ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΖΕΣ
Παράθεση από: ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ στις Απριλίου 03, 2013, 03:43:07 μμΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΖΕΣΠω πω !!με βάλατε και ψάχνω μια ξέρη κολοκύθα που παίζαμε μικρά ,κάπου θα βρεθεί !! τι όργανο θα φτιάξετε; και από ήχο πως συγκρίνονται τέτοια όργανα με τα "κανονικά";
Πω πω κιθαράκλες Γιάννη για δώσε καμμιά κοντινή εκει στην ένωση το έξυσες καλά δεν πιστεύω να δούλεψε τιποτα..στόκος
ΥOOOOOOOOOOOOOO! MAN! τι όργανο θα φτιάξεις; και από ήχο πως συγκρίνονται τέτοια όργανα με τα "κανονικά";τζαμάρουν!!!τα σπάνε!!!
Πανεμορφο ηχειο Κωστα!Περιμενω να δω διακοσμηση καπακιου και καραολο.Τι κλιμακα θα του δωσεις?
Παράθεση από: Νάσος στις Απριλίου 01, 2013, 08:23:17 μμΠω πω κιθαράκλες Γιάννη για δώσε καμμιά κοντινή εκει στην ένωση το έξυσες καλά δεν πιστεύω να δούλεψε τιποτα..στόκοςΤρελός είσαι που θα δώσω κοντινή;Θα πέσει κράξιμο γιατί μου έφυγε λίγο από την μία Δημήτρη το λυράκι φαίνεται εντυπωσιακό!Κώστα μου αρέσει που φοβόσουν να φτιάξεις σκάφος και τώρα που πήρες φόρα... ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΟ ΜΟΥ.......ΚΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΑ 22 ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ