Γεια και χαρα σας και παλι,
σας ευχαριστω θερμα για την εμψυχωση και τα καλα σας λογια,σιγουρα θα τα χριαστω για το επομενο βημα.
Λοιπον το κοταμο βασιζετε στο ΚΟτο που ηταν και αρχικη ιδεα,πως εφτασα εκει.Η ΤΑμπουρα ειναι σχεδον ιδιο με το σηταρ.Και ΜΟνοχορδο ειναι καποιες χορδες κουρδισμενες στην ιδια νοτα.Πως εφτασα εκει?
Η αληθεια ειναι πρωτα απ'ολα ειναι η χαρα της δημιουργιας.και για εναν περιεργο λογο το κοτο μου ειχε κατσει κανα δυο χρονια στο μυαλο.Μαζι με την αγαπη για τα ενχορδα,τους ηχους της ανατολης και την αναζητηση της γυναικας μου σε καινουριους ηχους για την συνθεση τραγουδιων,εκανα αυτην την επιλογη.
Το koto για την γιαπωνια η αλλιως zheng για την κινα και gayageumγ για την κορεα ειναι πολu σημαντικο οργανο για την μουσικη κουλτουρα της Απω Ανατολης,
οπως για εμας το μπουζουκι και οι συγγενείς του.
Απο ηχο ειμαι πολυ ικανοποιημενος,εχει πολυ βαθος βεβαια λογο του μεγαλου ηχειου,τελεια μπασα,μεγαλο φασμα συχνοτητων 490 me 68 hz.
μετα απο αυτο αγαπησα των κεδρο.
Σιγουρα εχει λαθη και γιατι να μην εχει βεβαια, αλλα νιωθω και βλεπω οτι τα παει περιφημα.
Παικτικα εγω δεν το εχω και τοσο η γυναικα μου τα παει καλυτερα,αλλα εδω στην ξενιτια (λονδινο) ολο και καποιον δασκαλο 8α βρεις.
Για οτι απορια ειμαι στην διαθεση σας.
με εκτίμηση
Παναγιωτης
Καποια βιντεο ακομα.
http://www.reverbnation.com/control_room/artist/2201420/songs