Η Πύλη των Ελλήνων Οργανοποιών

Τα νέα των Ελλήνων οργανοποιών => Εκπαίδευση => Μήνυμα ξεκίνησε από: Πασχάλης στις Μάιος 17, 2018, 02:07:45 μμ

Τίτλος: Hang Out Naxos, Handpans
Αποστολή από: Πασχάλης στις Μάιος 17, 2018, 02:07:45 μμ
Δεν να είμαι σίγουρος ότι εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για αυτή την ανάρτηση και παρακαλώ τους φίλους συντονιστές, αν δεν είναι, να μετακινηθεί.
Αφορά λοιπόν σε συνάντηση Handpans στη Νάξο με παγκόσμια συμμετοχή τόσο κατασκευαστών όσο και παικτών (κάποιοι εξ αυτών πολύ καλοί).
Η συνάντηση θα γίνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (25 - 28 Μαΐου). Η συμμετοχή είναι ήδη αρκετά μεγάλη, πάνω από 60 συμμετέχοντες αναμένονται.
Όσοι πιστοί, ή έστω φίλοι, καλώς να ορίσετε.
Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα (http://hona.verbindliche-improvisation.de/) ή στο ΦΒ (https://www.facebook.com/honagreece/).
Τίτλος: Απ: Hang Out Naxos, Handpans
Αποστολή από: steliosguitar στις Μάιος 17, 2018, 02:42:32 μμ
μια χαρα ειναι εδω πασχαλη!
καλη επιτυχια να εχετε!

(παρτε και κανα μαγιο μαζι....θα σας κανει καιρο σπεσιαλε.... :))
Τίτλος: Απ: Hang Out Naxos, Handpans
Αποστολή από: Πασχάλης στις Μάιος 30, 2018, 09:19:38 πμ
Να πληροφορήσω την ομήγυρη ότι η συνάντηση στέφθηκε με λαμπρή επιτυχία: πάνω από 110 συμμετοχές από όλες τις μεριές της Γης, απίστευτοι καλλιτέχνες, μοναδικές δημιουργίες οργάνων που δεν είχαν δει μέχρι πρότινος το φως της δημοσιότητας. Οι δε κατασκευαστές από Ελλάδα άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για να αγγίξουν την κορυφή πολύ (μα πολύ) σύντομα.
Η επανάληψη είναι σίγουρη για τον επόμενο χρόνο, άσε που κάποιος από τους συμμετέχοντες αποφάσισε να αφήσει την χώρα του και να αγοράσει γη στη Νάξο οπότε αυτός δεν θα λείψει σίγουρα του χρόνου.

Τέλος να κοκορευτώ κι εγώ, το cajon που κατασκευάστηκε για την λοταρία έχαιρε ιδιαίτερης προτίμησης από πολλούς κρουστούς που ήταν εκεί, το δε framedrum (που ΔΕΝ παρουσίασα ακόμα εδώ αλλά δεσμεύομαι να γίνει σύντομα) ζητήθηκε και σχολιάστηκε πολύ θετικά επανειλημμένα.
Τίτλος: Απ: Hang Out Naxos, Handpans
Αποστολή από: sakkalis στις Μάιος 30, 2018, 12:12:25 μμ
Μπράβο Πασχάλη.
Αντε να δουμε και μεις τίποτα από κοντά σε καμιά έκθεση