ωραιο το εργαλειο! και μια χαρα ακουγεται. ο τακος ειναι χωρια η μανικι τακος ολο μαζι
Μπράβο φίλε από Ινδικές καρύδες φτιάχναν πιο πολύ τούς χασικλήδικους λουλάδες μέχρι τα τέλη του 1950,αλλά βεβαίως έχουν φτιαχτεί και μπαγλαμαδοτζουράδες,επίσης γίνεται και από φλάσκα(είδος κολοκύθας)κ.α.
Ειχα δει ενα βιντεακι στο youtube ενα τυπο και επαιζε ενα τζουρα που ηταν απο καρυδα και ειπα να το δοκιμασω και εγω αλλα σε μπαγλαμα. Με κουρασε παρα πολυ ο τακος για να ταιριαξει στην καρυδα αλλα χαλαλι.
Παράθεση από: Δημητρης Βλαχος στις Μαρτίου 22, 2013, 12:24:07 μμΕιχα δει ενα βιντεακι στο youtube ενα τυπο και επαιζε ενα τζουρα που ηταν απο καρυδα και ειπα να το δοκιμασω και εγω αλλα σε μπαγλαμα. Με κουρασε παρα πολυ ο τακος για να ταιριαξει στην καρυδα αλλα χαλαλι.ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΠΑΝΩ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΡΠΑΖΟΣΩ.......Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο MC-HAMER. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣΗ ΚΑΡΥΔΑ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΜΙΚΡΕ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΡΕ ΣΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΕΙΣ............
Αν μου λεγε κανεις εκτος forum οτι υπαρχει τετοια κατασκευη δεν θα τον πιστευα! Δημητρη εισαι απιστευτος φιλε, μπραβο σου! Αληθεια τι κολλα χρησιμοποιησες για την ενωση του τακου με το σκαφος?Αν μου πεις οτι θα φτιαξεις και μπουζουκι απο καρπουζι, τοτε θα τα εχω δει ολα
Μπράβο Δημήτρη!!!!!! Ωραία μαγκιά !!!!!! Και με πολύ καλό ηχητικό αποτέλεσμα.