Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά, ήχο μόλις αρματώσω θα ανεβάσω βίντεο, κουτσά στραβά κάτι έχω μάθει να παίζω, Γιάννη είχα δοκιμάσει παλιότερα να το κάνω αυτό με τις φωτογραφίες αλλά μάλλον κάτι δεν έκανα εγώ σωστά και απ τα συνημμένα ανέβαζε μόνο το τελευταίο γι αυτό το έκανα έτσι, είναι και κουραστικό, χθες που ανέβαζα τις φωτογραφίες το σκεφτόμουν και λέω δεν μπορεί θα γίνεται και αλλιώς, θα το ψάξω και θα το βρω όμως, πιθανόν να έφταιγε το μέγεθος των φωτογραφιών, μάλλον θέλει να τις κατεβάζω kb ώστε να χωράνε 4-5 στο ίδιο μήνυμα, Κώστα ναι αυτό με τα κλειδιά το πήρα γραμμή όταν πέρασα την πρώτη χορδή το χειρότερο όμως είναι ότι η χορδή που δένει στο πιο κοντινό κλειδί ακουμπά στο καράολο, όχι πολύ αλλά θα κάνει χαρακιά σίγουρα, οπότε δύο οι μ……..ιες, αν το ψάξω θα βρω και 3η προς το παρόν χαίρομαι και περιμένω χορδές,

μ αυτές που έχει πάνω τώρα όλα φαίνονται μια χαρά, εννοώ αποστάσεις από τάστα κτλπ, αλλά περιμένω να δω με τις κανονικές, νομίζω δεν θα έχω κανένα πρόβλημα, αλλά καλύτερα να μην λέω μεγάλα λόγια.