Αποστολέας Θέμα: Portfolio ερασιτεχνων  (Αναγνώστηκε 2162 φορές)

SDimis

• Full Member
Portfolio ερασιτεχνων
« στις: Φεβρουαρίου 15, 2013, 08:26:34 μμ »
Κοιταζω παλαιοτερα ποστς και ανακαλυπτω ολο και περισσοτερους ερασιτεχνες οργανοποιους που εχουν "περασει" απο το φορουμ κατα καιρους ( και που δεν ειχαν πεσει στην αντιληψη μου) και εχουν αναρτησει καποιο ποστ  με φωτογραφιες καποιας κατασκευης τους

Ομως τα ποστς ειναι σκορπια μεσα στο περασμα του χρονου απο την αρχη λειτουργειας του  luthier.gr

Ισως θα ηταν καλο να δημιουργηθει μια υποενοτητα "Πορτφολιο" στο φορουμ που θα εχει στοιχεια επικοινωνιας καθε κατασκευαστη ,  και gallery απο φωτογραφιες οργανων και βιντεο κλιπ του κατασκευαστη.( ισως και με μια πολυ μικρη χρηματικη εισφορα απο τους κατασκευαστες που θα βοηθησει και την υπαρξη του luthier.gr

Θα πηγαινα και ενα βημα πιο περα με το να υπαρχει βαθμος αξιολογησης απο τους επισκεπτες  των κατασκευαστων σε  τεχνικα και αισθητικα χαρακτηριστικα των οργανων τους (κατι σαν feedback  Ebay)

Ετσι εαν καποια στιγμη ηθελα να αγορασω ενα οργανο, η μερος ενος οργανου(σκαφος πχ.), γρηγορα θα μπορουσα να δω ποιος κατασκευαστης εχει πολυ καλη τεχνικη στη δημιουργια σκαφους, η Ηχου, η διακοσμησης, η ολικης κατασκευης  για παραδειγμα

BOULIS13

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: kung-fu - street fight - ελληνορωμαϊκη
  • Αριθμός κατασκευών: 7*1/2
Απ: Portfolio ερασιτεχνων
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 02:21:12 μμ »
.................. και μετά θα εμφανιστούν ως δια μαγείας οι "λομπίστες" = τύποι με διαφορετικά ονόματα και λογαριασμούς που είναι πάντα το ίδιο άτομο  και καθένας απ΄αυτούς "σπρώχνει" τον "κουμπάρο" του ....... δημιουργώντας αενάως τα ανάλογα threads (ο πουλών κόλλες θα μας πρήζει με θέματα περί κολλών , ο πουλών μπαγλαμάδες θα μας λέει ότι δεν χρειάζεται να τον φτιάχνεις και να παιδεύεσαι , πάρτον σετάκι μισοέτοιμο κλπ.)
Οι δε "γνήσιοι" συμφορουμίτες , αν δεν είναι εντελώς αλεπούδες (π.χ. πρετεντέρηδες) και έχουν την μέση τυπική ανθρώπινη "αθωότητα" , πέφτουν στη λούμπα και κάθονται να συνδιαλέγονται ή και να φιλονικούν (μερικοί λομπίστες μετά την αρχική "ευγένεια" trollaroun κανονικότατα) με τέτοιους τύπους.
.......... το έχω δεί να συμβαίνει πολλάκις.
...........άστο καλύτερα όπως είναι , ολίγον "χύμα", ολίγον "καφενείο", άλλοτε στα σοβαρά , άλλοτε στην πλάκα .... αλλά τουλάχιστον κανείς δεν πουλάει τίποτε.
αν το φόρουμ έχει έξοδα ας βγάλει  μιά λαχειοφόρο με έπαθλο ένα μπαγλαμά του Ζαρκάδα (πήρα ένα όνομα τυχαία , δεν τον ξέρω τον άνθρωπο ........ αλλά σίγουρα έχει τουλάχιστον δύο ...... )
κύριε ταξιτζή....ν΄αφήσω δυό πίτσες κ΄εφτά μπύρες στο πίσω κάθισμα;..   :-[ :-[ :-[

pantelis

• Sr. Member
  • επιτρεπεται να πεσεις επιβαλετε να σηκωθεις
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 02:31:43 μμ »
.................. και μετά θα εμφανιστούν ως δια μαγείας οι "λομπίστες" = τύποι με διαφορετικά ονόματα και λογαριασμούς που είναι πάντα το ίδιο άτομο  και καθένας απ΄αυτούς "σπρώχνει" τον "κουμπάρο" του ....... δημιουργώντας αενάως τα ανάλογα threads (ο πουλών κόλλες θα μας πρήζει με θέματα περί κολλών , ο πουλών μπαγλαμάδες θα μας λέει ότι δεν χρειάζεται να τον φτιάχνεις και να παιδεύεσαι , πάρτον σετάκι μισοέτοιμο κλπ.)
Οι δε "γνήσιοι" συμφορουμίτες , αν δεν είναι εντελώς αλεπούδες (π.χ. πρετεντέρηδες) και έχουν την μέση τυπική ανθρώπινη "αθωότητα" , πέφτουν στη λούμπα και κάθονται να συνδιαλέγονται ή και να φιλονικούν (μερικοί λομπίστες μετά την αρχική "ευγένεια" trollaroun κανονικότατα) με τέτοιους τύπους.
.......... το έχω δεί να συμβαίνει πολλάκις.
...........άστο καλύτερα όπως είναι , ολίγον "χύμα", ολίγον "καφενείο", άλλοτε στα σοβαρά , άλλοτε στην πλάκα .... αλλά τουλάχιστον κανείς δεν πουλάει τίποτε.
αν το φόρουμ έχει έξοδα ας βγάλει  μιά λαχειοφόρο με έπαθλο ένα μπαγλαμά του Ζαρκάδα (πήρα ένα όνομα τυχαία , δεν τον ξέρω τον άνθρωπο ........ αλλά σίγουρα έχει τουλάχιστον δύο ...... )

+++++++++++++

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 02:44:09 μμ »
Ρε παιδιά ο Σπύρος για καλό έκανε αυτή την πρόταση, έχοντας και κάπως διαφορετική νοοτροπία ζώντας σε άλλη χώρα από την δική μας, περισσότερο οργανωμένη κλπ.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πρόταση αυτή κατά την γνώμη μου είναι το πρακτικό ζήτημα του "είμαι ερασιτέχνης" ή"είμαι επαγγελματιάς".
Αν είσαι ερασιτέχνης δεν έχεις δικαίωμα να πουλάς, είναι και κάπως επικίνδυνο.
Αν είσαι επαγγελματίας φαντάζομαι ότι θα έχεις και κάποιο προσωπικό site, όπου ο καθένας θα μπορεί να δει την δουλειά σου και να παραγγείλει ότι του αρέσει.
Επομένως η πρόταση του Σπύρου θα μπορούσε να υλοποιηθεί μερικώς με την δημιουργία μέσα στον χώρο του φόρουμ, ξεχωριστών "σελίδων"  για το καθένα που θα ήθελε να έχει μαζεμένες τις κατασκευές του.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 16, 2013, 02:58:53 μμ »
απλα παρουσιαση, με φωτογραφίες, ολα τα οργανα μαζεμενα...
και εμενα θα μου αρεσε. Να παιρνουμε και ιδεες...
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

Tags: