σκεφτεσαι να παρεις μαδερι ετοιμασου να πουλησεις κανενα αυτοκινητο!  ;)

insect

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 2.617
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 16, 2013, 07:57:59 μμ »
Παιδια αγόρασα σήμερα απο την περιοχή μου, Κυμη Εύβοιας, διάφορα ξύλα. Για ενα κομμάτι σιπο 2.45 0,16 0,5 έδωσα 26 ευρώ. Τα ξύλα τα ξεδιαλεξα μόνος μου κ η εξυπηρέτηση ήταν πολυ καλη.  Ενδεικτικά οι τιμές στις ίδιες διαστάσεις για νιαγκον είναι 22 ευρώ κ για κελεμπεκι 37. Δεν έχω εικόνα για τιμές Αθηνών για να συγκρίνω αλλα το καλο είναι πως επειδή το συγκεκριμένο ξυλεμπορικό ασχολείται κυρίως με οικοδομική ξυλεια ο υπάλληλος εκεί μου είπε πως το νιαγκον μπορεί να είναι στην αποθήκη κ περισσότερο  απο 10 χρόνια οπως επίσης  και το κελεμπεκι. Αύριο θα μου δώσει και τιμη για εβενο μιας κ σήμερα δεν το έβρισκε στο τιμοκαταλογο.

αν οι διαστάσεις είναι 2.45 x0.16x0.5 οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές ,αν όμως είναι  2.45 x0.16x0.05 πάλι καλές είναι σε σχέση με αυτά που βρήκα.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 16, 2013, 09:02:35 μμ »

ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΗΓΕΣ? ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΧΕΡΕΤΗΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

g.duras

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 16, 2013, 09:12:41 μμ »
Καλησπέρα και πάλι !!! Λοιπόν οι διαστάσεις είναι αυτές που αναφέρω 2,45m μήκος επι 15 cm πλατος επι 5cm πάχος. Γιάννη όσον αφορά τον εβενο και εγω την ίδια εντύπωση έχω το θέμα είναι οτι μου τα είπε κάπως διαφορετικά για εβενο και για βεγγερ. Αποτι θυμάται μου είπε για διαστάσεις 5cm πλάτος επι 5 cm πάχος θα μου έρθει περίπου 35 ευρώ ανα μέτρο και αποτι πάλι θυμάται βγαίνει πάλι σε σανιδα 2μετρη με 2,35. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω επ ακριβώς κ για να μάθω για την ποιότητα αν και εφόσον οι τιμές είναι αυτές θα κάνω μια δοκιμή για να δώ τι παίζει ακριβώς. Το πρωι θα σας ανέβασω κ φωτογραφίες απο τα ξύλα ώστε οι εμπειροτεροι να κρίνεται κ ποιοτικά το θέμα. Κώστα καλησπέρα!!! Εκεί που λες πήγα, τον ίδιο δε τον ξέρω αλλα σαν αποθήκη είναι οργανωμένος, απο εκεί κ μετα να εχει ξύλα να ασχολούμαστε μέχρι να έρθει η προοδος (εδω γελαμε)!!!

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 16, 2013, 09:25:04 μμ »
Από καλλιγά έχει περάσει κάποιος για να μας πει τιμές; φίλε μου, εσένα απ την Κύμη λεω γιατί δν ξέρω τ ονομά σου, χωρίς να ξέρω νομίζω ότι οι τιμές που αγόρασες είναι πολύ καλές, έτσι μου φαίνονται εμένα τουλάχιστον, αλλά είπα δεν έχω ιδέα.
Κώστα, αυτός στην Λαμία είπες είναι μαγαζί για πατώματα; δηλαδή πουλάει με το τετραγωνικό; ή είναι αποθήκη; αμα μάθεις και συμφέρει,σφύρα και από εδώ, γιατί πάει ο πατέρας μου πέρα δώθε Λαμία αν είναι να τον στείλω να πάρει καμία τάβλα. :).

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 16, 2013, 09:25:43 μμ »
σοβαρα εγω ψωνιζω απο κει μεγαλες ποσοτητες ξυλειας για στεγες που ειναι ( ηταν ) η δουλεια μου.ΝΑ πας μεσα στο αφεντικο στον Αλεξανδρο και να του πεις οτι με ξερεις.Ειναι πολυ καλο παιδι

Tags: